Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadmami

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jelentette be a tiszainokai polgármester, hogy lemond fizetéséről, így próbálja segíteni szűkös költségvetésű települését - írja a Szoljon.hu hírportál.– Januári döntésem nem csak a családomat, hanem a képviselőtestületet is meglepte – meséli Szendreiné Kiss…..
Befejeződött a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése Tiszakécskén. Mint arról korábban már beszámoltunk, mára 3700 ingatlantulajdonosnak van arra lehetősége, hogy rákössön a csatornahálózatra. Egy néhány napja tartott sajtótájékoztatón azonban új részletek is kiderültek:…..
vadmami 2012.11.29 11:45:38
Tiszaalpárnak és Tiszakécskének várhatóan közös jegyzője lesz. Az alpáriak más megoldást nem találtak arra, hogy saját jegyzőjüket helyettesítsék az elkövetkező fél évben - derül ki a Félegyházi TV tudósításából. A történet pikantériája, hogy Méhész László így…..
Mint azt már korábban megírtuk, a Magyar Posta kibocsátott egy bélyeget, melyen a Kécskei rózsabarack látható. A bélyeg hazánk gyümölcs kultúrflórájának filatéliai bemutatására és megörökítésére elindult bélyegsorozat legújabb darabja, mely a Pándy meggyel együtt…..
vadmami 2012.06.10 06:29:50
@heavymetalfakk: enném is, meg innám is, ha lenne!
E hónaptól Közzéteszik a tiszakécskei adósok listáját Tiszakécskén is. A korábbi törvény módosítása után lehetősége nyílt az önkormányzatoknak arra, hogy a "helyen szokásos módon" közhírré tegyék azoknak a listáját (névvel, címmel és a tartozás…..
Mintegy nyolcvan százaléka már elkészült az épülő tiszakécskei szennyvízcsatornának és bekötővezetékeknek, július elejére így befejeződhet a kivitelezés, melynek révén százszázalékos lesz a Tisza-parti város belterületi csatornázottsága - írja a BAON.hu megyei…..
vadmami 2012.03.14 14:56:55
@Kécskei: szart se érdekel, járjál gyalog, oszt jó napot
vadmami 2012.05.20 13:52:48
@szabolajos00: nem, nem látott orvos, de a város nem érted van, hanem te vagy a városért, értsed már végre, jogod semmi, de kötelességed annál több.
Putriban élt és nem volt türelme kisfiához annak a 22 éves nőnek, aki súlyosan megverte alig egy hónapos gyermekét - mondja az a férfi, aki befogadta az asszonyt a melléképületébe. Az megdöbbentő esetről korábban már mi is beszámoltunk, most ajánljuk figyelmetekbe a Magyar…..
Rendőri túlkapással vádolnak egy tiszakécskei rendőrt, aki az ellene felhozott vádak szerint kihallgatás közben megrúgott, majd megütött néhány dunavecsei fiatalt még 2010 nyarán. A rendőr tagad, a fiatalok pedig kitartanak a bántalmazás mellett. A bíróság májusban tárgyalja…..
vadmami 2012.02.28 12:47:57
Néhány napja megtekinthető minden országgyűlési képviselő 2010-es vagyonnyilatkozata a parlament honlapján. Amennyiben kíváncsi térségünk tavasszal megválasztott képviselőjének bevallására, Lezsák Sándor dokumentumát ide kattintva tekintheti meg. Kovács Ernő polgármester,…..
vadmami 2012.02.04 21:31:49
@bazzkikészvagyok: van az a pénz....
vadmami 2012.02.04 21:33:59
@Kécskei: egy seggel több lovat, így könnyü, így aztán lehet éjjel nappal törvénykezni
Káprázatos égi jelenségnek volt szemtanúja Tiszakécske határában L. Tibor. A fénycsóvát robbanás, majd becsapódás követte. A szakember szerint egy ritka jelenséget, tűzgömböt láthatott a kécskei férfi – írta meg a Bors online kiadványa a borsonline.hu A lap szerint a…..
vadmami 2011.07.12 13:12:27
Pillanatképek a Pax gyógyszertár életéből: reggel 8 óra, már rekkenő a hőség. A gyögyszertár előtt kisebb tömeg verődik össze, szerencsére árnyékban, idősek, betegek, kis gyerekek vegyesek, ki nyügősen, ki bele törődően, félig elalélva. Nagy nehezen a gyógyszertár ajtaja kitárul, az emberek megtöltik a fogadó teret, pillanatok alatt elhasználva a levegőt. mind a két pénztár elvileg nyitva, / zárva tábla egyiken sincs kint/, a vállalkozás egyik hölgy tagja nagy nehezen elkezdi a receptek kiadását, cseppet sem izgatva magát azon, hogy mindkét pénztárnál hosszú sor áll.Eltelik 20 perc, még mindig egy gyógyszerész szenved a kiadással és a számítógéppel, majd érdeklődésre fennhéjázva, és meglehetősen pökhendien közli, hogy még 5 perc, és lesz gyógyszerész. Közben nyitás óta eltelt fél óra, míg ezt a tájékoztatást megadta. Innen hívom fel a figyelmét mindenkinek, aki érintettnek érzi magát az ügyben, nem lebecsülve a gyógyszerészek munkáját, hogy bárhogy is nézzük, számunkra a gyógyszertár is egy üzlet, ahol nem kevés pénzt hagyunk ott nem kis áldozatok árán, elvárjuk azt a megbecsülést, amit egy kereskedelmi egységben kérés nélkül megkapunk, hogy esetenként ha torlódik a sor, több pénztárat is megnyitnak. Teszem azt azért, mert a gyógyszertárba nem shoppingolni járunk, hanem betegek, netán ilyen eseményeknek még kiszolgáltatva vagyunk.
Tiszakécskén nehéz muszlimának lenni - nyilatkozta An Karem Anas Annamária a Nők Lapjának. A 38 éves asszony az interneten ismerkedett meg az egyiptomi Karemmel, akivel az ősszel össze is házasodtak. A nő Egyiptomba szeretne költözni férjével, de a gyermekei iskoláztatása miatt…..
vadmami 2011.03.15 13:41:29
@Kécskei: Kisebbségi önkormányzatot neki!!!!@bazzkikészvagyok: a napi több imát az európai kultúra nem ismeri, úgyhogy a magyar munkaadók ezt nem tolerálják, már pedig, ha ennyire elvette az eszét az iszlám, akkor meg mindegy is, hogy dolgozik, vagy nem
Afrikai kamulevelek, internetes átverések ügyében Tiszakécskén is forgatott a TV2 Napló című riportműsora, a felvételek a 2011. január. 30-i adásban kerültek képernyőre. Ha lemaradt, nálunk megnézheti a felvételt. ..
Hohohohó Tiszakécske!Kedves Gyerekek! A Mikulás bácsi titeket egy újdonsággal lepett meg idén, ami nem más, mint ez az oldal, ami rólatok szól, tiszakécskeiekről. Célja a várost felrázni a tunyaságból, felnyitni a szemeket, felhasítani a torkokat, hogy ha kell ordítsák szanaszét…..
vadmami 2010.01.02 12:30:57
@1polgár: Az elvégzett munkátokhoz gratulálok, külön öröm számomra, hogy ez a lehetőség megadatott, hogy valaki végre olyan dolgot tett, ami megbecsülendő, és előre mutató.Ne adjátok fel még akkor sem, ha akadályba ütköztök, hiszen nagyon sok rászoruló ember van, akiken tudtok segíteni, bár vannak olyanok is, akik az adományokat akciósan árulják.Szinte biztos vagyok abban, hogy ezek az emberek nem a Jobbik segélyezettei. További kitartó jó munkát kivánok remélve azt, hogy kivívjátok az emberek megbecsülését, és szimpátiáját.
vadmami 2010.02.03 15:59:27
@sandranagy: Gratulálok a kampány beszédhez, de nem ártott volna a nagyobb hatás érdekében valami alternatívát is felvázolni, ugyanis így eléggé hiteltelen a dolog. Válasszuk inkább az MSZP színeiben indulót? Ő már nagy gyakorlattal rendelkezik a város népe irányításában, mint vállalkozó, csak éppen a korbács hiányzik a kezéből, de mint a városi legenda tartja,a szemén ott van a távcső, azon kukkolja az éhbérért nála dolgozó kiszolgáltatott munkanélkülieket, és találjuk ki fehéren, vagy feketén? Egyébként meg bízzuk mindenki belátására, hogy hogyan fog szavazni.
vadmami 2010.10.26 17:16:54
Mint azt már az előző bejegyzésben jeleztük, készülünk egy interjúsorozatra, amelynek kertében megszólítjuk a kécskei kötődésű, mandátumot szerzett politikusokat. Így már felkerestük Lezsák Sándort és Gyöngyösi Mártont, e-mailben. Gyöngyösi Márton elvállalta az…..
vadmami 2010.05.14 13:20:45
vadmami 2010.07.12 14:55:57