Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zssssss

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar filmipar időnként próbálkozik történelmi témájú filmek készítésével: 2000 óta számtalan ilyen mű készült. Egyes filmek sikert arattak - pl. Szürke senkik (2016), Kincsem (2017), A berni követ (2014), 1945 (2017), Szabadság szerelem (2006) - másoknál mérsékelt volt a közönség lelkesedése -…..
Ma egy hétköznapi történetet mesélek el. Semmi különös, csak egy apró csoda. Kisnyuszi élete átlagosan kezdődött. Megszületett, aztán lett gazdija, mert aranyos volt, kis szőrcsomó. Szeretni való kicsi yorki.  Rövidre szabta a sors Kisnyuszi útját, mert alig 5 hónaposan 2…..
Zssssss 2014.10.18 19:39:12
@Gamma Leonis: A nagymamát is dobjuk ki, mert már öreg, és sokba kerülnek a gyógyszerei? Annyiból már tudunk bérelni/venni egy újat? Nekem ez a hozzáállás fura. Csak nekem?
Zssssss 2012.05.26 09:53:51
A jobbra-tartás mellőzése az autópályákon, ami engem mostanában leginkább zavar. Senkinek sincs joga önkéntes rendőrt játszani, a gyorsabb járművet lehetőség szerint el kell engedni. Ha előzök - például kamionokat - akkor ilyenkor én is inkább a gázra lépek, majd az első…..
"Hali. Soha életemben nem néztem ezt az oldalt, és felnőtt férfi létemre sohasem csöpögtem cukiságokon, de tegnap vettünk egy kutyát, és hát fotós létemre alkottam egy-két shot-ot róla. Nálam lájkrekord volt, gondoltam had lássa a világ! :) Üdv: Csákvári…..
Zssssss 2012.02.11 14:39:08
"Hahó!Ajánlom figyelmetekbe Szmötyit. Egri utcakutyaként tengette a napjait, amíg fel nem tartotta az egyik szép őszi vasárnap este csúcsforgalmát, azóta minket boldogít. A szőrszíne miatt nagyon nehéz normális fotót készíteni róla, de a csatoltak közül 1-2 hátha megüti…..
" Kedves cukiság blog!Úgy látom mostanában nem túl aktív a blog, ritka az új poszt, komment meg pláne alig van. Ezért küldök nektek néhány fotót a világ legcukibb macskáiról (az enyémek, tehát azok), hátha másnak is tetszenek.A cicák testvérek, súlyos macskanáthával…..
Zssssss 2012.02.11 14:27:15
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Zssssss 2011.11.05 13:31:04
@vik-king: Úgy hallottam, hogy a vengég mindig playback.
Zssssss 2011.11.05 13:33:11
@vik-king: Vicces is lenne, ha a táncosok élőben táncolnának lassítva. :-)
Vannak, akik határozatlanságukkal okoznak veszélyt, legyenek autóval vagy gyalogosan. Mintha nem vennék észre, hogy mások is vannak az úton, de azt sem veszik észre, ha segíteni akarnak nekik. Ezek után persze ők reklamálnak. Múltkor is egy ilyen láma törette majdnem össze magát;…..
"Falkarangsor. Nincs itt vita" – írta nekünk tömören Máriusz.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
"Sziasztok!Ő a hároméves macskánk, Coronita. Kandúrként kezdte, de mostanra már csak cicus :-)Kicsinek kifelé volt kancsal, meg úgy általában az arcára volt írva a szellemi alultápláltság. De aztán kikupálódott, már amennyiben a táskafetisizmust előrelépésnek…..
hogyvolt Barátok közt 5763-5764. 2011.09.01 12:00:00
Rögtön belecsapunk a lecsóba, amint András leüvölti Zsuzsa fejét, hogy Mit csinálsz?? Zsuzsa a tenyércsók után hebeg-habog, majd szerelmet vall az exférjének. András lezárja a témát azzal, hogy ő nagyon foglalt, és teljesen ledöbben a tenyér-csóktól, amit pillanatnyi…..
Szegény kiskutya nem, és nem, és nem eheti meg a falatkát! Jólneveltségből csillagos ötös, de azért nekem nem lenne szívem ezt művelni vele...Forrás: indavideo..
Először akkor gondolkoztam azon, hogy jó lenne megszállni egy budapesti hotelben, amikor megnyílt a Gresham. Persze gyorsan el is hessegettem magamtól a gondolatot, hát ki az a hülye, aki szállodába megy a saját városában? Én. Én vagyok az. A múlt héten ugyanis kísérleti jelleggel…..
Zssssss 2011.05.04 18:16:53
A beigliben szemmel láthatóan nemrég történt elemcsere, roti haverja ezzel szemben nem spilázza túl a dolgot. Mondjuk kicsit zavarja, hogy a vacsorája ennyit ugrál, a maga mackós módján  kapkod utána.Forrás: indavideó..
 Köszönjük, gratulálunk a mamának, és várjuk a további fotókat a csapatról! Megszülettek Perla és Póker utódai, 6 szuszogós boxer. A picik és anyukájuk jól vannak, szuper anyuka. A kicsik közül az egyik dupla akkora, mint a tesói… Most a 4 lábú, csukott és…..
"Sziasztok! Szeretném, ha felkerülne ez a kutyus a honlapra.  Ő volt a világ legaranyosabb és szelídebb kutyája.Amikor Szilvesztekor tűzijáték volt, beleült az ölembe, annyira félt.Mikor odamentem hozzá, az volt az első dolga, hogy lefeküdt a földre, és várta,…..
Zssssss 2011.03.27 18:54:53
"Sziasztok! Megosztanám veletek az én brutálrossz macskám, Tricky képét. Itt az első este, megérkezés utáni alváspóz. Láthatóan meg van elégedve a hellyel. Egyéb videók, szerintem érdemes megnézni...." – írta nekünk…..
Zssssss 2011.03.18 06:35:01
"Sziasztok!A képen Hédi, a 8 hetes ordas német juhász kutyusom. Mindig vele alszik hőn imádott gumicsirkéje, amit nap közben folyamatosan gyilkol" – írta nekünk Péter.Köszönjük, és nagyon várjuk a további képeket a növekvő Hédiről!..
Sosem értettem, minek adnak a koktélokhoz kis színes es/napernyőt. Ne ázzon meg a koktél? Vagy ne kapjon napszúrást? Tökéletesen felesleges tárgy, még csak nem is szép, sőt kifejezetten rusnya, csicsás. És akkor megnéztem ezt a videót, és már mindent…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Zssssss 2011.02.16 14:56:04