Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunkó paraszt

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hibázott az NBH. Rendszerszintű problémák adódtak. Nem én állítom mindezt. Mindezt egy Ficsor Ádám nevű, a jó borokat kivált kedvelő univerzális szakember – jelenleg még a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter - Gyurcsány haverja és egykori…..
Modorosblog Az önjelölt sváb 2009.08.16 17:35:00
Seavas Olde, na, bisch scho wieda nume am Schaffe? (Servus Alter, na, bist du schon wieder nur am Arbeiten? - Szervusz Öregem, na, már megint csak munkálkodsz?) A Magyarországon eredetileg svábnak hívott germán közösség - mint az közismert - csak egy elenyésző része származik…..
Mindent tudni akarunk erről a gyöngyösi egységről, ahol Slowly lefotózta nekünk augusztus eddigi legerősebb backdoor üzenetét. Aki valaha járt itt, kérjük, írja meg, milyen volt, meg azt is, hogy milyen fickó a Sanyi, és hogy milyen gyakran mernek a kuncsaftok mégis bunkó paraszt…..
bunkó paraszt 2009.08.10 10:43:36
Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint…..
bunkó paraszt 2009.08.04 17:56:57
@Szűcslaci: Így igaz!
Már nekem sincs sok kétségem afelől, hogy a szlovákok gyilkolásszák a magyarországi cigányokat.
Így több legyet is ütnek egyszerre: Mo.-n keltik a belpolitikai feszültséget, lovat adnak a nácizmussal riogatók alá, és le is járatnak minket a nagyvilágban.

Mégegyszer a link:
index.hu/kulfold/2009/08/04/slota_a_nyakunkra_kuldene_az_ensz-t/

Így persze hiába ajánlgat fel a tehetetlen rendőrségünk 100 milliókat.
Köszönhetjük ezt annak is, hogy az mszp-szdsz belpolitikai célokra használta fel a mi titkosszolgálatunkat, ahelyett, hogy a valódi munkájukat végeztették volna!
A szomszédos országok elitje nem fogja abbahagyni a magyar kisebbség vegzálását, csak egy erőt mutató, nemzetközileg beágyazott és jól működő biztonsági szervekkel ellátott Magyar Köztársaság nevű állam határozott fellépése esetén. Ilyen jellemzőkkel leírható ország…..
Elhallgatott önkormányzati kudarcok, botrányos ingatlanügyek, jelentős közpénzekből finanszírozott „csomagolás”, vakon dicsért megkérdőjelezhető eredmények, burkolt keresztfinanszírozások – ami a városimázs hátterében van.  A városimázs toplistáról…..
autózz! Csavarkulcsot a pofádba! 2009.07.26 12:25:00
Igazi agyvérzésközeli történet következik, Frigyesmester feje a duplájára nőtt és színt váltott nemrégiben, amikor az ő autóját és az útépítő munkásokat is veszélyeztetve sietett el mellette mindenre és mindenkire nagy ívben szarva egy vadbarom. És bár Frigyesmester szarik…..
Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ... Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ... Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is…..
bunkó paraszt 2009.07.26 06:38:37
@Aszi:
"egyszerűen az NNI nyomozóinak a melléfogásáról van szó: megtalálták valakinek a számítógépén a videót, és ebből arra következtettek, hogy az illető robbantott."

Ha ez igaz, akkor ezek a "nyomozók" teljességgel alkalmatlanok a munkájuk elvégzésére.
Ha pedig nem, akkor továbbra is igaz, hogy hazudnak.

E kettő közül lehet választani, melyik a jobb? Szánalmas.
bunkó paraszt 2009.07.26 08:17:38
@elemes2: nem :)
Volt már sokszor arról szó, hogy az elfogyó sávban szabad-e és illik-e előremenni, ha a másikban szép libasorban gurulnak előre az autósok. Erről megoszlanak a vélemények, sokszáz kommentben feszültetek már egymásnak. László most egy érdekes dologra figyelt fel. Amikor egy…..
bunkó paraszt 2009.07.22 19:42:54
Holnapi Újság 2017: Rövidhírek 2009.07.15 09:35:00
Két hónappal a nyitás után bezárja kapuit az Auchan és a Cora hipermarket Sarkadon. Mindkét áruházlánc a közbiztonság romlásával indokolja döntését. Ma az ebben az évszakban megszokott rendkívül erős, 9,7-es lesz az UV-B sugárzás. A szakemberek arra hívják fel a figyelmet,…..
Ideje volna kiosztanunk az aktuális Baszod Béla-Díjat, úgyhogy várom a javaslatokat! Kellemetes hétvégét Mindenkinek! "Despi" T Munkahelyi Terror blog! Következő szituációval kerültünk szembe a Budapest Airport Rt-nél. 3 gyed-gyes en levő kismamák vagyunk. Egy teljesen…..
bunkó paraszt 2009.07.12 12:45:38
@szelephézag: "a befizetett adóból költségvetési tételként jelenne meg az anyák támogatása. "

Ez ma is így van, és bármennyire is szolidárisan hangzik, a valóságban cigánytenyészetként működik.
Szóval rossz ötlet, valami más kell.
Csviktor olyan levelet küldött, ami ha tényleg így van, akkor különösen örülök. Hülyék persze mindig is voltak és lesznek is autósok és bringások között egyaránt, de talán az egyre terjedő blogoknak is köszönhetően kezdenek az emberek felnőni ahhoz a tényhez, hogy sokan…..
Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője, Leon Panetta beismerte,hogy az irányítása alatt működő intézmény 2001 óta félrevezette az amerikai kongresszus tagjait. Konkrét információkkal nem szolgált Panetta, de vallomása több politikust is igazol Amerikában,…..
bunkó paraszt 2009.07.09 20:17:12
@Sturm und durung: elhiszem, hogy neked a moszad a szent erkölcsi tisztaság megtestesítője, de igen setétnek kell lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja, nincsenek ott iránban.
Ha nincs körülöted több, mint egy tonna vas, úgy elég veszélyes autók között közlekedni, még akkor is, ha teljesen szabályos vagy. Mókuséletet egy látszólag teljesen átlagos középkorú nő átlagos Opel Astrával akarta spontán megleckéztetni, levélírónk szerint csak vélt…..
Babits Mihály már 1936-ban arra panaszkodott Kosztolányiról írt nekrológjában, hogy a magyar regények "nincsenek megírva". Éppen a Pacsirta szerzőjét hozta föl ellenpéldaként, kivételként.  Ottlik Géza hasonló megjegyzést tett. Szerinte a magyar írók…..
bunkó paraszt 2009.07.08 07:16:55
@Hozzászóló: ez azért van, mert lusta disznó vagy :)
Meg azért is, mert azt látjuk, hogy pl. áfacsalással 10x annyit keresnek egyesek, mint amennyit értelmes és legális munkával lehet, és ez nem igazán motiváló.
De ehhez a stadionoknak nem sok köze van.
ZsoltK érdekes filozófiát gyártott arra, hogy mikor miért hülyék a pesti autóvezetők. Az időjárás miatt. Szinte mindig van valamilyen front, vagy esik az eső, vagy lerohad mindenkiről a gatya is a kánikulában. Az angolok gyanúsan sokat beszélnek ilyesmiről, lehet, hogy ők tudnak…..
Archiregnum Rekviem a Gárdáért 2009.07.04 15:42:00
A Magyar Gárda ügyében, viharos gyorsasággal született meg a  jogerős ítélet az ítélőtáblán, ám ami ebből kisült, az az ország szégyene.Az ítélet helybenhagyta a kifogásolt elsőfokú döntést, és ezzel jogerőssé vált: a Gárdát fel kell oszlatni, mivel felvonulásai…..
bunkó paraszt 2009.07.04 20:25:14
@Bergeroth: az a szánalmas, amilyen egyszerűen gondolkodsz. Beszartál, felelősséget nem tudsz vállalni, ezért is húzol el az országból hamarosan, és erre még büszke is vagy - hát legyél!
bunkó paraszt 2009.07.04 20:37:23
@floorwalker:
"Egy szervezet, mi nem vesz fel cigányt, annál azért komolyan felmerül a rasszizmus kérdése."

Ebben tévedsz. Jelentkeztek, fel is vették volna őket, aztán kiderült, hogy csak provokáltak. Innentől kezdve az egész gondolatmenet hibás:
www.origo.hu/itthon/20080606-megsem-lepnek-be-a-gardaba-az-okanyi-romak.html
bunkó paraszt 2009.07.04 20:39:50
@Bergeroth: még mindig itt vered a nyálad te kis senki? takarodj!
Minden nyáron megszaporodnak az olyan posztok, amikben az autókon kívül motoros is szerepel, valami oknál fogva az esetek többségében negatív színben. Ez utóbbi miatt már telefonon is kaptam némi élcelődést, de ígérem, hogy télen nem lesz ennyi motoros. De most megint egy ilyen…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Budapest, 2009. június 29., hétfő (MTI) - Beállt a közúti forgalom Budapesten hétfő délután; az összes főbb közlekedési útvonalon dugók alakultak ki - tájékoztatta a Fővinform az MTI-t. A belváros főbb útvonalain, a Váci, az Andrássy, a Kerepesi és a Rákóczi úton,…..
Érdekes tanulmányt idéz a NOL: a Harvard Egyetem elemzése szerint "az internetes fájlmegosztás nem falja fel a zenei és filmkiadók piacát (mint azt az érintettek állítják), hanem épp ellenkezőleg, bővíti és sokszínűbbé teszi a kínálatot, és a keresletet is." Bár a…..
A BBC nagyon fontos témát vetett fel a minap. Hogyan lehet egészséges életmódra nevelni az embereket, hogyan lehet megfelelően elmagyarázni egy betegség alapjait, ha a saját szerveinket sem ismerjük? És nem a hasnyálmirigy működéséről beszélek, hanem arról, hol található a…..
A Szánalmas.hu-n találtunk erre a messzi tájakra vágyó, rosszabb esetben szuicid hajlamú kengurura. Vajon hova megy?..