Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marty Mcfly

0 bejegyzést írt és 901 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szomszédunkban dúló háború, kialakulóban (elmélyülőben?) lévő gazdasági világválság, megszűnőben lévő KATA, tovamúló rezsicsökkentés okán egyre több írás, cikk követeli az augusztus 20-ai tűzijáték bojkottját, akár teljes megszüntetését. Jómagam nem is tudnám ezen törekvéseket jobban ellenezni.…..
Marty Mcfly 2022.07.20 18:49:34
@Mankel:
Vitya mar reges regen Gyurcsany. De mondok jobbat: sokkal nagyobb rohadek
Marty Mcfly 2022.07.20 18:51:18
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Te fideszes béríró vagy. Bocs, leulhetsz, egyes. Mar evekkel ezelott is lattalak kulonfele blogokban, kicsit unalmas. Mennyit kapsz ezert rabszolga?
Marty Mcfly 2022.07.20 19:04:06
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Akkor elismerted, amit irtam. Ok koszi. Amugy kva mindegy mennyit kapsz
Ausztriában és Németországban is rengeteg magyar él, akiket a járvány az elmúlt hetekben elszakított az otthonuktól. Köreikben egyre nagyobb a felháborodás, miként azt egyikük, Zé rövid levelében megírta. Közben vannak, akik már aláírást gyűjtöttek a magyar gyakorlat megváltoztatását kérve...
Sorra jelennek meg a képek, kérdések: milyen emberiség az, ahol néhány óra leforgása alatt sokmilliót dobnak össze egy épület megmentésére, miközben gyerekek milliói éheznek… Aki ismer, tudja, hogy gyerekekért bármire képes vagyok! Ha választani kell két hasonló ügy között, nem kérdés, hogy melyik…..
Marty Mcfly 2019.04.22 16:44:56
Marty Mcfly 2019.04.22 16:48:12
@MAXVAL bircaman közíró:
na es sorost hogy hoztad a kepbe te barom? nem veszed eszre, h ez a mindenre sorosozas mar nagyon nyomorult?! menjel nyaralni sri lankara oszt ott sorosozzal te paraszt
Egyre több magyar gyerek születik külföldön, azaz egyre több magyar nő szül külföldi kórházban. Ez történt Vandával is, aki a németországi Baden-Württemberg tartomány egyik kórházában adott életet kisfiának. Sokat elárul a jelenlegi helyzetről, hogy ott is volt magyar doktornő... (A fotókat köszönöm…..
Marty Mcfly 2019.03.06 15:47:47
@London2009:
különbözö blogok es posztok vannak különbözö temaban. a londoni keseleses, indexes cikk-barmilyen szomoru is-nem ide tartozik. de gondolom mivel irni tudsz, olvasni is, ezert kenytelen vok feltetelezni, hogy direkt trollkodsz itt.
amugy nekem mindegy, majd az admin kitesz, ha akar
Marty Mcfly 2019.03.06 16:33:17
@alalala:
persze... ugy ertettem en is, hogy fizeted a biztositast.
csak kontrasztot akartam allitani, hogy itthon ugyanugy fizeted, csak messzirol nem azt kapod, mint a nemet ellatasban
Külföldről sok okból lehet hazaköltözni, ezek közül az egyik az, ha az ember a külföldi cégtől elsőre rendkívül jónak tűnő ajánlatot kap. Ez történt Dave-vel is, aki Ausztriában, a magyar határhoz közel kapott németországi anyacégén belül egy lehetőséget. Majd hazaköltöztek… Te is hazaköltöztél?…..
Marty Mcfly 2019.02.20 08:18:18
@Éhesló:
senki nem O1G-zett, kiveve teged. ez nem tünt fel?
a posztnak semi köze a jelenlegi kormanyhoz, de ha te ennyire "magadra" vetted, akkor indirekt modon megis csak itt van a kutya elasva :-)
Marty Mcfly 2019.02.20 09:49:56
@midnightcoder2:
"Rossz hírem van: ember is véletlenül vagy."
a posztban ez egy idezet, nem hiszem, h ki kene forditani, amugy igazad van, de sok ember meg eddig sem jut el...
Marty Mcfly 2019.02.21 11:05:38
@Fiona Schultz:
a posztiro kiemeli, hogy nem akar peldakat irni, hiszen azt mar elotte sokan leirtak; sztem ez eleg egyertelmu
keress masik kesergös posztot konkret peldakkal :-)
A világ legbiztonságosabb autóinak listáit általában nem a járművek megbízható működése, hanem a töréstesztek eredményei illetve mostanában egyre inkább a balesetelkerülő-rendszerek hatékonysági vizsgálatai alapján állítják össze. Ettől függetlenül persze egy ezeken a rangsorokon rendre előkelő…..
Marty Mcfly 2019.02.21 09:01:56
@KaTe:
te mekkora gyöker vagy?
Marty Mcfly 2019.02.21 11:04:47
@KaTe:
szerintem kicsit tul toltad az ironiat, es kicsit athajlott egy lenezos szemelyeskedesbe;
de te biztos minden helyzetnek az ura vagy es tokeletesen tudod, hogy az adott pillanatban mit kell tenni.
sajnalom a korulotted eloket, mert rohadt idegesito alak lehetsz ezzel a mindenttudo okoskodasoddal
cuppantas ;-)
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Marty Mcfly 2018.12.14 11:16:09
@valaki nagyon más:
kit erdekel a te sotet hozzaszolasod? senkit...
Marty Mcfly 2018.12.14 11:25:28
@Krumpli Bogart:
egyaltalan nincsenek kepben. a kommunikacios csatorna meglete nem jelenti azt, hogy realis informacio aramlik az emberek fele. Pont ez a lenyege a cikknek. Ha mindenhol alinformaciot, vagy teves informaciot adnak, netan nem nyujtanak aktualis hirt, honnan a budos francbol szopjak ki a zemberek? a sorosuvegbol? bocs sörösuveg :-D
A BMW első igazi szuper-sportkocsija idén ünnepeli 40. születésnapját, ezt pedig illik megünnepelni. A bajor márka piaci sikerei és az ereje teljében lévő oldtimer-kultusz bőven kínál lehetőséget arra, hogy M1-esekkel fussunk össze a legkülönbözőbb helyeken. Ez évben ízlésesen tálaltak M1-eket az…..
Fél évig tartó nyüglődés után a Wizz Air végre kikukázza az eddigi kaotikus poggyászkezelési rendszerét, megalkotta ugyanis a tökéletes és átlátható csomagszabályt - konkrétan lenyúlta a Ryanair nemrég bejelentett rendszerét. Igaz, némi balkáni fűszerezéssel. Lényeg: visszatértek ahhoz, hogy már a…..
Marty Mcfly 2018.10.12 09:36:06
@Etniez: akarhanyszor foglaltam, mindig tudtam a 4 tagu csaladnak egymas melle helyet foglalni. igy nem, meg sem fordult a fejemben.
idoben kell foglalni. idiota...
Marty Mcfly 2018.10.12 10:00:56
@Darth Revan: szerintem az idojaras csak egy kozvetett ok. Lehet hogy vhol csuszast okoz egy gep indulasaban a rossz idojaras, es az olyan kulcsfontossagu atszallasos tervet borit, ami miatt szimplan nem inditanak el egy adott jaratot.
nekem egyszer azt mondtak-bar ott "csak" kesesrol volt szo-hogy Budapesten vihar van. Felhivtam egy pesti ismerost es azt mondta, verofenyes napsutes van. Ez egy masik tema, hogy miert tajekoztatnak felre-talan pszichologia, az embereknek a legkonnyebb beadni, h vhol szar az ido.
Aztan kiderult, h a Franciak sztrajkolnak (mily meglepo) es ez vt olyan dominohatassal a mi jaratunkra is.
Marty Mcfly 2018.10.12 11:36:46
@Etniez: akkor bocsi, atfogalmazom:
minden olyan embert gyokernek tartok, akinek meg lett volna a lehetosege helyet foglalni a csalad minden tagjanak, hogy egymas melle uljenek, de nem tette meg. Hidd el, van ilyen, sok...
Remelem, igy mar nem fogja zavarni a kis mimoza, pszichologusi enedet a kommentem... ;-)
Előző rész itt. A túra útvonala elméletileg nagyon szép volt és ismét csak elméletileg egy csodálatos kis élményautózás lett volna az egész. Sajnos a gyakorlat, főleg az út elején, nem éppen ezt a tervet erősítette. Indulás után, az első kanyarban máris rossz fele…..
Van néhány luxus óramárka, amelyek pazar modelljeit csak a megagazdagok, mágnások és hercegek engedhetik meg maguknak. Némelyiket még úgy sem lehetne megvenni, ha többen összedobnák az ötöslottón nyert összes pénzüket. Ámuljunk az alábbi 6 óracsodán, amelyek nem találhatóak meg a boltok, akarom…..
Vajon miért nem talál olyan sok pasi magának társat, ha reggeltől estig fent vannak a társkeresőkön, és ahol csak lehet ismerkednek? A leginkább releváns választ pont azok tudják megadni, akikkel szeretnének megismerkedni, a nők. Éppen ezért figyeltem a kommenteket, kérdeztem a nőket, hogy vajon…..
Úgy tűnik, nem bírt a Wizz Air sem ellenállni annak az utaskopasztásnak, amit eddig csak a Ryanair mert meglépni: egyre több levelet kapunk arról, hogy ők is átprogramozták a helyosztó algoritmust, külön fizetni kell azért, hogy egymás mellett ülhessünk a velünk azonos foglaláson levő…..
Marty Mcfly 2018.04.27 15:27:46
@Etniez:
sztem neked, mint vasarlonak kell figyelned, hogy mit dobalsz a kosaradba. Vagy te a szupermarketben is beledobalsz vakon minden szart, es a penztarnal meg csodalkozol, h mennyi az annyi?
Wizzair-rel meg nem mindenki azert repül, mert azt szeretne. Sokszor nincs mar opcio...
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
Marty Mcfly 2018.04.10 15:07:59
@desw:
ez igaz, viszont nem en irtam a posztot, csupan a kommentekre kommentelek, mert nem hiszem el, h ti az örömben is gyülölködni tudtok. a többit meg leszarom, mert a fasza nyugaton vok, es itt is maradok. ;-)
Marty Mcfly 2018.04.10 15:51:05
@desw:
ok. ez is egy hozzaallas, viszont en ugy latom, h a fidesz sosem lehet a legkisebb rossz, mert eppen a legnagyobb... ez azt jelenti, h ennel mar egy kaosz es következeskepp megalakulo szakertöi kormany is jobb lett vna, söt, az lenne a legjobb. Az ellenzekre en sem tudok mit mondani...
Györfi András Var min ren 2018.03.22 23:10:20
Teljesen természetes, hogy egy kormány munkája hagy némi kívánni valót maga után. Egy országot vezetni nem könnyű, tengernyi ügy, probléma, óriási felelősség. Arról nem is beszélve, hogy az igazán ragyogó elmék inkább a piacon értékesítik magukat, jobban megéri, mint a köz szolgálatába állni, így…..
A gyűlölködő és megosztó kormányzati retorika már fenyegetőzésbe csapott át. Józan és szeretettel teli összefogással és aktivitással megmutathatjuk, hogy ez a mi országunk is. Három héttel a választások előtt már nagyon is időszerű elgondolkodni azon, hogy miről is döntünk április 8-án. A március…..
Háromszor olvastam el, hogy jól látom-e. Tényleg ezt mondta? Ezt bazmeg. (Hallgatni képtelen vagyok) Valahol az én pofám is ég. Jó, hogy épp nincs senki külföldi ismerős, akinek el kéne magyarázni, mi folyik ebben az országban, hogy tud az ország első embere olyan mélyre süllyedni, hogy a nemzet…..
Marty Mcfly 2018.03.17 14:27:45
@torró:
a legjobban ugy aruljatok el magatokat, (na, mar en is kezdem), hogy egyesszam harmadik szemelyben beszelsz vkikröl, akik a honfitarsaid. Nincs TI meg MI te gyöker!
Csak MI van! Együtt kell a szarban es a joban menetelni.
Ahogy a cikkiro is megfogalmazta ezt jol kitalalta OV, hogy egymas ellen uszitsa a magyar embereket.
A jol kitalalta pedig nem azt jelenti, h okos. Ezt pedig minden ellenzeki kommentelönek is a figyelmebe ajanlom, akik "micsoda langesz"-kent irjak le OV-t. Nem, nem es harmadszorra sem. OV egy gyöker senkihazi, egy buta, falusi paraszt, aki kapirgal a szemetdomb tetejen. Amit kitervel, es veghezvisz, az nem okos, hnem szimplan gonosz...
Rengetegszer látni, hogy a Facebook-on/Google-ben reklámozni kezdenek termékeket hihetetlen jó árakon. Akár a megszokott ár töredékéért is. Ismeretlen webshopban nem szabad vásárolni, de sosem tudni, hogy csak mi nem ismerjük, vagy valóban új webshopról van szó, ahol elég nagy a kockázat, hogy csak…..
A Suitecase magazin weboldalán lehetett szavazni a 2017-es év legszebb strandjaira: a TOP 10-es listát alkotó egzotikus beach-ek közé viszont csak egy európai tengerpart került be, ami pedig nem éppen az, amire számítani lehetett.    A cikksorozat többi részét a következő linkeken tudjátok…..
A vagyonbevallásában tagadott le valamit Rogán Antal, ugyanis olyan helyen nyaral éppen, amit semmiképpen se engedhetne meg magának. Az átlagmagyar egy éves nyaralási pénzét költi el ugyanis egyetlen éjszakára egy luxushotelben. ..