Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szucsneszilvi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz A Király faktor 2010.12.19 08:00:00
Amíg a két vetélkedő egy időben zajlott nem néztem X faktort. Illetve de, videón az elsőt, amin a hallatlan spontaneitással előadott hálelújás magánszámmal jó időre le is írta magát előttem a formátum. Aztán Friderikusz hadjárata után elérkezettnek láttam az időt egy…..
szucsneszilvi 2010.12.20 01:48:44
@RAMBO: De azért jól csinálta mégis, nem?:-) Imádunk Csabi, nagy-nagy GRATULA!
Szép remények: a különadót a távközlési és energetikai cégek, illetve az áruházláncok vagy a fogyasztókkal és az alvállalkozókkal fizettetik meg, vagy kirúgásba és leépítésbe kezdenek. Heti szavazás-összesítőnk. Visszavágnak a multik a Fidesznek? c. írásunkhoz,…..
szucsneszilvi 2010.10.27 10:12:45
Miért kellene nekünk kifizetni a multik adóját? Emelik az árakat miatta? Rendben, akkor végre majd többen vásárolnak a magyar kis boltokban, a magyar kiskereskedőnél. Ő pedig boldog lesz, mert újra megnő a forgalma. A multi pedig lehúzhatja a rolót. Az is simán megtörténhet, hogy teszem azt 4-ből 3 multi megemeli az árait, a negyedik pedig nem. Hozzá fog mindenki menni vásárolni és mindent visz, amiből bőven tudja majd fedezni az adót. Egyébként meg a nagy áremelésről annyit, hogy a multi nem teszi meg, hogy nagy különbséggel emel árat, hiszen jól tudja, akkor senki nem fog nála vásárolni. Az meg, hogy termékenként 2-3 forinttal drágábban ad dolgokat, az egyszeri munkás embernek sem feltétlenül akkora nagy költség. Meg ahogy fentebb írtam, más bolt is van, még hozzá MAGYAR, ahol lehet majd vásárolni. Így engem nem igazán aggaszt ez. De a kötekedőktől azért megkérdezném: ha a kormány nem adóztatná a multikat, lenne olyan réteg, akinek ez nem tetszene, ha adóztatja, akkor egy másik rétegnek nem tetszik. Szerintetek, hogyan lehetséges az, hogy semmi sem jó amit csinálnak? Hogyan lehetne 10 millió embernek egyaránt kedvezni?! Sehogy! Kérdem én, hogyan lehetne másként a szarból várat építeni, ha azoktól sem szednek be semmit, akiknek eddig volt profitjuk? Mire fel a köpködés, hiszen szerintem azt mindenki sejti, vagy tudja, milyen szarban van az ország! El kell gondolkozni, mielőtt leírjátok, hogy mennyire sajnáljátok a multikat!
Praxis A melleimet dörzsölgette 2010.10.19 06:00:00
Sziasztok!   Nem is tudom, hogy hogyan írjam meg történetemet, mert annyira megalázva érzem magamat, ennek ellenére szeretném, ha mások is elolvashatnák, hogy mikbe lehet belefutni sajnos.    Mandula műtéten voltam a múlt héten az egyik vidéki kórházban( nem tudom,…..
szucsneszilvi 2010.10.19 13:53:52
@ReignOfdark: Azt írta a posztoló, hogy egy ápoló ment be hozzá, nem azt, hogy egy nővér! Elég sok ápoló férfi, vagy erre nem gondoltatok? Nem eggyel találkoztam, amikor édesanyámat vittem be a kórházba, és én magam is többet láttam különböző kórházi osztályokon. Azért a férfiakra pedig elég jellemző, hogy egy fiatal lány melleire izgul, nem?
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
szucsneszilvi 2010.10.04 12:58:28
@simonmondja.: Felsőzsolca eddig sem volt Fidesz:-)
Sorstársaim! Nem szeretek ilyen oldalakat olvasni, mert alapjában véve mindig bizakodó, optimista természetű vagyok és hiszem, hogy talán jobb lesz és itt nem csak magamra gondolok… De az elmúlt 2 hónapom álláskereséssel telt és elkeseredtem…4 ( mások által is ) igen…..
szucsneszilvi 2010.05.14 09:28:46
@Strici: Megjegyezném, hogy attól, hogy valaki diplomás, nem feltétlen van egyetemi diplomája és nem feltétlen kellett öt évet ülnie a padban. Tudod, létezik főiskolai diploma is ami kereken 3 év...de a lényeg, hogy fikázni lehessen, ugye?!
szucsneszilvi 2010.05.14 09:42:55
@_John_Doe_: ezt nem a posztíró írta, hanem egy másik anyuka, aki ezzel példázta, hogy hasonló cipőben jár, mint a posztíró! Uraim, - mert sejtem, hogy Strici és John doe személyében férfiakat tisztelhetek? Ennyire nem megy az olvasás vagy az elolvasott szöveg megértése?! Strici - ennyire nincs képben a felsőoktatás típusával (azaz, nem csak öt éves egyetemi diploma létezik), és közben ehhez szól hozzá? Végképp nem is értem, hogy a munkahelyemen Önökhöz hasonlóan intelligens férfi kollégáim hogyan kaphatnak magasabb fizetést, mint a én, vagy a többi női kolléga, holott minőségben sokkal magasabb színvonalú teljesítményt nyújtunk?! Ez a felháborító! Meg mellette az, hogy a nőktől várják el a gyerekszülést, háztartás vezetését, de utána már nem kellenek a munkahelyekre, mellette ilyen posztok után még azt is olvashatjuk, hogy azért mert valaki ambícizózus, még a férfi hozzászólók pálcát is törnek felette! Gratulálok Uraim!
A hirado.hu értesülései szerint nem az általunk is említett Szabó Győző lehet a Tűzvonalban új Bordás őrnagya, hanem Nagy Ervin. Az oldal információit egyelőre senki nem erősítette meg. Annyi biztos, hogy a Tűzvonalban producere Szabó Győzőt szeretné Bordás szerepére, a…..
szucsneszilvi 2010.05.12 15:59:24
@Mr.Treeger: amennyiben visszaesőként művelik ezt az emberek, ki is rúgják őket bármilyen állásról legyen szó, ugyanis a börtönből (nagy esélye van Stohlnak rá) nehéz bejárni dolgozni. Azt pedig úgy látom sokan elfelejtik, hogy egy munkáltatónak (lehet az egy önkormányzat, vagy akár a DunaTv-RTLKlub stb.) szive joga eldönteni alkalmaz e egy olyan embert, aki (bár, még a bíróság nem mondta ki, de egyértelmű) bűnös többszörösen az általa elkövetett közúti balesetben. Én is kirúgnám, bár, én "csak" egy vidéki színház tagja vagyok, de nem hiszem, hogy nálunk eltűrnék ezt, akármilyen ismert legyen a színész-kolléga.
Ha az alábbi képkockákat végignézné, egy külföldi, és feltételezve azt, hogy érti is a magyar nyelvet, nem biztos, hogy kitalálná ki is a műsorvezető. Riportalany által riportert én még így beszopatni nem láttam, szóval Lendvai Ildikó akár el is mehetne műsorvezetőnek.Az…..
szucsneszilvi 2010.05.10 10:23:16
Az Örülünk, Vincent? blog szerényen és alázattal köszönti az új Orbán-kormányt, szeretett vezetőnket, Orbán Viktort, szeretett vezetőnk vezető erejét, a Fidesz Magyar Polgári Szövetséget, leghűségesebb hazai tanítványát, a Kereszténydemokrata Népfrontot, valamint a vidék…..
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
szucsneszilvi 2010.04.13 19:57:06
@Kendaq Pendragon: Igen, sajnos a választópolgárok agya mint a mosott.... ezért is történhetett meg, hogy kétszer is megszavazták (2002-ben és 2006-ban) ugyanazt a mocsok, gerinctelen, patkány kormányt!
Remélem soha többé...
szucsneszilvi 2010.04.13 20:13:07
szucsneszilvi 2010.04.13 20:19:45
@Interlock: Amikor kellett vitatkoztak. Ami a kivonulást és a hozzászólásod illeti: persze, az utált főnöködet viseld el, mert onnan kapod a fizetésed. Ők ellenben nem Gy.F-től kapták a fizetésüket, és engem, mint azon állampolgárt aki eddig mindig rájuk szavazott, nem bántott, hogy kivonultak. Nem bántott, hogy 10 percig, vagy épp a fél órán át nem hallgatták a hazugságok újabb és újabb sokaságát! Sokkal jobban bánt és sokkal jobban sajnálom azokat az ellopott százmilliókat, milliárdokat, amelyek "elfolytak" BKV, MÁV, és egyéb ügyletek kapcsán és MSZP-s valamint SZDSZ-s zsebekben kötöttek ki!
Úgy tűnik, egyszerre nő az MSZP és a Jobbik támogatottsága. Ha az ő párharcuktól lesz hangos a média, a Fidesz bajban lehet. Az elmúlt napokban megjelent új közvélemény-kutatásokból érdekes trend kezd kirajzolódni: egyszerre nő a Jobbik és az MSZP támogatottsága. Bár a…..
szucsneszilvi 2010.03.18 17:16:46
@elinnen: Talán azért nem megy el, mert négy éve megtapasztalhattuk hogy milyennek is képzeli el a vitát az MSZP. Nyílt, egyenenes tv adásban lehazugozta Orbánt a köcsög Gyurcsány, hogy miről beszél OV, nem is lesz vizitdíj, és hogy kérjen bocsánatot, mert úriember ilyet nem hazudik! Ez csak az egyik, ami azóta felmérgesít, ha rágondolok. Nem hiszem, hogy nagy szükség lenne arra, hogy ilyen álszent, hazug majmokkal leálljon vitázni, mert azt mondani sem kell, hogy Mesterházy tipikus Gyurcsány-arc, gyűlölködő, köpködő, aki még a március 15.-i rendezvényen is csak Orbánozni tudott. Hányinger! Viszont sokkal nagyobb tétje lenne a két fiatal "értelmiségi", Mesterházy és Vona vitájának. Végül is, ők a második helyért mennek, talán az élvezhetőbb volna. Az egyikük csak a betanult Salamonos szövegét hozná elő bármilyen kérdés merülne is fel, a másik pedig mindig OV-ról beszélne. Olyan szép volna őket nézni és hallgatni!:)
szucsneszilvi 2010.03.18 17:30:13
@elinnen: Bocs, hogy megint én. Szerintem azt senki sem mondta, hogy a Fidesz nem kommunikál a választókkal. Folyamatosan kampányrendezvényeik vannak, nyilatkoznak, felszólalnak. Ők csak konkrét számadatokat nem mondanak. Biztosan tisztába vannak vele, hogy milyen költségvetéssel gazdálkodik az ország, hiszen el lett fogadva, de amíg nem látják át a teljes pénzügyi helyzetet (pontos számok, adósságállomány, és még néhány konkrétum, amihez csak a kormánypárt jutott hozzá), addig valóban felelőtlenség bármit is számszerűsíteni. Ez nem lehet egy hagyományos kampány. Az ország és a világ gazdasági helyzete nem engedi meg a felelőtlen ígéreteket. Épp ezért életszerűtlen Vonáék ígérgetése és a Mesterházy-féle ingyen tankönyv, ingyen nyelvvizsga 35 év felett, stb. Főleg, hogy az MSZP már négy éve is megígérte ezt egyszer:( Ja, meg azt is, hogy nem lesz gáz ár emelés! (Csak tagoltan, hogy OV is jól értse - idézve Lendvai Ildikótól). Úgy gondolom, hogy mivel a Fidesz határozottan nem akar hazudni a választóknak, így egyértelműsítették a polgárok felé, hogy nem tudnak és nem akarnak konkrét adatokkal előállni. Vannak terveik, vannak iránymutatások, hogy miket kell tenni, de hogy mire mennyiből futja majd, azt akkor lehet tudni, ha ott vannak és átlátják. Szerintem ez elég egyértelmű.
  Miután borsikm kommentelőnk kétségbe vonta, hogy Vona Gábortól elhangzott, amit előző posztunkban idéztünk tőle, igyekeztünk utánajárni, mi is volt a pontos szöveg. Sem a Jobbik TV, sem a Barikád felvételein nem találtuk meg a teljes Vona-beszédet, sőt, a…..
szucsneszilvi 2010.03.18 11:38:40
@reality: visszatérve a legelső bejegyzésedre, ami véletlenül sem feltűnő, hogy egy jobbikos oldalról van leszedve. Megjegyezném, hogy mint szervezők, a Fidesz rendezvényén durván 90-100 ezer közöttire tettük a megjelentek számát. De valahogy ez sem érdekes, mert nem ez dönti el, hogy ki és milyen eredménnyel szerepel a választásokon. Mint ahogy a kopogtató cédula átadása bármely párt bármely jelöltjének sem garancia arra, hogy biztosan oda fogok szavazni. Erről ennyit.
Egy másik felvetés: jó lenne arról hallani valamit Vona Gábortól, hogy miért tartja a Jobbik Oroszországot a jövőbeni legfőbb szövetségesének (szemben a nyugattal), ha esetleg a Jobbik nyerné a választást? Hogyan akarják megoldani, hogy kizavarják a multikat (arról nem beszélve, hogy akkor azok a tíz és százezrek, akik multiknál dolgoznak, mind-mind munkanélküliek lesznek) és visszaállítják a magyar gyárakat? Tisza cipő és pécsi kesztyű? Hmm, nem is rossz ötlet. Vajon most milyen cipőt hord Vona Gábor? Remélem nincs ráírva, hogy made in China, mert akkor nagy gubanc van...
Gyerekkorom egyik kedvenc filmje. Ha jól tudom 5x2 részes a sorozat, de nekem igazán csak az első két rész jött be. A folytatásokat nem nagyon szerettem. Azonban az Aranyrózsa barlangjára máig emlékszem. A zenére, a szereplőkre, még mondatokra is, bár ott már van némi…..