Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laulic

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem dőlt el semmi. Ikszet játszott szerdán a Debrecen, valamint egyetlen üldözője a Videtonon is, hogy maradjon kettejük között az egy pontnyi távolság. Mivel egy forduló alatt maximum három, de legalább nulla egység gyűjthető, így - és ahogy álltottuk - még bármi lehet.…..
Habár készen a pálya Kassai s a csapatok számára, azért a víz az úr. Áprilisban és május első felében nagyokat derültünk Európa élcsapatain, akik busszal, vonattal próbáltak eljutni bajnoki és nemzetközi kupamérkőzéseik helyszínére holmi vulkánkitörés következtében,…..
Szomorú hírrel kell kezdenem hétvégi beharangozónkat. Még egy hét, és vége a nagybetűs focinak. Jövő vasárnap után egy hónap szünet, majd valami világbajnokságot rendeznek Dél-Afrikában. Ezalatt mi behúzódunk kényelmes barlangunkba, zsírszövetünk mennyiségébe vetetett…..
Túljutottak aranylábúink a hétközi forduló megpróbáltatásain, így minden akadály elhárult a hétvégi fordulóra összpontosítás útjából. A keddi kardcsörtetésből a címvédő jött ki jobban, így lépéselőnybe kerülve készülhet a pénteki ütközetre. Következzék…..
Sosem értettük, hogy ha már mindenképp szükséges (mert szükséges) hétközi fordulókat beiktatni a bajnoki naptárba, akkor miért nem úgy oldják meg, hogy a hétvégén otthon játszók közül a lehető legtöbben újra otthon játszanak a következő körben? Vegyünk egy példát. A…..
A hétvége május hónap mellett a Bohócliga utolsó ötödének nyitányát is elhozza nekünk. A Bohócliga-függőségben szenvedők többsége alighanem a  Fradi-Újpest csörtét várja a leginkább, a sajnálatos módon prognosztizálható negatív externáliákkal (pl. a…..
Hétvégi beharangozónkat ezúttal a tabellák szerelmeseinek állítottuk össze, mély, sportbaráti üdvözlettel. Vajon ki a király Budapesten, ha már a bajnoki érmekért a vidék harcol? Csakugyan reménytelen a Diósgyőr-Nyíregyháza páros helyzete, vagy találtunk valami kapaszkodót?…..
A legigényesebb magyarfutball-fanatikusoknak sem lehet panasza az elmúlt két hétre, mivel négy csapatnál (a honi élvonal létszámának egynegyedénél) döntöttek úgy eme röpke időszak alatt, hogy a hosszú távra kiérlelt és következetesen végrehajtott szakmai koncepció jegyében…..
Sorcsere a tavaszi sereghajtók kispadjain. Hétfőn felmond McStay mester, mire Kovács Zoltán sportigazgató hagyományos népi játékba kezdve, kiszaladt a közeli kertekbe tojást keresni. A sok egyforma nem érdekelte, de talált egy szép, piros-kék vasalt darabot, felvette, és boldogan…..
Van néhány derbi, amit minden magyarfutball-hívőnek életében legalább egyszer személyesen is át kell élnie. Kapásból itt a Fradi-Újpest. A két fővárosi csapat mérkőzései százplussz évre datálódnak vissza, és legalább nyolcvanra az, hogy a dobogóért, bajnoki címért…..
Tömören a forduló lényege: ha kikap Kecskeméten a Diósgyőr, akkora ponthátrányba kerül az éllovasokhoz képest, hogy már matematikailag sem lehet bajnok. Nyilván a Tornyi-Tóth László-tandemnek ennél van komolyabb problémája is, például megállapítani, miért nem lő gólt a…..
Különösebb érdekesség nem történt a héten. Rudolf végre aláírt a Genovához, és ezzel egyetemben egy sajátos építési műveletbe kezdett. Júliustól Olaszországban alapoz, valamint nagyjából augusztustól a debreceni munkaügyi bíróságon falaz egy managerek közötti…..
18. forduló, nagykorú lett a bajnokság. Alkoholt ugyan már az első, júliusi körtől ihatott, és ivott is bőszen, mégis most vált de facto felnőtté. Innentől kezdve minden résztáv eggyel közelebb hozza a megnyugvást, és az utolsó fordulót, amikor majd minden kiderül.…..
Fellélegezhet a Fradi. Négy év óta először rendeznek fordulót Kisteleki-mentesen, így a középmezőnyben tanyázó zöldeknek ezúttal nem kell félniük a kizárástól. Nem úgy mint legutóbb, amikor csak hatodikak lettek, de adósságokkal keményen terhelten. A hatodik hely ezúttal…..
Várható időjárás az ország területére péntek estig: Ma eleinte nyugat felől felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütésre az ország nagy részén számíthatunk. Keleten ugyanakkor várhatóan erősebben felhős marad az ég, ott helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat.…..
Ismét egy történelmi pillanattal lettünk gazdagabbak. Emeleszéknél feltalálták a kilenc napig tartó fordulót, négy játéknappal, két válogatott-mérkőzéssel, egy meccspótlással. Ez összesen 11.U21-re és Királygabiékra, az e poszttal párhuzamosan futó JHN-ben lehet tippelni, a…..
Annyira egyszerű lenne felfűzni ezt a posztot a hétvégén esedékes november hetedikére. Lehetne benne vándorzászló, sör-virsli verseny, jutalomosztás, meg némi kádári romantika. Nem lesz. Könnyű lenne akár a Fradi pályabezárását is alapul venni, és megnézni, hol, miként élik…..
Anyus, leszaladtam a Totózóba, utána meg hozok tejet, kenyeret a Közértből! - veti oda foghegyről Sanyi bácsi feleségének. Leemeli a fogasról kedvenc, slagdarabbal megerősített fülű nejlonzacsiját, fejébe csapja az elmaradhatatlan svájcisapkát, behajtja maga mögött az ajtót,…..
Nem szokásunk közölni a Bohócliga aktuális tabelláit, mégis kiejelenthetjük, hogy az alsóbb régiókban tanyázóknál megmozdult valami. Még mielőtt a Cooper-tesztre asszociálnának kedves olvasóink, eláruljuk, hogy a méltán népszerű edzőkeringő intézménye ütötte föl fejét…..
Most kicsit nem U20, most kicsit nem válogatott, most még kicsit nem Gera, vagy Babos, most még nem miegymás, hanem egy kis vérbeli Bohócliga - és MLSZ. Mellékesen az utóbbi napok meccsterhelésétől picit fáradtan, most meg kell elégednetek egy minimál bevezetőposzttal.…..
Modulusosztással (öttel) a 10 ugyebár nem ad maradékot, ebből nyilván tudjuk, hogy ismét kettős rangadós hétvége lesz. Pénteken a Honvéd alázza meg magát (valószínűleg) a Vasas ellen, míg szombaton (vélhetően) a Fradi veszi fel a szopóállarcot. Tóth Norbi és Lipcsei Peti…..
Ha hétfő, akkor adásszünet.Ha kedd, akkor Belgium.Ha szerda, akkor olcsó mozi a Corvinban.Ha csütörtök, akkor pedig Tippjáték.Tessék!Prológ ad egy.Rabóczki-interjú a mai Népsportban. Azt mondja a fater, hogy szenvedés volt neki a Honvédban játszani (nekünk meg nézni), mert…..
Be kell valljuk, irtózatos lemaradásban vagyunk különböző irányokba, és ezeknek csak egyike a kedves kommentelők igényeinek kielégítése. Engedjétek meg, hogy ezúttal nélkülözzük a meghirdető poszt eredetiségét, és ismét előkapjuk Szabó bácsit az Örökrangadóból.…..
Szerda késő este Szabó bácsi nyugodtan dőlt ágyba. A portugálok elleni vereség érződni fog a nyugdíján. Októberben és novemberben kevesebbet költ majd andaxinra, és több marad az Örökrangadóra. Az Örökrangadó egyebként a kedvenc kocsmája, rendszeresen találkozik ott a…..
Okos Emberék (és Mészöly Kálmán) rég megmondták a tutit: ha a sportújságírók csak jót írnának a magyar fociról, akkor máris más lenne a megítélése. A játék ettől még ugyanolyan maradna, de a megítélés a fontos. Vagyis, ha azt mondják nekünk a radiátor márpedig ehető,…..