Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsós Magnetofon

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerektrend Tetovált dedek 2009.10.02 18:00:00
Nem, szerencsére nem a bőrét célozták meg, hanem csupán a kölök textilborítását, de nekem így is döbbenetes némelyik darab. Persze, vágom a koncepciót, hogy apa is vagány, anya is az - ketten együtt már alsó hangon is lenyomtak két évet tetoválószalonokban -, legyen hát a…..
comment:com A tiltakozások hete 2009.09.28 15:01:00
Kérem szépen, a világ minden bizonnyal múlt héten bolondult meg teljesen, három tévéműsor miatt is tiltakoztak államfők, vallási vezetők és népjóléti miniszterek, és láss csodát, egyik sem nálunk történt. Kezdjük Venezuelával, ahol Hugo Chavez kommunista államfő helyezett…..
Orsós Magnetofon 2009.09.29 08:27:15
Nos, már elérhető a weben a VIP Solutions új webes csetalkalmazása, a teljes mértékben Jabber-alapokon készült Jabbear. Az alkalmazás nagyjából azt tudja, amit a Meebo: egy felületen kommunikálhatunk GTalk-os, MSN-es, yahoos vagy ICQ-s ismerőseinkkel.Miért jobb, mint a Meebo vagy a…..
Grafter A sünidő vége 2009.09.02 15:09:00
A nem túl nagy népszerűségnek örvendő rendőrségünknek egy valamiben sikerült nagyot alkotnia, ez pedig nem más, mint a sün nevű formáció köztudatba kerülése. A SÜN-nek olyan hatalmas népszerűséget sikerült elérni, hogy az élet szinte minden területén, minden fórumon (WIW,…..
Orsós Magnetofon 2009.09.02 18:02:45
@gelsystem: Te arra gondolsz, amikor valakit többnyire negatív cselekményéért illetve viselkedéséért egy népes (opcionálisan farfekvéses) süncsalád mint excrementum szervezetböl való eltávolítására bírnak. Az meg már bizony csak a véletlen müve, hogy fent nevezett állatka (Erinaceus europaeus L.) a köztudatba mégsem a fogyasztóvédelem, mint inkább egy kínosan balul sikerült kiemelési gyakorlat (Epic Fail) révén került. :)
Fantasztikus termékkel próbálja megfogni a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőktől feltüzelt magyar focirajongókat a Hervis. A Nemzeti Sportban közölt hirdetésen látható szurkolói pólók ábrája fenomenális. A selejtező csoportunkben szereplő válogatottak zászlófejű…..
Hiába váltott R. fekvőkocsi-jegyet Erdélyből Budapestre, a MÁV egyszerűen kevesebb ilyen szerelvénnyel indította el a hirhedt Corona expresszt, hiába tudták, hányan váltottak jegyet. Az eredmény elképzelhető és alant elolvasható, a slusszpoén az, hogy a magyar kalauz …..
A PolarisTV csapata a hallgatók körében is csak elismeréssel hallgatott Zsombok mester kommentárjával újra várja az érdeklődőket egy kis reggeli Discovery indításra.Az STS-128 küldetés feladata a Nemzetközi Űrállomás karbantartása, valamint kb. 7 tonnányi utánpótlás,…..
Orsós Magnetofon 2009.08.25 07:35:13
Tibivel nem hittük volna, hogy ilyen hamar megtaláljuk az elveinkkel szimpatizáló kemény magot, ezúton is köszönjük, hogy olvastok!Ugyanakkor elég sokan vetettetek fel kérdéseket és szóltatok be, például:  Csúszkálunk a rossz ízlés, a tahóság és a modorosság között. //…..
Orsós Magnetofon 2009.08.05 08:32:59
@rocaszujo: nos igen :D ez mostanában nagy divat.. én is beleszaladok idönként és nem nagyon tudok mit kezdeni a jelenséggel, mindig elkap a röhögés :D mondok valakinek valamit, ö meg hatalmasra elkerekített szemekkel, elnyújtva nemmondoood-ozik és legalább 3x elismétli. a "kooomoooly?" ugyanez
Mindig is fontosnak tartottam a mozgásukban korlátozottak jogainak betartatását, soha nem gondoltam volna, hogy valaha egy kerekesszékest fogok lehülyézni, de ennek is eljött ma az ideje. Mocskos Kaviár vidám sztoriként élte meg amit alább olvashattok, én annyira nem tartom viccesnek,…..
Orsós Magnetofon 2009.08.01 17:37:29
@kacsa118: tudod létezik kihangosító is meg headset; ennyit a vezetés közben telefonálgatunkról :) Azt is el tudom képzelni; hogy mindenféle kóbor kutyát, macskát, papagájt részeg biciklist, kéregetö hajléktalant begyüjtesz mert olyan kis galamblelkü jóságos egyénke vagy :))
 Nem tudom, hogy az évi 78 milliót kereső Heinczinger István szokott-e utazni a Füzesabony-Debrecen vonalon, gyanítom, hogy nem, különben már rég felkötötte volna magát, de legalábbis nemigen lenne képe fölvenni ekkora fizetést, ilyen szintű szolgáltatás után. Az út…..
Orsós Magnetofon 2009.05.03 12:59:09
@sasika61: valószínü neki se volt túlzottan, de ez a dolga... a következö állomáson meg még felszállhat az ellenör aki bizony a jegyvizsgálót is számonkéri; föleg ha hiányosságokat észlel. Viszont gondolom a fent idézett mondatával a bácsi inkább rontott a helyzetén.
Orsós Magnetofon 2009.05.03 16:47:49
@Szalahadin: én láttam, személyvonattal utaztam és pechemre 1 szakaszban 1 hangoskodó agresszív társulattal, akik épp a hétvégi zenés-táncos rituáléból megfáradva igyekeztek haza; jegyet sem óhajtottak venni, meg leszállni se akartak így aztán tényleg várt a vonat egy keveset. De nem hiába persze! :)
Több fenyegetést kaptak, személyesen is megkeresték a magyar spamwiki szerkesztőit a warezspammerek. Az NHH tehetetlen a netes maffiákkal szemben. ..
Orsós Magnetofon 2009.05.03 07:13:58
Aki utazott régen InterCityn és igénybe veszi ugyan azt a szolgáltatást ma az azt tapasztalhatja, hogy ugyanazt az utat sokkal több idő alatt tudja megtenni. Ennek az egyik oka az, hogy az IC is megáll már olyan állomásokon, ahol régebben nem állt. Sok önkormányzat úgymond kisírta…..
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
Orsós Magnetofon 2009.01.23 08:38:18
A Cnetes David Carnoy korábban csodálkozva vette tudomásul, hogy az Apple visszadobta a Knife Music című könyvét "kifogásolható tartalomra" hivatkozva. Az újságíró a krimit az AppStore könyvespolcára szánta, de az online bolt szabályzata egyértelműen tilt minden obszcenitást a…..
Pizsama von Flanel a magánlevélnek álcázott spam egy újabb mutácáióját küldte el nekünk: kedves mindenki  barátnője, Gabi a pc szervíz mellett édibédi kölyök pulikat próbál ránkerőszakolni. Kéri, hogy küldd tovább a cuki képeket az ismerőseidnek, hogy a szegény,…..