Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
2009.05.06. 25.4km 8.30-18.00 Kezdek kikészülni a tíz órás napoktól. Nagyon lassan megyünk, minden bárban iszogatunk, eszegetünk. Sokat költünk, és a szervezetünk sem bírja a szokatlanul meleg gall nyarat. Holnap leválok a csoportról, és péntek délelött Santiagoba…..
Rengeteg írás szól arról mind elektronikus, mind nyomtatott formában, hogy honnan ered az El Camino hagyománya, milyen útvonalak mentén járhatjuk, milyen jelentős, illetve ismert emberek nyomába eredve, vélhetően mennyi idő alatt és milyen felszereléssel. Én is számos ilyen írást…..
Skt 2009.04.06 16:09:23