Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shrt

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 nem igazán tudom szavakba önteni az érzést hogy mennyire rühellem a tck-sokat.. de a következő írásból talán kiderül... ezt találtam 1 oldalon és nem igazán értek egyet bizonyos pontjaival...            tehát itt a…..
Végre valahára elérkezett ez a pillanat is! Az első magyar JumpStlye Liga döntője!! Azért kicsit érezzük át ennek a jelentőségét!! És a két döntős személye abszolúte nem meglepő!! Egyik srác sem olyan, hogy azt mondhatjuk, hogy nem érdemlik meg a döntőt!!! Két nagyon jó…..
shrt 2009.04.24 10:55:36
NAAAGGYYOOONN KEEMMÉÉÉNY!! Valamit nagyon tud a srác!! De én összesz*rtam magam (már elnézést) annyira dúrván tolja!! ő nem ő.. xd tehát nem a kicsi gyerek, de nem volt más név kirakva... köszi shortee-nak a linkért!!! Kegyetlen miket nem tesz bele a shuffle-ba!! egyszerűen…..
Hardstyle Is My Style! HsV//Claude 2009.02.01 21:59:49
HsV//Claude újabb videója, lássuk hát a remekművet :) Véleményem szerint ez a videó klód barátunk egyik legjobb alkotása, a "kézimunka xD" sokat javult, egészen bejövős lett. Úgyhogy csak így tovább, minden elismerésem :)..
shrt 2009.02.03 01:36:26
Sziasztok!Szeretnék egy szavazást indítani, hogy mégis ki mit szólna egy shuffle ligához? Az egész úgy jönne össze, h egy bizonyos időpontig lehetne jelentkezni, majd miután lezárult a nevezés, a neveket tösszekevernénk, és véletlenszerű sorsolással párokat húznánk. Miután…..
Fiúk, lányok.. A félreértések elkerülése végett: Én nem vagyok profi jumper, sőt mégcsak átlagosnak sem mondanám magam!! (talán még a jumper szó is erős rám) Amióta Jumpstyle-al foglalkozok azóta nem 1, nemis 2 videót láttam már, és úgy hiszem egy nagyon kicsit azért tudok…..