Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chrismenbmw

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki nem tudja pontosan, kik állnak a magukat Tax The Rich (adóztasd meg - vagy büntesd - a gazdagot) - csoport mögött. Az interjú-felkéréseket elutasítják, a minimálisnál kevesebb infót csepegtetnek magukról, annyi biztos csak, hogy van egy-két drága/ritka autójuk (vagy remek…..
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Chrismenbmw 2011.09.04 02:54:54
A harmadik igazoltatás után feljelentést kellene tenni zaklatásért és diszkriminációért, na persze álmodik a nyomor. Ha bizonyított az, hogy jogosan használom a külföldi rendszámú autómat az EU szabályok értelmében főleg, gondoskodjon a tisztelt hatóság arról, hogy Hegyeshalomtól Budapestig nyaralásom és gyermekem egészségi problémai miatt, hosszabb otthon tartózkodásom alatt ne érjen több ZAKLATÁS!! Megint egy szabály amit a jó magyar mentalitás miatt kell érvényesíteni, amikor bejött ez a Szlovák rendszám mizéria, akkor tudtam, hogy ennek ez lesz a vége, Skóciában élek 4 éve, céget alapítottam lakásom van itt és házam otthon, megdolgoztam érte, nem loptam! Szeptembertől otthon kell tartózkodnom a fiammal, mert ott kaphat segítséget, mit tegyek, fogalmam nincs mit tegyek, legyen magyar autóm 10x es költségekkel mint az itteni? Majd béreljek garázst Bécsben ahol tartom az autót, és lecserélem ha megyek haza? Csak hogy nyugodtan autókázhassak Magyarországon? Nagyon meggondolatlan ez az egész, értem hogy szükség van rá, mert vannak rétegek akik valóban visszaélnek ennek a lehetőségeivel, de miért mindig mi isszuk meg a levét akik DOLGOZNAK!!! Becsomagoltam az e havi számlákat amik postán jönnek, viszek cégpapírokat, az angol jogosítványomat amiben fel van tüntetve a UK címem, a forgalmi engedélyt amiben az én nevem és címem szerepel, Viszek egy csomag ASDA-ás WC papírt és a hozzátartózó blokkot, a bank és hitelkártyáimat, a számlakimutatásomat, a kompjegyet.....stb stb.... és csak bizom benne hogy ennyi elég lesz ahhoz, hogy legalább gyorsan felfogják, nem az vagyok akinek ők gondolnak. ÉS ITT SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI AZOKNAK, AKIK A Q7 ES AUDIJUKBAN OLVASSÁK EZT SZLOVÁK RENDSZÁM ALATT, AKIK CSAK HOGY ELKERÜLJÉK AZ ADÓFIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGÜKET, HOGY A PARKOLÁSI CÉDULÁIK NE LEGYENEK BE HAJTHATÓAK, HOGY A GYORSHAJTÁSAIK SZINTÚGY ÉS A FENE TUDJA MÉG MILYEN HASZONSZERZÉSI CÉLZATTAL TARTOTT ÉRDEKBŐL ELKERÜLVE A MAGYAR REGISZTRÁCIÓT ERRE A SORSRA JUTTATTÁK AZT, HOGY BÁRHOL AZ EURÓPAI UNIÓ TERÜLETÉN BEVETT SZOKÁSOKNAK MEGFELELŐEN NYUGODT AUTÓZÁSUNKAT SAJÁT SZÜLŐHAZÁNKBAN ENNYIRE MEGNEHEZÍTETTÉK. Mindegy, ez a korszak is lecsenget, az állam egy kisebb bevételhez jut mert vannak akik kénytelek lesznek ezután regisztrálni autóikat pedig az EU szerint nem kéne, de azért annak örülök, hogy a sok semmirekellő és valóban jogtalan felhasználó is megszenvedi ennek a kárát. KÉREM KÖVETELEM, HOGY LEGYEN VALAMI MEGKÜLÖNBÖZTETÉSE ANNAK HA JOGOS FELHASZNÁLÓ VAGYOK, BÁR VALSZEG 2 NAP MÚLVA VALAKI AZT IS HAMISÍTANÁ!!!!