Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyeki-Szabó Tamás

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy egyedülálló régészeti lelet kacskaringós útjáról mesélünk el egy (majdnem) tipikusnak mondható történetet. Különlegessége – magán a tárgyon túl –talán mégis inkább abban rejlik, hogy véletlen előkerülése után néhány évtizeddel sorsa egy múzeumba…..
Ebben az évben már most túl sokat voltam rosszkedvű. Nincs kedvem felkelni reggel, napközben legszívesebben nem csinálnék semmit, este nem akarok kimozdulni. Úgy érzem, nem végzek semmi hasznosat, ami meg hasznos, az idegesít. A némettesztek, ahol számot kell adnom arról, amit nem…..
P. barátnőm mesélte, hogy benne mindig szól a zene, bármit csinál. Ha egyszer elhallgatna, ő sem maradna élve tovább. Valahogy én is így vagyok vagy a zenével, vagy a versírás lehetőségével. Mikor egy hideg téli este ki kell mennem az utcára, valamit megcsinálni, amit nem…..
Szombat este megszegtem a Tízparancsolatot. Meg van írva: ne kívánd a te felebarátod házát, én meg de. Egy régi baráti pár házát. Most már tényleg házaspár. Szaunájuk is van, jó volt benne, a kedvesem, Artúr sajnos nem szereti, nélküle kellett élveznem ezt a testi…..
Ma éjjel tanítottam álmomban. Olyan srácok is ott voltak, aki valójában már 25-26 évesek, voltak újak is, nekem Petőfitől kellett átvennem az osztályt érettségi évének márciusában, esély nem volt, hogy végezzek az anyaggal, mégse bírtam ki, hogy ne álljak meg definiálni a…..
Kiss Judit Ágnes naplova költő 2010.01.17 19:48:00
Megpróbáltam utánanézni a neten, mit jelent költőnek lenni. Sajnos nincs itthon értelmező szótáram, az online szótárakban pedig találtam költőtáskás levelibékát (Gastrotheca marsupiata) a farkatlan kétéltűek rendjéből, de talán mégsem ez az, amit kerestem. Remélem. Lehet,…..
De amíg meg nem recizem, addig is játsszuk azt: szerinted mi az a vértál? :)update!Nos, erről volna szó:Egyeki-Szabó Tamás: Vértálak - vert tálak (XV. - XVI. század) Magánkiadás, 2008.És a megoldás: a szakterület: orvoslás ->  érvágás... azaz vérfelfogó…..