Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viragildi

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olyan médiaholding, mint amilyet Orbán Viktor hívott életre, leginkább a diktátorok és zsarnokok világában szokásos. Németország és Franciaország valóban feladja a kötelező kvótákat, ugyanakkor a német igazságügyi miniszter azt mondta: nem szabad megengedni, hogy a jobboldali populisták érdemben…..
A Kúria kimondta, április 8-án sérült a választás tisztasága, az önkéntes részvétel, a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás elve...
Néhány napja a neves brit liberális lapban jelent meg egy véleménycikk, “Orbán Viktor bigott elképzelési miatt szégyellem, hogy magyar vagyok” címmel. A szerző úgy érzi, számára a magyarság levakarni való bélyeg...
viragildi 2018.03.10 07:26:42
@joska141: A Karáth nevű nyilván nem ingyen vállalta azt a förtelmet amit leírt.
A szélsőjobb egy nap a fehérekért is eljön, Európa saját történelmét ismétli, pedig nem kéne. Fico Orbán kottájából játszik, amikor sorosozik a bajok elkendőzésére. A letelepedési kötvény a kleptokraták vendégszeretete, miközben Orbán Viktor számára a földtörvény is csupán maszlag, hogy a…..
Szemmel látható, hogy a kormány gyűlöletkampánya új irányt vett: bár Habony Árpád egy csecsemőről is simán el tudja hitetni, hogy a haza ellensége és valójában Brüsszel vagy Soros (vagy mindkettő) által felbérelt ügynök, ám éppen a Soros-ellenes kampány mutatta meg, hogy mennyire könnyű a röhej…..
viragildi 2017.08.02 08:18:51
@a nagy hohoohooo: Átvette Orbán és a V4-ek? Mondd, nézed te a dátumokat? Mert érdekes lenne, ha mondjuk mi 2015 decemberében beadjuk a kötelező kvóta ellen a pert, Soros ezt amit idehoztál 2016 márciusában nyilatkozta (mondjuk egy évvel azelőtt egészen cseppet még más volt az ő 6 pontja) és a te agyadba ez úgy csapódik le, hogy Orbánék vették át Sorostól. És ugyanez volt azzal is, hogy ott kell támogatni, ahonnan jönnek, biztos emlékszel rá, ezt Orbán 2015 nyarán mondta (Soros szerint, akkor még inkább csak be kell fogadni, mert különben...), szóval azért értem én, hogy a tényeknek nem kell befolyásolnia a véleményed, de akkor is. Nézd a dátumokat, ha már ennyi munkát fektetsz bele egy kommentbe....
Hetek óta azért klikkelek néha az Origo förmedvény lejárató cikkeire, mert kíváncsi vagyok, milyen nyakatekert érvelés mellett tudják a zöldre magabiztosan azt mondani, hogy piros, a sárgára meg azt, hogy fekete. Nem mondanám, hogy tehetségesek a Viktornak kedves alternatív valóság építésében, mert…..
Ha létezik fix 1-es a totóban, az a magyar köztársasági elnök megválasztása volt március 13-án. Már hónapokkal a parlamenti voksolás előtt egyértelművé vált, hogy Magyarország köztársasági elnöke az lesz, akit Orbán Viktor kijelöl erre a posztra. Ilyen alapon akár Fásy Ádám vagy Bunyós Pityu is…..
viragildi 2017.02.24 03:49:56
Imádom, ha valaki bullshit generátort emleget a másik oldalon, amikor saját maga töményen bullshitet nyomat. Olimpia rendezés. Igen ennek költségei vannak, igen ehhez összefogás kell, és igen, amiről rendre sikerül elfeledkezni haszna is van. Egyrészt anyagi haszon is becsorog, így csak a rendezés költségeit venni alapnak, hogy úgy mondjam, szűklátókörűség, mert az lehet, hogy nem lesz nullszaldós vagy nyereséges, de az teljesen és totálisan kizárt, hogy csak költsége lesz. Másrészt becsöpög egy másik haszon is, az ismertség. Mert megint csak teljesen egyértelmű, akik eljönnek/elmennek egy olimpiára, és ott jól érzik magukat, mert jó a szervezés, kellemes a környezet, azok bizony azt a helyszínt számon tartják a jövőben is, ajánlani fogják az ismerősöknek is. Harmadrészt, micsoda ostoba érv volt az, hogy a szállodák kapacitása most sincs kihasználva, minek több? Ha egy pirinyót gondolkodsz, azonnal látod a visszásságot, a hülye turista ugyanis nem egy adat a gépeden, nem tudod ide vagy oda pakolni, ahol neked jobban megfelel, az egy olyan állatfajta, amelyik előbb kijelöli a célpontját, aztán ott anyagi és szubjektív szempont alapján választ. És ritkán megy abba a szállodába, amelyik neked tetszene, viszont egyáltalán nem jön, ha nincs elég szálloda. És nincs elég. -az ország kifejezetten szálláshiányos. Az IMF hitel....ótejóég. Ugye tudod, mert biztosan tudod, hogy az nem csak egy összegből és annak kamataiból áll. Az beleszólásból áll. Követelményből áll. És valahogy még egy ország sem jött helyre tőle. Ha nem így lenne, garantálom neked, hogy lökdösnék egymást a kormányok, mert ki ne szeretne olcsó hitelt. Stadionok és úgy általában a sport. Itt sírod tele a zsepidet, hogy milyen feleslegesek, miközben megtorpedózol olyan programokat, amik azt segítenék, hogy legyen kihasználtsága...mint mondjuk az olimpia. Vagy a VB-k, EB-k egyéb rangosabb sportesemények rendezési jogának elnyerése. Ezek után, szerintem csak jobb lenne, ha azt írtad volna, hogy igen, politizálsz, és igen, egy meghatározott oldalon....az talán valami kis mentség lett volna.
Olimpiát Magyarországnak? Kecskére káposztát? Valahogy így lehetne indokolni a budapestiek válaszát a kormány olimpiai pályázatára. Ismét bebizonyosodott, hogy az a zsigeri ellenállás, amely az utóbbi években kialakult az Orbán-kabinet ténykedésével szemben, ott tör a felszínre, ahol csak utat talál…..
„Nem gazdasági problémákat nem lehet gazdasági eszközökkel kezelni” – közölte Putyinnal az oldalán Orbán Viktor. Magyarul: a szankciókat meg kell szüntetni. Még hazudni is hajlandó volt ennek érdekében. És persze nem ez az egyetlen ügy, amiben igyekszik a nagy testvér kedvére tenni. Brüsszel nem…..
A Brit Orvosi Kamara szerint nem szabad a várandós hölgyeket többé „kismamának“ hívni, mert azzal sértik a transzszexuális polgárok jóérzését. Ehelyett a semleges hangzású "állapotos ember", vagy a "terhes személy“ használata ajánlott az egészségügyi intézményekben, mert az „mindenki számára…..
Kaszás Zsoltnak* elege lett a menekültellenes plakátokból. Elege lett abból, hogy idegengyűlölő üzenetek kéklettek mindenhol az ő adóforintjaiból, miközben a közmédiából is megállás nélkül ömlött a menekültellenes propaganda. Ahhoz az eszközhöz nyúlt, amelyhez rajta kívül még számos magyar polgár:…..
Lehet, hogy a főpolgármesternek kiváló az elemzőkészsége (arra is is hogy rájött már, hogy a népszavazás rontja a budapesti olimpia esélyeit), de az internetnek meg remek a memóriája...
Bizony, a konzervatív, keresztény, polgári értékrend rendelkezik egy G-ponttal is. Ezt napjainkban G-pont F. Gábornak hívják. Az F-et itt most nem is magyaráznám el. (A Simicska egy másik G-pontra gondolt tavaly.) A földi jelenség egyébként a 666.ro faszekresztőjeként is üzemel. Fiatalkori fényképe…..
Igaz ugyan, hogy Magyarország nem köztársaság többé, de van egy köztársasági elnöke. A díszlethivatal élére díszletember kellene, aki tud mosolyogni és Orbán Viktor megbízik benne. Ilyen sajnos nincs. Így a miniszterelnök választott: továbbra is egy mogorva, bajuszos horgász lesz a köztársaság…..
Ezúton szeretném felterjeszteni állami kitüntetésre Ambrus Attilát, a közismert kerámikus művészt, nyugalmazott viszkis rablót. Érdemei, melyeket a kerámiaművészet terén szerzett: elvitathatatlanok. Korábbi botlásait mindenképpen feledteti a művészete, mely Kovács Margitéhoz fogható. Életéről éppen…..
Örömmel tudatjuk, hogy Retróországban újabb lélektani határ szakadt át. Pártunk és kormányunk ugyanis lényegében felébreszti Csipkerózsika-álmából az egykori Magyar Honvédelmi Szövetséget (MHSZ) azáltal, hogy mostantól nem csupán a focistadionok, de a lőterek is gombamód szaporodnak majd kis…..
Előbb a Nemzeti Sport számolt be róla, hogy Hargitay András szövetségi kapitány nekiesett Hosszú Katinkának azon a csapatgyűlésen, amelyet békítési szándékkal hívott össze a kanadai Windsorban, a rövidpályás világbajnokság előtt...
Tregard nicknevű olvasónké az érdem, aki ma hajnalban, a köztévét nézve szembesült azzal, hogy az AIDS világnap alkalmával a köztévén elhangzott az, hogy Sheen halála hívta fel a figyelmet a betegségre. Nyugi, Sheen nem halt meg, sőt, a Crackle nevű online tévénél/streamingszolgáltatónál januárban…..
Emlékszik még valaki Goró Oszkárra? A Fidelitas alelnöke 2006-ban a tévészékház előtt megdobálta a rendőröket, üvöltözött, bíztatta a társait, akik felgyújtottak és megrongáltak 21 gépkocsit és két motorkerékpárt. A székházat megtámadták a szélsőjobbos zavargók, akik behatoltak az épületbe,…..
Nyakunkon a választási kampány, Orbán elkezdte a hízelgést a legaktívabb választói rétegnek: a nyugdíjasoknak. Bevált recepten ne változtass: 2014-ben a rezsihazugsággal simán repetázni tudott, most megint arra készül: némi odavetett alamizsnáért cserébe megúszhatja az elszámoltatást az elmúlt 8 év…..
viragildi 2016.11.30 05:53:12
viragildi 2016.11.30 08:06:14
@Arthur Bloch: Marhaság. A választás valóban eldőlt, de azért, mert továbbra sincs kormányzó képes párt, amelyik legalább meg tudná szorítani a Fideszt. Tök mindegy mennyit kapnak a nyugdíjasok, vagy mennyivel emelik a minimálbért.
Ma délután tüntetés volt dr. Kertész Balázs, Rogán belvárosi jobbkezének irodája előtt az Aulich utcában. Őróla írt alapos oknyomozást az Index, és őróla a legfrissebb hír, hogy miközben a Gellérthegyen is építkezik, van neki egy luxusvillája a világ legdrágább régiójában is, és oda állandóra van…..