Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jdavidpeter (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gustavo Hernández rendezése, a The Silent House horror igaz történeten alapszik. Azaz volt ilyen egyszer valamikor, megírták az újságok és a filmesek még hozzáadtak ezt-azt, hogy félelmetesebb legyen. Egy apa és lánya Uruguayban  valahol vidéken renoválna egy lerobbant házat, a…..
A menyasszony feketében volt (La mariée était en noir, 1968). Rendezte: François Truffaut. Írta: Cornell Woolrich regényéből François Truffaut és Jean-Louis Richard. Szereplők: Jeanne Moreau (Julie Kohler), Michel Bouquet (Coral), Jean-Claude Brialy (Corey), Charles Denner (Fergus),…..
A szcientológiához tartozás egyik velejárója, hogy "hittársaidtól" is kapsz jelentős mennyiségű spamet, nem csak az egyháztól.   Ez ma jött, hát nem gyenge: Subject: Csoki AKcióS Árlista !!!   Szia!   Legutóbb ilyen nyereségem lett EGYETLEN…..
  Ez a körlevél ment ki minden magyar szcientológusnak. Még szójegyzéket is mellékeltek mellé, nehogy elsikkadjon az üzenet.   De jól átjön belőle, hogy az egyháznak kell mindened - a pénzed, a szabadidőd, a nyári szabadságod, a barátaid - MINDEN.   Itt a levél,…..
Rájöttem! Fanszőrzet 2009.07.14 10:11:00
A teremtés óta lényegi különbség férfi és nő között, hogy a férfi teste szőrös, a nő pedig szőrtelen. Ezért is tűnik helyénvalónak, hogy a nők alkalmanként megszabadulnak oda nem illő szőrzetüktől és így teszik még kelendőbbé, még kívánatosabbá magukat. Sajnos…..
Ha valakinek deja vu érzése lenne a mai posttal kapcsolatban, az korántsem a véletlen műve. Mint ahogy örülni is korai egy ilyen típusú "nyereménynek". Levelet hozott a posta, maga a fenséges Microsoft értesít bennünket, micsoda fényességes szerencse ragadott el bennünket és a…..
Bár mentegetőzéssel kezdi - "egy igazán faék beadvánnyal jelentkezem" - Té Rolandinho álszerénykedik. Az ő egész kép- és szóviccviccügyi életműve egyetlen hatalmas faék. Ezért szeretjük. Például ezt a rafináltan minimalista darabot, aminek a…..
Subba A hét képe: Legolas 2009.05.07 11:52:00
 Hogy is mondjuk, ez fáj. ..
jdavidpeter (törölt) 2009.05.09 17:18:59
A NY Times mai címlapjától volt ismét hangos a magyar média. Ám kiderült, hogy felesleges volt a nagy aggodalom, a nagy múltú amerikai napilap ugyanis az évtizedek óta tartó Lazio-Róma ellentétekről beszélt, és nem a magyarországi romaellenességről. (A képre kattintva látszik,…..
TÜNDÉRGYÁR pirate bay 2009.04.17 22:34:00
Szevasztok!Elnézést, én most nem mennék bele a kommentháborúba, mert elmenne vele a fél napom, viszont holnap írok egy posztot, amiben igyekszem válaszolni mindenkinkek.Üdv:BoholyA Pirate Bay elvesztette az évtized perét, olvasom a zindexen. A svéd bíróság kimondta végre, hogy a…..
A béka marad Korunk hőse 2009.04.17 19:04:00
Korunk hőse Matthias Rath az orvostudomány megújítója. Dr. Rath nem ma kezdte áldásos tevékenységét már 1992 óta jelen van az alternatív gyógyászatban. Az írás apropóját az adja, hogy most vesztett el egy pert az Egyesült Királyság legfelsőbb bíróságán Ben Goldacre ellen.…..
Van ez a The Asylum stúdió, amely kis költségvetésű alkotásokra specializálta magát. Ezekre a filmekre az a jellmező, hogy mindegyik a rossz és a nézhetetlen kategóriába esik és az összes címe valamely más, moziban futott sikervárományos alkotás címére hasonlít. Itthon is…..
Maratonos adomány-"kérő" email, változtatás nélkül, a végén a lényeg, hogy mit nyújt a maraton:   Szia!   Több mint 100 ezer Ft-al támogatta eme 2 alapítvány a Maratont és ebből is látszik, hogy mennyire FONTOS, hogy TE is hozzájárulj egy olyan jövőhöz,…..
Köszönjük szépen StuntmanMike kommentelőnknek, ha már egyszer nekünk elkerülte a figyelmünket. Múlt hét kedden reggel a Tv2 Mokkájában Szilvásy Péter korményzati főjós és egyben hivatalos miniszteri testvér lépett fel. Azon kívül, hogy az ifjabbik Szilvásyról világosan…..
[Frissítve: 2009. március 26. 16:21] A helyzet az, hogy Rosszqtya időről-időre küldözgeti nekünk a tilosban parkolós képeket kitartóan, de rendszerint ezek örökre a raktárban végzik, mert Budapesten tilosban parkoló autókkal Dunát lehetne rekeszteni és senkit nem hoznak igazán…..
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Adatgyűjtés okozta a keddi leállást a Gmail szolgáltatásában - jelentette be Matthew Glotzbach, a Google Entreprise részlegének egyik igazgatója. A cég a leállás négy órája alatt átnézte az összes emailt, amit a felhasználók egymásnak küldtek, és kihalászta belőle a…..
jdavidpeter (törölt) 2009.02.25 20:36:22
Amit már régebben sejteni lehetett, és a Hollywood Reporter nyomán mi is megírtunk, bekövetkezett: a Fox úgy döntött, hogy nem nézi tovább egykori közönségkedvenc sorozata vergődését, és befejezi a Szökést, még amíg méltósággal el tud búcsúzni a sorozat a kitartó…..
jdavidpeter (törölt) 2009.01.14 09:06:46
@ArmandoBertolucci: National Geographic, vagy az túl szofisztikált?
Mandiner blog Frusztráltságriadó 2009.01.13 11:01:00
Ha létezik szmogriadó, amikor a páros, meg páratlan rendszámú autók szétválasztásával sikereket lehet elérni, akkor szerintem ideje, hogy Budapesten frusztráltságriadót hirdessünk. Javaslatom az - európai direktívákat figyelembe véve -, hogy a piros napos ünnepeken az…..
Nem én kongatom itt a vészharangot, hanem nálam sokkal bölcsebb emberek. Most például Parragh László. Talán adni kellene a szavaira.A  Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke azt nyilatkozta a zoom.hu-nak, hogy "Magyarország évek óta sodródik, csúszik és a szemünk…..
Nem kell ahhoz MSZP-s képviselőnek lenni, hogy a tanárt, vagy az igazgatót lelőjék az iskolában. A mi iskolánkban nem politizált az igazgatónő, mégis retteg még ma is, hogy egyszer, hazafelé menet, a sötét utcán agyonverik. Tovább.....
Igen, ez hírnek számít, ugyanis eddig semmilyen Beatles-dalt nem lehetett letölteni a netről legálisan, még csak részleteiben sem. Most viszont egy norvég podcast jóvoltából elérhető lesz elvileg az összes dal kronológiai sorrendben, ráadásul úgy, hogy mindegyik előtt…..
jdavidpeter (törölt) 2009.01.07 17:09:58
Vizsgáljuk meg közelebbről. Az AskTheScientologist blogon már egyszer egy szempontból ezt a témát körbejárták. Ez a megközelítés pedig a következő - a szcientológia egyház és a különféle, önfejlesztéssel foglalkozó üzleti vállalkozások összehasonlítása az elsődleges…..
jdavidpeter (törölt) 2008.12.20 07:40:54