Regisztráció Blogot indítok
Adatok
88as

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan régen kiírásra került a Szolnoki Aréna Kupa, amin 8 csapat, a Nyíregyháza Tigers, a Budapest Titans, a Dunaújváros Gorillaz, a Szolnok Soldiers, a Jászberény Wolverines, a Szeged Bats, a Békéscsaba Raptors és a Kecskemét Goats fog részt venni. Mindemellett egy új…..
A nemrégiben végetért Budapest Titans - Győr Sharks meccs eredménye 0:36 a vendégek javára. Ezzel a győri fiúk megszerezték a 3. helyet az alapszakaszban és a Budapest Cowboys otthonába látogatnak október 25-én. Roppant izgalmas összecsapás várható a döntőbejutásért,…..
még 1 yard Magyar elődöntők 2009.10.19 15:55:00
Elérkeztünk az első osztály alapszakaszának végére, a Wolves, a Cowboys, a Győr és a Nyíregyháza jutott a rájátszasba. Lássuk hogyan végeztek a csapatok, mi várható az elődöntőkben. Csapat Győzelem Vereség…..
Olvasom a Szövetség által küldött ismertetőt, mely a doppinggal, és annak kiszűrésével foglalkozik, és kiver a víz. Na, nem az izgalomtól, hanem az idegtől, hogy hogyan lehet ilyen dolgokat elvárni a magyar AMATŐR (ergo: fizető, nem fizetést kapó) játékosoktól? Jelentsék be…..
Roppant meglepő módon a csapatod, ha nem támad, akkor védekezik. Ez mondjuk nem igaz, viszont most a védelem jeles képviselőiről fogunk megemlékezni. Az ember azt hihetné, hogy védekezni utálatos dolog, mert hát ott nem lehet pontot szerezni. Persze ez sem igaz, mert labdaszerzésből…..
Az alábbiakban egy levelet közlünk, melyet neve elhalgatását kérő olvasónktól kaptunk. Noha van benne a félinformáció, illetve ebből eredő hibás következtetés, leközüljük - megjegyzéseinkkel ellátva - a "közhangulatot" lefestendő. A 2009-es versenykiírásról…..
88as 2008.12.19 15:54:19
Hol is kezdjük? Márciusban kell nevezni a játékosokat a szeptemberben induló bajnokságra? Az első osztályt őszre halasztjuk bíróhiány miatt, majd csinálunk egy harmadosztályt tavaszra? 5 csapatos első osztály, 12 csapatos másodosztály és 8 csapatos harmadosztály? Drágább első…..