Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AOS

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napra is egy érdekes szerzetet hoztam nektek, ami szintén a már említett játékcsomag részeként került hozzám. Imádom a hasonló kincseket, mivel a sok réteg kosz alatt sok esetben még menthető játék található.Ilyen volt a mai napon bemutatásra kerülő motorcsónak is, aminek a takarítása volt a…..
Az európai vasúti közlekedésnek mai napig érdekes színfoltját jelentik az éjszakai vonatok. Mivel mi is már sok ilyennel utaztunk, és valószínűleg fogunk is, úgy gondoltuk, megosztjuk a tapasztalatainkat és a gondolatainkat a témában. Írásunk első részében a jelenlegi helyzetet mutatjuk be, a…..
Nem is olyan régen mutattuk be Mátét és Gergőt – előbbi Angliában él lengyel barátnőjével, utóbbi Olaszországban osztja meg életét toszkán párjával. Meséltek a mindennapjaikról, a kultúrák közötti hasonlóságokról és különbségekről – általában arról, milyen is…..
AOS 2016.08.03 13:56:03
@Jani haverja: Szia, ismerem S.G-t elèg jól :) Bár tanultam albánul, de nem èn vettem meg a szótárt. Sajnos nem is tudtam róla, hogy hozott ilyen szótárt, pwdig èrdekelt volna! Èn egy másik fajta magánkiadásos könyvet használtam.
AOS 2016.08.04 00:20:26
@blackhairlady: köszi :)
AOS 2016.08.04 00:23:22
@kardio1: azèrt a "szegèny ukránok" kifejezèssel csínyján bánnèk ;) nincs ott olyan nagy szegènysèg, mèg a háború ellenère sem.
Ezen a faluvégén mindig történik valami. Ezen a faluvégén még vonulnak a tehenek. Ezen a faluvégén megértésben él egymás mellett a magyar és a cigány lakosság. Ez a faluvége Ukrajnában található. Nagydobrony Kárpátalja legnagyobb magyarlakta települése. Jellegzetes helyi…..
AOS 2014.11.22 07:01:00
@gizmo266: Szefintem.egyszer majd.utazz el oda. Kárpátalja olyan.amilyen....Nem a legszebb hely, de persze nem rossz.
Autósmagazin meg nem arra való, hogy megismerj belőle egy országot.
AOS 2014.11.21 21:57:36
@gizmo266: Sokat Te se járhattál még Ukrajnában, hogy ilyet írsz.......
Pár hete találtam az egyik apróhirdetési oldalon négy Электроника kvarcjátékot. Kettő működőképes, kettő hibás, mind különböző fajta. Mivel nem helyi volt a hirdető, ezért felhívtam, hogy postázná-e a játékokat. Megállapodtunk hogy mindet megveszem, így kapok…..
  Sok esetben valóban nagyon zavaró és idegesítő lehet a helytelen nyelvhasználat, de nagyon fontos a tolerancia! Gyakran mégis azt tapasztaljuk, hogy a magasabb iskolai végzettségű emberek “kijavítanak” bennünket. Nincs olyan ember, aki “hibátlanul” beszélne. Mert, pl.…..
Utcanévharcok A dél-szerbiai, albán többségű Bujanovacban a helyi önkormányzat elrendelte, hogy tizenhét, zömében szerb történelmi személyiségről elnevezett utca nevét cseréljék le albánra. A héttagú, négy albánból és három szerbből álló bizottság (nem meglepő módon)…..
AOS 2012.02.08 16:04:45
@stevie-w: Szerintem azért még van 1-2 komoly akadálya a dolognak, de nagyrészt egyet lehet érteni azzal amit irtál.
Azért a koszovóiakat sem kell félteni, per pillanat a költségvetésük nagy része abbó áll, hogy mikor honnan kapnak majd valamilyen segitséget...
A biztositási dij nem ennyire magas, személyautóra 31 euro/15 nap - bár még ez is abnormális szerintem....
Az igazi férfiak (és persze a katonák) egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy úgy tájékozódnak, mint Winnettou a prérin és úgy használják a térképeket, mint maga Radó Sándor. Ugye egyikőtök sem szeret útbaigazítást kérni, inkább hatodszor is megkerüli a háztömböt, amíg…..