Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iselinn

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történetet egy általános iskolai barátnőm mesélte. Régen nem láttam azóta, Kanadában él, orvos lett....Huszonegy éves voltam, amikor egy kávézóban ülve, a könyvembe mélyülve az a lélegzetelállító dolog történt velem. Felnéztem a jegyzeteimből, és épp akkor nyílt a…..
Szép napot mindenkinek! Az alábbi komment az index fórumon jelent meg és egy kedves olvasó hivta fel rá a figyelmemet.Március 15-én nem túl kellemess munkába menni, pláne, ha az ember főnöke egy "született barom".Sziasztok,Megosztanám veletek élményemet abból az időből,…..
Iselinn 2009.02.24 12:33:19
countdown Vissza! Számolunk. 2009.02.20 15:39:00
El innen.Messzire, vagy nem olyan nagyon messzire, ide (fürdőzni), vagy még inkább ide (élni). Fogjuk a gyerekeket, és elmegyünk, mert van olyan hely, ahol várnak, és ezt nem viccnek szánják és ahol ezt is komolyan veszik.Elég lett, mindabból, ami körülvesz, ami…..
Sziasztok! Olvassátok István levelét,aki informatikusként szeretne külföldön elhelyezkedni, de hiába beszél nyelveket, hiába jók a referenciái, nem talál magának megfelelő munkát. Kedves Blogíró! Szeretném veletek megosztani az utóbbi hónapom, illetve az utóbbi hónapban…..
Őszintén szólva elég ramaty hangulatban vagyok, amin az sem dob túl sokat, hogy újfent itt a hétfő. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, szóval mindenkinek kitartás!Szombati bejegyzésünkre  érkezett Erika levele, aki szintén szembesült már a szexuális zaklatással munkahelyén.…..
Iselinn 2009.02.16 11:03:09
@puffancs: akkor mákod van, és azért lehet a véleményed olyan, amilyen.
Azt tetszett gondolni, ma nem lesz új poszt? Tévedés, ma is új olvasói levéllel jelentkezünk. Krisztián mesél munkahelyéről, ahol kutyába sem veszik egy ideje, mert összekülönbözött az osztályvezetővel.Kedves Szerkesztő! Egy biztosító cégnél dolgozom több, mint 6 éve.…..
Juliska hitte erősen, hogy Isten tudja, miért méri rá ezt a sok bajt. És bármi történt is, azt mondogatta, Isten megsegíti. Mert Isten nem hagyja el azt, aki őbenne bízik.Juliska mindig az egész családja helyett dolgozott. Ha kellett nap, mint nap két háznál is takarított, este…..
Többször esett már szó a nagy áruházakban uralkodó állapotokról. Levélírónk a kamerák mögött ücsörgő alkalmazottak figyelmetlenségéről mesél. Új levéllel hétfőn jelentkezünk, holnap csak a megszokott humorbonbon érkezik:).Üdv Mindenkinek!Középiskolás diákként (2006)…..
Nemrég érkezett a következő kis történet Annus75-től, akit főnöke arra kért, legyen a szeretője. Kellemes hétvégét Mindenkinek, olvasói levéllel legközelebb hétfőn jelentkezünk!*UPDATE: Miel nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet arra, hogy ez a történet szinte szórol szóra…..
Iselinn 2009.01.25 12:54:33
@deee: magánvélemény. én meg tartom magam ahhoz, hogy sokszor nem viselkednek a csajok ribancként, mégis úgy kezelik őket.
Iselinn 2009.01.25 12:10:00
@deee: ne haragudj, a világ azért nem ennyire fekete-fehér, a helyzetek sokszor nem ennyire egyértelműek. a pasik amúgyis szeretik a nőkre kenni, hogy hát ők voltak a kurvák, most meg csodálkoznak. pedig a csajok sokszor nem másznak rá a főnökre, és nem is akarnak, hanem fordítva.
még ha újrafelhasznált/kamu is a poszt.
Pilu Humánus humános 2008.09.11 18:22:00
 Lacika röhögve olvassa fel saját motivációs levelét. Tényleg vicc, ennyit nem hazudott papírra az elmúlt öt évben.  -          Tudod, mit írnék szívem szerint?-         …..
Olvasónk leveléből kiderül, hogy sokszor semmit nem számít az elvégzett munka, a precizitás, vagy a lelkiismeretesség, ha a főnöknek nem vagyunk szimpatikusak... Kedves Despota! Egy ideje olvasom a blogját, és rendkívül hasznosnak találom.  Elérkezett az idő, amikor én is…..