Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leslee-Jumper

11 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jumpstyle is my style! lacimaci0903 2011.09.18 21:19:00
Sajnálom srácok, mondtam, hogy a kezdet nem lesz hibátlan, és most a nyelvizsgázát, meg a megbukás is elég rosszúl érintette a publikációkat. Pont ezért megkésve de itt van kisLeslee utolsó videója!Nekem még mindig a halálom a hosszú intró, de ha utánna ilyen jump részek vannak…..
Leslee-Jumper 2011.09.18 22:21:31
Ezt nem nekem kell kommentálnom! :) ..
kisLeslee új videója WiktoRral!! Már az intró nagyon brutálra sikeredett, ami után a fain movie már nem is volt meglepő! WiktoR nagyon sokat fejlődött azóta mióta utoljára videóban láttam (vagy 1000 éve). Leslee pedig hozta a formáját! A második solo partja és…..
Leslee-Jumper 2011.02.28 17:35:38
Ez a hétvége, a rengeteg szeretet amit kaptam tőletek, a videó, a kommentek és minden arra buzdított, hogy ezt nem szabad most itt befejezni! Így nem is fogom! Helyette találtam ki nektek egy új rovatot! Ezt mai nap ötlöttem ki, ezért a szabályokon lehet finomítani fogok majd, de…..
Jumpstyle is my style! Bravenak :) 2011.02.19 11:46:00
Bár kis csúszással - technikai okok miatt- de itt ez a kis szösszenet :) Ez a videó neked készült Brave! Sajnálattam olvasom hogy abbahagyod a blogot, sokat jelentesz nekünk és ezt tudnod kell. 3 év hosszú idő, sok minden történt azóta, te voltál az első embert akit megismertem a…..
Leslee-Jumper 2011.02.19 12:31:42
2008 február 17-edikén született meg a blog legelső bejegyzése.Azóta eltelt 3 év! Ma van a jumpstyle.blog.hu 3 éves szülinapja. De ez most nem lesz egy vidám ünnep.. Sajnálattal kell közölnöm hogy mai nap abbahagyom a blogolást! Nem mondom hogy nem fogok talán később…..
Névtelen videóhoz képest számomra nagyon sok új dolog jött le.. Igaz rég nem követtem az eseményeket, így az új cipő, az új lépések nekem újszerűen hatnak! Mindig is progi volt LezZz de ez a movie nekem nagyon tetszik.. lehet hogy az újdonságok miatt, de akkor is szép a…..
Ideje beszélni arról, nálunk hogyan is telik egy este. Elsőnek is felkészülünk a hét végére, ez azt jelenti, hogy már a buliból hazafele jövet azon agyalunk, hogy is fog zajlani a következő esemény. Vannak bátor "hirós" emberkék a csapatba, akik kijelentik "Nem…..
  Akik szeretnek bulizni, és szeretik a hatalmas zenének, azok biztosan látták már aBerlinCalling című filmet, amely talán az egyik leghíresebb DJ-ről szól, Paul Kalkbrennerről!Ajánlom figyelmetekbe! Egy fiatal rendezőről van szó, aki berliniként nem is nagyon…..
Hát mindenesetre nagyon bolondok a srácok! :D Az intro gyönyörű és ötletes. a Jump meg a szokásos,tehát kurvajó, elég hosszú videó lett de simán végiglehet nézni, tele van hülyéskedéssel is, nagyon hangulatos videó ^^.   ..
Leslee-Jumper 2010.12.29 11:50:25
Leslee új téli mókája! Lessétek, egyétek, nézzétek! :) Leslee üt!..
Leslee-Jumper 2010.12.07 17:37:01
Lehet hogy divatot teremtettem? :) Mindenesetre megkért Kuker hogy rakjam ki Adam és az ö beszélgetésüket. Ki vagyok én hogy nem-et mondjak? Katt a Tovább-ra!   Szia Kuker, köszönöm hogy el vállaltad az felkérésem.   Kérlek mutatkozz be azoknak akik netán…..
Leslee-Jumper 2010.11.28 18:43:37
Egy remek feat videó! Leslee hozza a formáját, rá nem lehet panasz! Davee első partja annyire nem jön be, de utánna már bemelegszik a srác is! Szóval jó szórakozást mind az 5 perchez! Jah és a szerkesztés profi!Tracks :1# Bad HabitZ - Monster2# Bioweapon - Turn It…..
Leslee-Jumper 2010.11.27 21:09:30
Jumpstyle is my style! Kezdőknek 2010.10.27 22:01:01
Már rengetegszer merült fel ez a kérdés, és mivel ma nem tudok videót kirani, azon egyszerű oknál fogva hogy nincs, ezért gondoltam megválaszolom post-ban! Tehát:"Ti hol tanultok jumploni? Hol lehet megtanulni? Az alapokat már megtanultam de nem tudom hogyan folytassan…..
Imádjuk NRG-t, imádjuk Leslee-t, imádjuk az old school-t! És ez úton kívánunk mi isNagyon boldog szülinapot NRG-nek!!!..
Leslee-Jumper 2010.10.21 22:26:03
<3
Itt a válasz videó Spiady-ra! Talán ez a legjobb amit rakhatott volna ellene! Már csak a zsűriken múlik, hogy kit juttatnak tovább, de egyben egészen biztosak lehettek:Leslee az egyik legjobb magyar jumper!! Büszke vagyok rá, és ti is legyetek azok, hogy idáig…..
Ez elég kemény párosítás. Nem igazán akarom púderezni a dolgokat, így lehet most egy kicsit kemény leszek. De ez egy más szint. Leslee egy remek jumper, de azt hiszem a legjobb videójával sem veré meg ezt a Spiadyt.. Ez nem jelenti persze azt hogy fel kell adni!! SŐT!! most…..
Leslee-Jumper 2010.10.15 13:41:00
Ismét állatkodik! Ütős!..
Leslee-Jumper 2010.10.08 06:42:20
Avagy "hangyaírtás Debrecenben" 'soros gyorgy' nevű posztolo tollából.Igazából nem ütik meg azt az értelmi színvonalat a kommentelők hogy én oda hajlandó legyek akármit is írni. Ide viszont kirakom, hátha van aki kedvet kap cucu-n kívűl megvédeni a…..
Nah jó talán nem de amikor láttam hogy őj style, és bejött vasalt hajjal, kockás övvel, deszkásban, fekete cuccokban, sapival.. hát ott elgondolkoztam egy picit! :)))Mindenesetre a jumpja az edigi legjobbja! Alap favoztam, és remélem ezentúl ez lesz neki az etalon! Ennél…..
Leslee-Jumper 2010.10.04 20:55:21
Jóféle, ütemes jump IJL-ben! Ellenfél sem a verhetetlen kategória szóval úgy nézem lesz ebből 1/4 is simán! :) Hajrá Leslee!!!..
Leslee kérésére... Számomra nem nagyon volt ismert ez a név, de csalódtam... pozitívan csalódtam. :) Szép dinamika , látványos lépések és a szerkesztés is jó lett. 2:10-től egy igen jó zenére egy nagyon szép jumpot produkál. Kicsit több erő kellene bele, és akkor már az én…..
 Hát nem a legjobb videója, de érthető, az első körbe nem is kell mindent beleadni, de még így is irigylésre méltó amit csinál... :)egyik kedvencem :D    ..
Leslee-Jumper 2010.09.20 06:53:12
Egyelőre még csak alakulófélben van az egész! Kori felvetésére/szervezésében indul el a liga! Én csak segítő vagyok! Egy fórum él jelenleg, ahol pár dolog van csak kiírva! Szeretnénk tudni hogy kit és mennyire érdekel ez a liga! Így próbaképp lehet…..