Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomi35

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kodawarisan nevű japán oldal szellőztette meg belső forrásokra hivatkozva, hogy szeptember 7-én lesz egy Apple keynote. Miután az új iPhone bejelentése esedékes, mindenki felkapta a fejét a pletykára. Persze nem olyan nehéz egy ilyet tippelni sem, a szerda nagyjából valószínű…..
Kérem szépen, egy példamutató közösséget láthatunk, az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola 12.B osztálya mutatja meg, hogyan kell ezt csinálni.Csodálatos. A képet VR6 készítette nekünk, köszönjük...
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
tomi35 2011.02.13 12:59:53
A filmgyűjtés a szenvedélyem,na... Ami még poén, ez a rendelésemnek csak a 2/3-a. A másik része majd akkor lesz a kezemben, miko a "Tolvajok Városa" megjelenik (február 23). Amint látjátok, igyekeztem pótolni a Russel Crowe hiányosságaimat ;) Majd még jön a…..
Elég sok bajom volt vele, jöttek az új szoftverek, a 3G-m meg egyre lassabb, nehézkesebb, gyűlöletesebb készülék lett. Végül eljutottam odáig, hogy szinte már csak telefonálásra, email-olvasásra használtam, a Safari elindítását legfeljebb különösen indokolt esetben mertem…..
Olyan egyszerűnek tűnik. Tik-tak, mennek a másodpercek, aztán amikor a dátum megegyezik azzal, amit előre beállítottunk, szól a dallam, ébresztő. Ha a telefonos óraalkalmazásban bennfelejtett bugok számát nézzük, az Apple mindenképpen éremesélyes.Most már harmadik napja…..
Ezeket kivágtam az eredeti videóból  ..
tomi35 2010.12.11 15:20:21
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.12.05 08:17:58
Ahogy Twitteren is írtam, az új videó vágásával végeztem és kb 14,5 perces lesz. A játék szerintem nem valami ismert (interneten nem sokat találni róla), az ízelítőből mégis volt aki kitalálta. Nem semmi :P Szinkront ma hozzá nem tudok készíteni, csak kedden, úgyhogy gyanítom…..
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Brian Blair, a Wedge Partners elemzője szerint az Apple várhatóan 100 millió iPhone-t fog eladni 2011-ben, ami több mint száz százalékos növekedést jelent egy év alatt. Az iPadre szintén elképesztő emelkedés vár, Blair arra számít, hogy a tabletből 45-48 milliót értékesít majd…..
Na vajon melyik (már itt is bemutatott) játéknak a klónját mutatja be egy elég fura hangú alak? Nem sokat változtattak rajta, az biztos.  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.10.29 12:44:57
Az a helyzet, hogy még jó pár "Ami nem került be" bejegyzést írhatnék, mert a Stalin utáni vad tesztelgetés eddig nem sokra vezetett.Próbáltam ugyebár a Dracula kettőt, aztán a "Hooligans" játéknak is akartam adni egy esélyt, de az a vacak már el sem indul...…..
Már tegnap az iOS 4.1-ben talált biztonsági réstől volt hangos a web. Arról van szó, hogy amennyiben bekapcsoljuk a jelkódzárat az iPhone-on, a kód kérésekor a vészhívásra bökve, és egy kamu számot tárcsázva egy azonnali lock-gomb megnyomásával a telefonkönyvbe jutunk, innen…..
Appleblog Nem szeret az iPhone-om 2010.10.25 17:20:00
Miután megvásároltam az iPhone 4-esemet a premier napján, a jó öreg iPhone 3G-t eltettem a dobozába, aludni. Másfél-két hét múlva valami miatt elővettem, ekkor fedeztem fel ezt:Egy tökéletesen működő telefont tettem el, és egy halott wifivel szomorkodót vettem elő. Mi más…..
Happy Hulla madafaka  ..
tomi35 2010.10.20 19:59:27
tomi35 2010.10.20 20:00:09
@dmspore: 31 mp-vel előztél meg xD
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
A legutóbbi Bus Driver videómban már megemlítettem ezt a másik játékot, nevezetesen a Bus Simulatort. Ebből is van már többféle, de hogy fair legyen az összehasonlítás, a 2008-as verzióból mutatok be videókat. Azt említettem, hogy a Bus Drivernek vannak jó tulajdonságai.…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Kár, hogy nem írták ki a játék végére a magyar szinkronhangokat. Esküszöm, írtam volna nekik e-mailt. Olyan zseniális  ..
tomi35 2009.10.04 16:22:41
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..