Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EOÁ

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A biodobozban nagy örömünkre már megjelent a sokféle saláta. Gyönyörű, hatalmas fejek mosolyognak a dobozból átvételkor, annyi, hogy fel sem tudjuk használni mindent egyszerre. De hogy lehet hosszú ideig eltartani a salátát? Hát befőttesüvegben! Erre a Pinteresten terjed egy…..
Rendhagyó módon már most lehet rendelni a pékségben jövő hétre biodobozt, egészen pénteken, 26-án 16:00-ig. A szállítás az ünnep miatt október 31-én történik. A doboz várható tartalma:                   …..
A rossz idő ellenére jól sikerült a helyi termelőket bemutató programunk, sokan eljöttek és majdnem minden étel elfogyott. Nagyon örülünk, hogy még ilyenkor is ennyire meg lehet mozgatni a dunapartiakat! Bemutatkoztak helyi termelőink. Dukát Juditnál kökénylikőrt, forralt bort,…..
Ettől a héttől lehetőség van a lakóparkban biozöldség egységdobozt rendelni. Az eheti ajánlat: Termék Egység Egységár mennyiség Érték (kb.) hónapos…..
Az Átalakuló Dunapart szeretettel meghív mindenkit következő programjára október 14-én, vasárnap 15:00 és 19:00 között a Mediterrán lakópark sétálóutcájában, amelynek témája az egészséges táplálkozás, a helyi termékek és a közösségi kereskedelem. Programok: - Nyitott…..
Az Átalakuló Wekerle egyik kezdeményezése a Mikosarunk bevásárlóközösség létrehozása volt. A rendszer lényege az, hogy a Nyitott Kert minden héten egységdobozt állít össze 4-5000 Ft értékben az éppen érő biozöldségekből. A dobozokat meg kell rendelni és…..
hogyvolt Csillag születik - 3x05 2011.05.02 11:16:00
Az utolsó négy helyért folyt a küzdelem a Csillag születik középdöntőjében, ahol az első sokkot az ókori római pógárasszonynak öltöztetett Ördög Nóra okozta. Mikor kis tunikájában kimondja Szabó Ádám nevét, hátrébb tolom a fotelt, mert attól félek, bekap. Nagy…..
Mielőtt mindenki riasztaná a felmosóembert a kép láttán, először tippeljetek: milyen állat ő? Lehet előkapni a google-t, meg a kis állathatározót, a biológiai albumról nem is beszélve. Azonban nem biztos, hogy simán megtaláljátok ám :)Kaján örömömben tapsikolva várom az…..
Eltűnt vagy ellopták Józsi bácsi hű társát Renót. Reno egy barna golden retriever, barátságos herélt kan, kiképzett vakvezető, évek óta segíti gazdáját. 2008. dec. 12-én délután 5 óra körül Bp. XIV. kerületében, a Hermina út 47. (Vakok Szövetsége) előtt veszett nyoma. A…..