Regisztráció Blogot indítok
Adatok
negyvennégy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazi futballszurkoló az evolúció egyik olyan zsákutcája, aki - valahol közel a falhoz - mindent átlát és képes bármelyik helyzetet pontosan megítélni. Legtöbbször persze sokkal nagyobb tudással bír, mint a futballban dolgozók, csak egyszerűen olyan derogáló számára a…..
 Manapság a sport kapcsán se szeri, se száma azoknak a történeteknek, hogyan üzletiesedik el a játék, hogyan húzza át egy befektető évtizedek hagyományait, hogyan üldözi el egy klubvezető csapata szurkolóit, hogyan szegi meg egy játékos a szurkolóknak tett ígéretét, és…..
Mint arról mi is beszámoltunk, január elején elhunyt a verekedés után kómába esett hokis. Don Sanderson temetése január 6-án volt, utána nem sokkal, január 14-én összeült az OHL-t irányító testület. A nemzetközi szövetség és Garry Bettman, az NHL komisszárja is megszólalt…..
negyvennégy 2009.01.19 18:35:25
@eurocat: egyetértek ez így működhet, amúgy én a fociban is engedélyezném a bunyót:D
 Az Új-Zélandi rögbi válogatott minden nemzetközi mérkőzése előtti perceket majdnem úgy várják a nézők, mint magát a meccset, hiszen minden ilyen alakalommal az „All blacks” egy hagyományos Maori törzsi harci táncot ad elő. Ez a tánc a Haka.  1884-ben,…..
 Székelyföldi kirándulásaink alkalmával teljesen beleszerettem a székelyek egyszerű, mégis sokat mondó beszédstílusába, melyek bár magyarul vannak fogalmazva, néhány varázslatosan ismeretlen szavukkal teljes rejtvénnyé képesek változni a magunkfajta anyaországi góbék…..
negyvennégy 2009.01.03 11:52:39
Bigyóblog Kétképernyős laptop 2008.12.20 10:50:00
Egészen új irányba vinné a laptopok fejlődését a Lenovo. Bejelentették ugyanis, hogy olyan laptopot terveznek, melynek két kijelzője van, az első 17 colos, a második 10,6 colos. A "mobil munkaállomás", ahogy a Lenovo nevezi az új gépet Intel Core 2 Duo processzorral és…..
Csak előre Rosseb! Bánya Rapp 2008.12.20 08:29:18
 Nem akarom elvinni a blogot abba az irányba, hogy minden alja dolgot bemutassak, de e mellett egész egyszerűen nem tudtam szó nélkül elmenni. Ráadásul nem is új keletű az alábbi videó-klip. A leírás szerint kolozsvári Tranzit Alapítvány 2006. évi interetnikus…..
negyvennégy 2008.12.20 10:41:16
Dvéri Zsolt szemgolyójának találkozása a fúrófejjel szerencsére nem okozott végzetes tragédiát, de odaterelgetett minket a lehetetlen helyzetben megsérülő magyar játékosok témája mellé. Össze is állítottunk egy kisebb csokrot gödörbelépésről, fürdőszobában…..
Demjén Gabi könnyen viccel. Mese a feltörekvő futballistáról, aki fiatalon rossz társaságba keveredett. Honnan szűrődik a pénz szaga? Hát nem ahonnan az ész, az biztos. Demjén Gábor, aki megtette a magáét a belgrádi 0-8 alkalmával is, újságírói nyomásra véleményt formált a…..
 Az elmúlt hét két pályaváltásról szóló híre hallatán eszembe jutott, hogy a társadalmi mobilitás, végre nem csak egy üres frázis. Sőt, vannak területek, ahol világelsők vagyunk. Míg a Brit szigeteken elképzelhetetlen volna, hogy egyik hétről a másikra Sir Elton John…..
Szerda reggel még Kovács I Zoltánként vette föl a munkát, de délutánra kikopott nevéből a római szám. Így múlik el a világ dicsősége, írhatnánk, ha bármiféle dicsőségről meg lehetne emlékezni Zoli győri szerepvállalásával kapcsolatban. Azonban… Nem is olyan…..