Regisztráció Blogot indítok
Adatok
markYhennon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lucas Barrios, aki eddigi Paraguay színeiben három válogatott mérkőzésén három gólt szerzett, Argentínában jött a világra. Mivel Argentínában esélye sem lenne a válogatottságra, így Paraguayt választotta új hazájának, legalábbis ami a nemzeti szereplést illeti. Ez a…..
markYhennon 2010.06.11 08:58:40
@D king: Jah persze, cseppet elkapott a hév...:) Egyébként ebből is látszik hogy nagyon jó a cikked, mert elgondolkodtat, milyen gáz felénk a helyzet csatár ügyben, arra felé meg a fáról lehet szaggatni a jó csatárokat annyi van..."Saviolától Levezziig" - párat szivesen látnék honosítottként a magyar válogatottban is.
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
Vagy valami. Legalábbis az értelmetlen börtönbüntetés helyett pénzbírsággal lerendezett személyes használatú drogmennyiségek elérték az emberi fogyasztásra jellemző, mondhatni életszerű szintet: A január elsején életbe lépett szabályozás értelmében 15 gramm marihuána,…..