Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagye1

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vagye1 2012.01.12 21:13:59
@Zenovitz2: Nem is beszélve milyen csípős nyelven beszél az ügyről Bolgár György:)
Mandiner blog Doktor Schmitt 2012.01.11 17:59:00
   Plágiumgyanús Schmitt Pál doktori értekezése – írja hvg.hu. A cikk szerint Nyikolaj Georgijev bolgár sportdiplomata Az olimpiai játékok programjának elemzése című kétkötetes, 465 oldalas, több száz oldalnyi táblázatot, diagramot tartalmazó 1987-es tanulmánya…..
vagye1 2012.01.12 11:21:18
@Pipas: Schmitt is kurva szerencsés :)
Naiv ügyfelet elfelejtették értesíteni, hogy ne narancs, hanem fehér színű buszt keressenek Krakkóban. Az sem volt egyértelmű, honnan indult nélkülük végül a jármű, mert a megadott helyen hiába vártak órákat.Ha rendesen elolvastuk volna a posztjaitokat az Orangeways nevű…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
vagye1 2011.11.03 15:05:50
@Ica a fekete cica: Ennyi ésszel, hogy lehet élni. Szemed van de rosszul használod- agyad nincs. Már vagy tízen leírták, hogy abban a pillanatban váltott a rendező és egy másik kamera képét nyomta be. Így azután hirtelen ott lett, és én kérek elnézést a stábtagoktól amiért veled ezt nem közölték. Többre tartottak egyszerűen, azt hitték, hogy egy szembeni meg egy bal oldali kameraállást nem nézed ugyanannyinak. Szellemileg túlbecsültek ! Nagy árat fizettek érte:)
Beköszöntött az ősz és az időjárás változásával párhuzamosan csökkent a szlovákiai fogadóirodák forgalma is. Hiába, na, ilyenkor már nem lehet napszemüvegben parádézni a kabrióban a csajok előtt Érsekújváron sem...Így hát marad az internetes fogadás, már ha sikerül…..
Varga Józsi volt a csapat legjobbja a svédek ellen, hihetetlen energiával futballozott és még akkor is volt benne erő, amikor a többiek már fáradtak, egyszerűen káprázatosat játszott! Nem, kérném, nem két kupica páleszt vertem be az ebéd mellé, ezek egy nálamnál jóval…..
A tv2 műsorvezetője, Vujity Tvrtko a jelek szerint nagy hatással van a jogalkotókra. Rövid időn belül második ötletét emelhetik át egy frissen elfogadandó törvénymódosításba. Korábban egy, a tv2 reggeli műsorában feltett kérdése nyomán jelentette be a kormány, hogy a nem…..
vagye1 2011.06.16 12:16:46
@baba jaga: Tökéletesen egyetértünk. Ez a Trutykó egy hiteltelen senki. Számomra akkor vált azzá amikor ( jogosan ) kikelt a Kiszel féle semmit le nem tevők ellen a saját műsorában, hogy ilyeneket miért kell meghívni, hiszen gyakorlatilag senkik, majd ugyan ő két nappal ( ! ) később szinte elélvezett amikor csontig nyalt egy hajduné sarka Kata interjuban. Egyszerűen nem hittem a szememnek, hogy a két nappal korábbi dühkitörése utá ilyenre képes.
Hajcsatok Magukat lövik szét 2011.06.16 08:20:00
Két kajakoslány számára kiírtak egy szétlövést, hogy eldöntsék, melyikük indulhat a magyarországi vb-n, aztán kiderült, hogy a vesztesé a lehetőség. Agyrém a legeredményesebb magyar sportágban.   Az ember esze megáll. Felállítanak egy válogatási rendszert, megrendezik a…..
Nem hittem a szememnek. Eb-re vágyunk, de alig előzzük Moldovát.   „2012/2013-as idényre vonatkozó UEFA-összevetésben a Monicomp Liga már nem a 36., hanem a 32. lesz a sorban, immár újra maga mögé utasítja a lett, a litván, a moldáv és a szlovén pontvadászatot…..
vagye1 2011.06.15 11:37:26
@Vad.Korte: kollega figyelmébe. Köszönöm a kioktatást.
-Nincs mit. A korábbi írásod alapján úgy értelmeztem, hogy akadémiák építésére ment pénz az általad idemásolt cikk alapján is : kaptak támogatást bizonyos akadémiák. nem mind, és nem az állam finanszírozza őket, de valóban segítséget nyújt. Irígy emberek- mint pl. te - ezen csámcsognak. Ugyanakkor azt is leírják, hogy nem kizárólag mint labdarúgók kapják, hanem a necvelésük-oktatásuk működtetéséhez. A felcsúti akadémi éves költségvetése milliárdos, Várszegi eddig kb 5 milliárdot ölt az akadémiájába, biztosan nagy tétel az a kb 300 millió amivel megsegítik.
vagye1 2011.06.15 11:41:37
@Garison: Így van, A fradipálya épült újjá 76-ban, az Újpestét renoválták ezen kívül az égvilágon semmi de semmi nem épült csak fogytak a páyláák. Közben az éhező szovjet utódállamokban szuperstadionok épültek, milliárdos költségvetésű klubjaik vannak ( nem forintban Euróban ). Itt csámcsog ez a szerencsétlen 2,2 milliárdos állami segítségen az egész magyar gyereklabdarúgásnak , miközben egyetlen Dzsudzsák aláírás a duplájába került egy amúgy baromi szegény ország egyetlen csapatának.
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
Bepasszokban gazdag, szerethető válogatottal teli boldog új évet minden kedves olvasónknak. December 31-én éjfélkor a játékvezető 3-at fújt a papírtrombitába, és véget ért a 2010-es év. De nincs idő pihenni, hiszen a január 1-én már bajnoki fordulót játszanak....na nem…..
vagye1 2011.01.04 20:17:23
Vesszek meg ha ertem mit es miert akarsz irni, mndenesetre elmondom az en gondolataimat:
A magyar labdarugo semmivel nem ugyetlenebb, tisztessegtelenebb genetikailag mint a vilagon barhol szuletett ellenfele, mas kerdes, hogy ezt igy, azt meg ugy nevelik a korulmenyek.
Azok a korulmenyek amelyekrol o tehet a legkevesbe. A gyereked olyan lesz amilyennek neveled, bar ott bizonyos dolgokat determinal a genetika itt nagy altalanossagban nem.
En nem vedem a magyar focistak tisztessegtelen reteget, de szot emelek azokert akiket pl. Te is altalanossagban sorolsz be. Ennyi a tortenet, merem remelni, hogy ertheto voltam.
A magyar focista halmozottan hatranyos helyzetu, egy-ket dolgot kulon azert nem irok le, mert atfogoan kellene nezni es ennek megvilagitasa tobb orat igenyelne nem szerencses- mint azt esetedben lathattuk- egy-egy peldat kiragadni es annak alapjan altalanositani.
Mivegre a nagy elvaras a labdarugokal szemben?
Csak par dolgot gyorsan mar az indulas hatranyarol. En nagykorosi vagyok. Amikor fiatal voltam volt megye I, megye II jaras, csak a varosunkbol a megyei csapat mellett volt egy megye II-es es ket jarasi. Ma az egesz del Pest megyeben 5 jarasnak van egy osszevont bajnoksaga es egyetlen csapat a varosban. A palyak nagy reszet meteres gaz fedi az oltozoepuleteket szethordtak. A gyerekek a suli mellett nem tudnak edzesekre jarni novembertol pl du fel negytol mar sotetedik a legtobb helyen melegviz sincs, hatente ket alibi torna ora a suliban satnyul az ifjusag. Es mindez az alapnak kellene lenni. Honnan es milyen jatekosokat lehet igy kivalasztani. Es ez csak a kezdet...
Ha erted mire gondolok...
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..
vagye1 2010.12.11 11:20:52
Ez egy undorító post, pont annyira undorító, mint, ahogy a tegnapi műsort manipulálták.
Szíj Melinda nem mártír. Egy végtelenül egyszerű, nagyon jó hangú nő, aki egyáltalán nem értette naivitása okán azt a szennynáradatot, amit egy ilyen műsor generál. Nem értette, miért akarják a családját belekeverni- egy ideig lázadt ellene majd beletörődött. Nem értette, hogy van az, hogy zajlik egy verseny és azt hallja a zsűri egyik tagjától, hogy ő már döntött kinek kellene nyerni a versenyt. Nem értette, hogy a várható sms-ek miatt mikor, hogyan mivel, milyen cikkekkel és egyéb elemekkel manipuláltat a TV 2. Őt akit heteken át szimpatikusnak mutattak be hirtelen első számú közellenségként mutatták be. Nem értette pl., hogy két igen ratyi műsorvezetőnek aposztrofált médiaribanc miért húzkodja élő adásban a pulóverét, miközben énekelt. A közönség edződött része meg pontosan látta ezt, és dafkéból csak azért is szavazott rá. És most pontosan látja a csalást, a leghányingertkeltőbb manipulációt.
Közel 50%-os szavazat arányról képtelenség veszíteni. Nem volt véletlen milyen duettbe rángatták bele, egy gyors fiatalos számmal, ahol neki minden hibájának ki kellett jönnie. A közönség egy része meg méltányolta, hogy ezzel a handicappel is felveszi a kesztyűt. Bárhogy is történt őrá fognak emlékezni évek múlva is, a másik kettőnél bizonyára jobban.
Normális ember elhiszi, hogy a Kökény gyerek akkor és ott véletlenül került oda? Hogy nem maguk az adás készítői teremtették ezt meg.Ugyan már ?!
Én belátom, hogy mindenkinek nagy kő esett le a szívéről, hiszen Szij Melinda nem megasztár alkat. De hát elvben az év hangját keresték nem? Abba meg nem rosszabb a másik kettőnél.
Subba Való Világ: Szandika 2010.12.02 11:29:00
Valami borzasztó szinten szarja le a mai modern magyar felnőtt a tévéadásokat. Nincs ezzel semmi gond, részünkről. Azoknak minden bizonnyal fájhat, akik például olyan szennytől reméltek valamit, mint a Való Világ. Attól a bizonyos rétegtől rabolni a pénzt szavazatokra akiknek ez…..
Színházra fókuszálunk általában, de ezt a labdát le kell csapni. Pörzse Sándor tegnap délután agresszív parlamenti performansz során követelte Alföldi Róbert fejét, s ha már színházról beszél képviselőnk, nézzük csak itt az Index pár perces videóját...
Kockázat nélkül simulhatunk ahhoz a mesterelemzői okossághoz, hogy a Vatikán San Marino strandcsapata elleni diadal után csínján ittasodjunk örömmámorba.Egy dolog mellett azonban talán mégse támolyogjunk el szó nélkül. Végig és kompromisszumok nélkül támadtunk. Olvassuk le…..