Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cibula Levente

6 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Visible Measures szerint Lady Gaga videói immár túl vannak az egymilliárdos nézettségen az interneten. A videóanalitikával foglalkozó cég összegyűjtötte a különböző megosztókon (YouTube, DailyMotion, Vimeo stb.) lévő klipek nézettségi adatait, és így jött ki a fenti szám.…..
Az örmény holocaust Tolsztoja bevallja, lesújtó véleménye van, és aggódik budapesti nyuláért, Tódorért. Figyelmeztet a balkanizálódásra és a fokozódó örményellenességre, de korunk Goethéje azt üzeni a magyar olvasóknak: az ember nem arra született, hogy legyőzzék. Rüdiger…..
Kedves honfitársaim! Roma barátaim! Szomorú vagyok, szomorú, mint a farkatlan füles a szivárvány tövében. Lógathatnám kamillába csepegő orrom, de az áruló írástudók nyomába lépnék, ha értelmiségiként most nem emelném fel stencilfoltos mutatóujjam, és nem figyelmeztetnék,…..
A lassan 5 éve működő Legdurvább blog nem túl sokat árul el a bloggerről, aki saját bevallása szerint még csak nem is blogger, de mivel már évek óta kíváncsiak vagunk, mégis mi készteti arra, hogy minden reggel leüljön a gépe elé és mint valami önagymosást begépelje, hogy…..
Másnak úgyse kell.És ha kéne, itt vannak derék magyar harcosaink, vasárnapi honvédek, gárdistak, férfiak, akik vállvetve harcolnak, ha kell a gyepükön, ha kell a Donnál, hogy megvédjék ezeréves határainkat. És különben is, körülölelnek minket a magas Kárpátok bércei, melyek…..
Magyar honatyák, meg köztörvényes közéleti figurák már régen aláírásgyűjtést kezdeményeztek, hogy bontsák le a Szabadság téri hősi halotti szovjet emlékművet. Nagyon sokan biztos vevők is lesznek rá. A magyar az egy ilyen aláírós-nép, különösen, ha…..
  1. Ne úgy köszönjünk be, hogy "Adjon az Isten jó reggelt!", és ne úgy köszönjünk el, hogy "Szebb jövőt!", különben hamar a Modorosblogra kerülünk! 2. A gallérunkat hajtsuk be! Ha mégis kihajtjuk, akkor mindkét oldalon hajtsuk ki, ne csak az egyiken! 3.…..
Cibula Levente 2009.08.14 21:39:55
Egy most készülő új igazságügyi és rendészeti rendelet szigorúan meghatározza majd, hogy a védekező, valamint kényszerítő magatartást tanusító rendőr mely emberi testrészekre mérhet ütést a nála lévő eszközökkel.(Egy külföldi kolléga éppen nyugtató dalt duruzsol egy…..
Cibula Levente 2009.08.14 20:27:36
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
A rendnek van ugye jó meg rossz oldala. A parttalan magyar blogolási szokásokat pellengérre állító, az európai bloggerminimumért küzdő Magyar Bloggerszövetség léte magát a rendet hozza el a vadkeleti webnaplószektorba. Azt mondani, hogy "bárki blogolhasson", elsőre jól…..
Cibula Levente 2009.07.29 11:23:21
Gyanítom, hogy a fenti megállapítás nem a 21. század vívmánya. Az ember mindig ember marad. Igen, a jókislányság csak álca volt mindig is, és minden nőben ott szunnyad az örömlány.Mert, hogy örömet akar szerezni... saját magának. És ehhez mintha nem lenne elég egy férfi,…..
A bombagólnál már csak a nagynak tűnő, egyébként übermák gól, a labdarúgók kedvence, mert (a) hosszú percekre beszédtémát szolgáltat a szurkolóknak, (b) sokat sejtető pillantásokkal lehet fogadni az edző gratulációját, (c) egy ügyes menedzser különleges videót pakolhat…..
Cibula Levente 2009.04.16 01:09:01
"Zsukám! Csucsukám! Engem bányásznak. Be méltatlan is a mi sorsunk. Be bekaphatják.   Csömöröm van ettől a Genny-országtól. Unottan unom már az életes Életet, halálosan. Megpróbáltam szerencsém a játékautomatánál, de csak két karfiolt sorsoltak, a harmadik a…..
Tartozásom van - több is. Az egyik, hogy bejelentettem: az Ablonczy-Novák-féle 12 pontos politikai deklaráció helyett egy tosztességesebbet fogok írni, bemutatandó, hogy ezt hogyan kellett volna megcsinálni ahhoz, hogy ne szítsa, hanem csökkentse az ellentéteket.Amikor megbíráltam ezt…..
Kettős Mérce Náci-e vagy? 2009.02.14 21:10:00
Hol voltatok Hősök terének védői? Merre jártatok? Miért nem tiltakoztatok? Hol vannak a „Kossuth téri húgyforradalmárok”? Hol vannak a „gójmotorosok”? Hát „Hunnia” vezérei? Hol vannak ezek az egyáltalán nem kirekesztő nem szélsőségesek, csak…..
Napok óta ég a média, s égnek vele együtt a kisebbség kisebb s nagyobb prominensei, meg persze azok, akik semmiről sem tehettek, csak rosszkor voltak rossz helyen a génállomány kiosztásánál. Persze ilyenkor szokás szerint megy az anyázás mindenről és mindenkiről. Csak ippeg kezd…..
  Korábban beharangozott "A Művelt Antiszemita" című ismeretterjesztő sorozatunk a nagy igényre való tekintettel először egy átfogó képet próbál nyújtani a későbbiekben vizsgálandó területről. Fontosnak érezzük, hogy olvasóink képesek legyenek a szóban…..
Cigánybűnözés nincs, de cigánybűnöző van, mondta az egyik ellenzéki főkos, akarom mondani főokos.A kormányfő pedig a veszprémi gyilkosság kapcsán blogjában az elkövető „vélhető roma származása” megnevezést használta, majd utóbb a rendőrök előtt kijelentette,…..
 „A Magyar Hírlap „sztárpublicistája” azt írta, hogy a rendőröknek le kell lőni a cigányokat. Ez az alaptétel. Ehhez viszonyul mostanában erkölcs, hit és honszeretet. Az egyház és a köztársasági elnök hallgat. Az SZDSZ szintén.” - írja blogjában a…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
Épp a napokban beszélgettem egy ismerősömmel arról, hogy voltaképpen nem túl sokféle kimenetele lehet annak az elsősorban közrendvédelmi, közbiztonsági problémának, amelyet a cigány és a magyar szokások, viselkedéskultúra eltérése okoz. Az egyik ilyen kimenetel, hogy végre…..
  Az Igazságügyi Minisztérium elé vonul pénteken 14 órára a Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap gárdája. Hogy tiltakozzanak Gyurcsány Ferenc kérése ellen. (Ha a kérés kötelező érvényű utasítás, akkor a Hírlap előfizetés lemondásával számos sajtóosztályt megszívatott.)…..