Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ewqcska

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghitt kis családunk gyarapodásnak indult! Itt vagyok ugye bár én, Indie Crawford szabadúszó webfejlesztő, wannabe játékprogramozó és önjelölt marsonauta. Meglehetősen a háttérbe húzódva ugyan, de a létfontosságú szerkesztői feladatokat illetve grafikai teendőket ellátó Design Linda is nagy erőkkel…..
ewqcska 2017.02.06 23:57:03
1
A közelgő vasárnapi zárva tartás adta az ötletet, hogy megszavaztassuk és rangsoroljuk a Magyarországon működő szuper/hipermarketeket. Eszünkben sincs politikával foglalkozni, arra akadnak nálunk rátermettebb és alkalmasabb személyek is, mi csupán szeretnénk kideríteni, melyik…..
ewqcska 2015.02.27 11:12:06
Ahogy írtam már, közeledik a Konyhakiállítás időpontja, ennek kapcsán a szervezők felajánlottak a blog olvasóinak 5x2 belépőt. Ezeket végül nem a családtagjaim között osztogatom szét, hanem meg lehet nyerni egy kis keresgéléssel, illetve némi mázlival. Persze, ha mondjuk csak…..
 Miután a terézvárosi MSZP- és SZDSZ-frakciót (köztük Verók István polgármestert) gyakorlatilag kollektíve gyanúsították meg a hatóságok, érezhető volt, hogy ezt nem lehet elintézni egy nem nyilatkozom közleménnyel, vagy kamerába fejeléssel. Valamit mondani kell. Vagy…..
Ingatlanguru néven indított ígéretes új blogot tegnap Izoom, aki civilben maga is ingatlanos. Combos kezdésként első nap 15 postot nyomott ki, amiben megtalálható egy kis szemle innen-onnan és persze saját lakásai is. A legizgalmasabb alighanem az a penthouse, amely a Vörösmarty téri…..
Az év első bizarr füves híre, hogy Dél-Floridában nagy erőkkel lekapcsoltak egy hatodikos általános iskolás kiscsajt, aki lefeküdt valakivel, hogy fűhöz jusson. A rendőrséget és a szülőket is lesokkolta a tudat, hogy 12 éves kislányuk idő előtt prostituálódott, úgyhogy…..
ewqcska 2009.01.12 20:08:58
A luxus sokba kerül, de olcsón is kipróbálhatjuk.Update: az első RailJet a sztrájk miatt kb. negyedórás késéssel, de elindult a Keletiből. Ma koradélután olyan színvonalas vonat indul a Keltiből Bécsbe és Münchenbe, amilyen nagyon rég nem közlekedett magyar síneken rendszeres…..
ewqcska 2008.12.14 22:16:16