Regisztráció Blogot indítok
Adatok
airel

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Röyksopp: új album 2009.03.22 13:28:00
Holnap jelenik meg a duó harmadik stúdióalbuma - mit érdemes róluk tudni? Leginkább azt, hogy tisztában vannak a zenéjük hangulatával, és jelentősen hozzájárul a sikerükhöz, hogy ezt mindig vastagon alá tudták húzni egy azzal kongruens videóval. Olyannal, amibe az ember legalább…..
Folyatódik az oakley-s saga: a múltkor a pulcsi, most meg a MediaMarkt és a wishful thinking. Bónusz: engedély, hogy a szakítósblog megjelentesse a levelet.A kép innenSziasztok!Mellékelten küldök Nektek egy levelet, amit az exem írt az egyik LEGJOBB BARÁTNŐMnek. A fiúval 3 évig…..
A történetet egy általános iskolai barátnőm mesélte. Régen nem láttam azóta, Kanadában él, orvos lett....Huszonegy éves voltam, amikor egy kávézóban ülve, a könyvembe mélyülve az a lélegzetelállító dolog történt velem. Felnéztem a jegyzeteimből, és épp akkor nyílt a…..
airel 2009.03.12 04:08:29
Oké, nekem is kezd elegem lenni már az Obamás és Bushos reklámokból, de még utoljára egyet muszáj megmutatnom. Ezt a zseniális reklámot a Berlitz nyelviskola készítette azzal a nem titkolt szándékkel, hogy ők is kicsípjenek egy kis részt az új elnök körüli felhajtásból. Első…..
Jennifer Lopez már a Golden Globe-on viselt aranyszín bársony ruhájával is kivívta nemtetszésemet, most pedig ez a Chanel izgalom rettent el, amely már a kifutói változatban is csúnyácska. A díva egyébként az Artist and Athletes Beiktatási bálon viselte…..
A legrosszabbak után jöjjenek most a legkülönlegesebb öltözékek:Olivia Wilde egy csodálatos halványlila Reem Acra esküvői kollekciós modellt viselt. A szín nekem valahogy nem az igazi, de a fazon, az apró fodrok, a derékrész, az öv: WOW! Imádom!Imádom a régi, dicső Hollywood…..
airel 2009.01.15 20:55:51
Sienna Miller és Keira Knightley "köztudottan" jó barátnők, így együtt jelentek meg a napokban rendezett 2008-as Brit Független Filmesek Díjátadóján is. Sienna egy Louis Vuitton 2009-es tavasz/nyári kollekcióból származó kis feketét viselt, izgalmas kivágással a…..