Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RedWing

0 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google Mapsen a Rákóczi téri (valójában Józser körúti) nagyposta képén a melléküzletági termékeket bemutató gondolák tömkelege mellett az a legfeltűnőbb, hogy egy nagyon szépen felújított, hívórendszerrel is modernizált postáról van szó.  Ki gondolná, hogy XXI. század ide, 2018 oda, a korszerű…..
Roland szerint 10 éve nem volt olyan káosz a Posta üzleti csomagszolgáltatásánál, mint ami az elmúlt két hétben beállt. Panaszlevele egy nagyívű, lendületes vádirat a szerinte ügyfeleivel kibabráló, saját szabályzatát suttyomban módosítgató, tehetetetlen, megbízhatatlan, elmaradott szolgáltató…..
Miért jó, ha a tanácsadója hívja? - teszi fel a kérdést szórólapján a DIGI. Cefetül nem jó, sőt az egész DIGI nézzen magába - állítja Róbert  az elmúlt lassan 5 hónap történései alapján.  Tisztelt DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., tisztelt Hölgyem, tisztelt Uram! 2016. július 8-án előfizetői…..
Melegedő Let’s talk about sex! 2016.09.28 08:59:03
Véletlenül megelőztük egy nappal a kamaszok szexuális életéről szóló cikkek áradatát, de most – a felmérések és a hivatalos adatok tükrében –, itt az ideje, hogy még egyszer nekiveselkedjünk. A kommentáradat azt mutatja, sokan nem ismerik a mai tinédzserek szexuális szokásait, sem a felmerülő…..
RedWing 2016.09.29 13:41:55
@Matula Gergő Bácsi: Szóval a családalapítást nem erőltetned rájuk, de azt, hogy kihordja és megszülje a gyereket, azt igen? Mégis hogyan képzelted?
Továbbá írod, hogy a magzat fölött nem rendelkezhet(ne) a nő. Ezt is milyen formában tudnád megvalósítani? Hozzáférsz fizikailag a gyerekhez anélkül, hogy az anyához hozzáérj? Nem? Akkor?
Az ember azt gondolná, hogy ha nem a piacon, hanem egy bevásárlóközpontban lévő ékszerboltban veszi a szerelmi zálogot a csajának, nagy meglepetés legfeljebb akkor éri, ha a nő váratlanul nemet mond, erre tessék! Reméljük az ügy végül csak egy fura sztori marad a családi…..
RedWing 2016.09.27 15:38:58
@atpijkamo116: Jók is az ilyen rendőrsztorik! Tanúnak hívtak be 3 évvel az esetet követően. Tök komolyan a szemembe néz és megkérdezi: Hol tartózkodott és mit csinált pontosan 2012. szeptember 7.-én, 17 órakor? Mindezt 2015 nyarán...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Azt hiszem most érkezett el a pillanat,amikor kiadom magamból az évek során felgyülemlett keserűséget.És ami kiverte a biztosítékot?Íme:   Történt ugyanis,hogy elkezdtem…..
A sztoriban olvasónk sem hibátlan, hiszen nem csekkolta az előre megváltott vonatjegyen a dátumot, és ebből kerekedett ki az egész kalamajka, de azért az a rész, ahol a kalauzzal való tárgyalás hullámzását követve 150 forintról 12500-ig nő a fizetendő összeg, elég elképesztő. A debreceni…..
RedWing 2016.05.31 13:59:55
@Manyecs: Nem feltétlenül. Szerintem az legtöbbször a rendszer jóságát tükrözi. Eddig a legdurvább személyes tapasztalat az volt, hogy 3 helyjegyet adtak ki ugyan arra a helyre. Egyet Pécs-Bp, egyet Dombóvár-Bp és egyet Sárbogárd-Bp viszonylatra. De olyan is volt, hogy a megadott kocsiszám nem volt a vonaton, illetve, hogy a megadott hely nem volt megtalálható a kocsiban. Régebben az ilyen esetekre annyit mondott a kaller, hogy akkor fogyasztás nélkül be lehet ülni a büfékocsiba. Mostanság viszont nincsenek büfékocsik, uh. max. ácsorgás van, ha nem találsz üres helyet.
RedWing 2016.05.31 14:02:30
@Bombaló: Téves feltételezés! Belföldi IC viszonylatban nálam eddig háromszor fordult elő ilyen eset. Egyszer ebből 3an kaptunk ugyan arra az ülésre helyjegyet. Minden esetben ellenőriztük és helyes volt a nap/járat/kocsi/hely is.
RedWing 2016.05.31 15:22:27
@Bombaló: 2 x Pécs-Bp, 1 x Bp-Pécs (jellemzően Mecsek IC)

Az ominózus 3 jegy / 1 hely eset tavaly augusztusban volt Pécs-Bp viszonylatban.
Egy jegy volt kiadva Pécs-Bp, egy Dombóvár-Bp és egy Sárbogárd-Bp útra. Szerencsére én szálltam fel elsőnek, uh. a másik két utastárs keresett másik helyet. :D

A másik kettő esetnél viszont mindkét jegy a teljes Pécs-Bp útra volt kiállítva, ott nem játszhatott közre, hogy más a távolság.
Féltékeny a posta az internetre vagy mi? Sziasztok, Első alkalommal írom meg a panaszom, mert ritkán dühít fel ennyire ami történt, de mivel itt nem csak ellenem, hanem családom nyugdíjas tagjaival szemben történt az eset, egy Postahivatalban, nem bírom tétlenül hagyni a dolgot. Történt ugyanis,…..
Egyetemleges lelet, mely felemleget kellemetlen esetet. Ne feledd, kezeskedjen neked mester eleve, meg ne legyen ereszed elemekre szedve hetekre. Kedves Homár és olvasók, íme egy rövid történet, hogy hogyan NE újítsatok fel lakást. Elöljáróban annyit, hogy feleségem 8. hónapos terhes, tehát a…..
RedWing 2016.04.27 13:24:32
@Bruszli: "Ha jól tudom, panelből falat kivenni terv- és építési engedély köteles, e-naplóval fűszerezve, szomszédok beleegyezésével."

+ statikus szakvélemény ;)
Gyerekkorom egyik kedvenc könyve volt Gazdag Erzsi Mesebolt című kötete. Egy verset gyűlöltem csak belőle, az elkódorgott füstgyerekről szólót, de azt annyira, hogy mindig összefogtam a lapokat, csak látnom se kelljen a felhőn magányosan sírdogáló kiskéményseprőt. Aztán oviban megtudtam,…..
RedWing 2016.04.25 12:26:58
@horex: Akkor jobb lesz ha továbbképzik magukat (napelem/napkollektor/hőszivattyú/szélkerék terén), mert 2018-tól az állami tulajdonú, 2020-tól pedig minden épület esetén a szén-dioxid-kibocsátás drasztikus csökkentését célzó technológiát kell alkalmazni. Nem csak új építésnél, de felújításnál is...
Jó pár év poszterkedés után is tud még nagy hátasokat dobni az ember, pedig könnyű azt hinni, hogy vannak a világban egyértelmű dolgok. Az előző poszthoz érkezett hozzászólásokból nem csak az derült ki, hogy mennyien nem értékelik semmire se Vitézy Dávid tevékenységét, de az is, hogy milyen erős az…..
Rendszeresen visszatérő kérdés a Homáron a parkolás, de az utóbbi időben leginkább a mobilparkolási rendszerre érkezett panasz. 2016 nyitóposztja a témában meglepő módon mégis a hagyományos pénzbedobálós módszerre fújja a pokol kénköves tüzét.  Kedves Blog, Röviden a történetem, ha gondolod tedd…..
Az említett szervíz a TMX, a cég pedig a Lenovo. A Homár archívuma alapján jót tenne a megítélésének, ha több kapcsolata lenne a Telemaxszal. Sziasztok! Változtatás nélkül, nevem nélkül közölhető, ha Ti is úgy érzitek, hogy egy egészen kicsit csiszolhattak volna még a…..
RedWing 2015.11.07 18:29:19
@MrZed001: Nekem amúgy tetszenek az eszmefuttatásaid, de egy apró hibán nem tudok túllépni...
Tegyük fel, hogy szervizbe viszed a géped kijelzőcserére. Kicserélik ugyan, de a vinyóval együtt. Te bepereled a szervizt a fent felsoroltak valamelyikéért. Eddig ugye tiszta sor. Viszont itt jön a buktató:
Hogyan fogod HITELT ÉRDEMLŐEN bizonyítani a bíróságon, hogy az általad állított adatok tényleg a gépen voltak?
RedWing 2015.11.07 19:40:55
@MrZed001: A kíváncsiság kedvéért előkerestem pár céges számlát. Perifériákról egy betű sincs benne (most ugye laptopról beszélünk). Ellenben a fenti felsorolás még mindig nem tudatja velem, hogy miként bizonyítod az adathordozón tárolt adatok meglétét/hiányát?
RedWing 2015.11.07 21:43:46
@MrZed001: "A wincsi cseréje önmagában bizonyítja."
Mit? Hogy milyen adatokat tároltál rajta? Ne röhögtess...
Bizonyítod, hogy winyót cseréltek. Kapsz érte mondjuk 50 ezret a bíróságtól kártérítés gyanánt (tudom, lehet fél millás ssd volt...). No de továbbra sem tudod bizonyítani, hogy milyen adatokat tároltál rajta, így azért kártérítést sem fogsz kapni..
Így meg mi értelme az egész hercehurcának? Főleg, hogy az itthoni bírósági ügymenetek sebessége mellett, mire érdemben foglalkozni kezdenének az ügyeddel, a cég jogutód nélkül megszűnik..
Ahogy olvasgatom a híreket, már szinte kezdem magam szarul érezni, hogy mikor haza megyek nincsen egy menekült család se a konyhámban, nem úgy, mint Gyurcsánynak. Ahogy olvasgatom, a híreket kezdem magam szarul, érezni, hogy még nem volt meg az 1984 című könyvből jól ismert…..
RedWing 2015.09.15 15:25:45
@balközép: De hogyan állapítod meg, hogy honnan jött, ha drága menekültünk nem rendelkezik semmilyen irattal? Bemondásra?
Mostanában a Telekom kapta az osztást heti rendszerességgel, de a Telenornál sem móka és kacagás az élet. Mondjuk az, hogy egyszer rosszul számláznak, még oké, bárki hibázhat, de azért az talán túlzás, hogy az ügyfélszolgálaton egy bizottság üljön össze a megoldás…..
RedWing 2015.08.19 13:54:21
@ColT: "Amúgy mi a picsát lehet elmobilnetezni 500Mb-t egy hónap alatt? :S"

Én 10 gigát fogyasztok... :D
Igaz, ebből a Magyar Nagydíj végignézése volt 3.
Komolyan, akarja a pöcsöm ostorozni ezeket a szerencsétleneket nap mint nap, de hát mit tehetnék, ha a Facebookjukon a fenti bejegyzés 11 órával ezelőtt, azaz a hétvégi Forma-1-es futam után keletkezett, és azt reklámozza retroaktív stílben? A hab a tortán persze az, hogy az…..
Rejtélyes karbantartásra készül az ELMŰ Veresegyházon, Sanyi  meg aggódik a fagyasztott borsóért a nyári melegben - valljuk be, jogosan. Gondolom az ELMŰ nem trollkodásból csinálja, amt csinál, de a tájékoztatás nem az erősségük. Hamár nem írtak semmi bővebb…..
Mármint nem a földrajzi terület, hanem Nyugat-Magyarország legnagyobb napilapja. Nem kéne ezt így. Kedves Homár Blog!  Az alábbi történetet szeretném veletek megosztani: Körülbelül úgy 1 hónapja kaptam egy telefont, privát hívóazonosító. Felvettem. A Kisalföld napilap…..
"Becsapva érezzük magunkat. Becsapott minket az Erzsébet Programon keresztül a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, és becsapott minket az alapító Magyar Kormány." Kemény szavak egy elkeseredett unokától. Tisztelt Cím!Az alábbiakban a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány…..
RedWing 2015.04.02 16:05:32
@Terézágyú: "Amikor pl. tele voltak a távolsági buszok/vonatok az ingyen utazókkal - és a fizetősek álltak vagy fel sem fértek..."
Ne is mond! Pont múlt héten kellett veszekednem egy öregasszonnyal, aki úgy gondolta, h. az ingyenes utazás az IC-re is érvényes és miután lekéste a vonatát helyjegy nélkül felszállt az IC-re, pont az én helyemre. Szép szóból nem értett, hát kapott egy büntit is a kalauztól ráadásnak és még mindig neki állt feljebb..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Sziasztok!   Tavaly találtam rátok, amikor az én gondjaim is…..
Van egy jó hírem srácok! Akinek még nem esett volna lenne, azzal szeretném ünnepélyesen közölni, hogy végre szabad vasárnap van. Eljött a szabad menyország, amit azok a buzgó mócsingok harcoltak ki maguknak, akikre a kutya nem szavazott, mégis sikerült a politikai popkultúra aktív…..
RedWing 2015.03.23 12:55:41
@Szarvas Norbert: "mert hívják a szírénás buzikat" Nem eszik olyan forrón! Múltkor a Moszkván (akarom mondani Széll Kálmánon) álltam a két kordon között. Jött mögöttem egy fejes (A8 meg Q7) de hiába szirénázott a vadbarma, a kordonok között mégis hova menjek? Integettem is neki, h. nosza, kerülj ki...
Összehangolt munka: 1 pénztáros rossz tanácsot ad, 17 kalauz ellenőriz, de nem szól, de a 18. egy irtózatos büntetéssel lecsap! A rosszul kiszámolt bünti, az elírt név, a rossz helyre küldött levél szinte már szóra sem érdemes. Kedves Homár!Egy GySEV-MÁV együttes…..
RedWing 2015.03.03 20:52:45
@Kitalátor (másként) gondolkodó: Pontosan! Addig ki sem nyomtathatná a jegyet, amíg nem győződött meg arról, h. jogosan használja a kedvezményt!