Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonnaburninflames

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemsokára jön az új Mars Volta, de addig itt van Omar Rodriguez-Lopez új csapata, ahogy a Phoenix is jelentkezett új lemezzel, és Duff McKagan sem azon töri a fejét, hogy a Guns N’ Rosesba visszamenjen, ráadásul az Amorphisba sem tért vissza Pasi. Kiskritikák: El Grupo Nuevo De…..
gonnaburninflames 2009.06.01 18:21:35
Szeretem a felmuvelt Amorphis szagembereket akik annyira magabiztosan dongetik a tudasukat a bandaval kapcsolatban - mikozben a tudasok abban merul ki hogy "Bezzeg en ismerem a Karelian Isthmus, Tales of..albumokat, mert egyeniseg vagyok, a tobbi...haat".

Miert van az, hogy minden masodik Amorphis "kritika" ezzel a bezzegelessel, az elso ket-harom album automatikus listazasaval indul a vilagon?

Ezt mondtatok az Am Universumnal, ezt mondtatok a Far From The Sun-nal, az Eclipse "jo-jo elmegy, de azert megsem az igazi", stb. Nektek talaltak ki a "Hallgass Iron Maident-t, abban nem fogsz csalodni" poent.

Ha nem talalsz izgalmat a Highest Star-ban, a Skyforger-ben vagy epp a Sky Is Mine-ban...ha nem talalsz bennuk szikrat, akkor inkabb jatssz csillagszoroval.

Igen, olvastam hogy pro is allsz az album mellett, csak ne maszatolj meg nyammogj a regi albumokra visszafele.
Nem hibatlan az uj, ahogy a regiek sem azok, de probald meg egy kicsit onmagaban is nezni, nem pedig egy elore definialt elvarassal.

Nunu: tobb mint izgalmas az uj album es mi tobb kivaloan viszi tovabb epp a Silent Waters vonalat is. Ha ezeket nem talaltad meg, akkor se bankodj az eg kek, a nap is sutni fog csak eppen, nem az albummal van a hiba.

Ja es egyebkent ovakodj a HIM-tol mint a hasmeneses macskatol: nehogy valaki megszoljon, mert ugy egyebkent nekik is vannak egeszen jo szamaik.

De hat persze mindenkinek kell valami amibe kapaszkodhatva egyenisegnek velheti magat.

Na pa.
Krisztián történetét ismerhetitek meg, aki nyári munkát vállalt édesapja ismerősénél. Pofonok röpködtek és még le is köpték.Kedves Szerkesztő! Még középiskolás koromban történt velem az alábbi eset, szerencsére azóta nem találkoztam még hasonlóval sem. Néhány…..
gonnaburninflames 2009.01.26 19:01:10
Despota · munkahelyiterror.blog.hu/ 2009.01.26. 18:28:01
"Köszi, ez aztán építő kritika volt:)!"

Igazan nincsmit. Annyi epitokockam nincsen, hogy segitsek tartalmas olvasnivalova valtoztatni az blogodat, de igazan jo a fantaziam es rengeteg jo sztorit tudok krealni neked; aztan majd a hirdeteseken osztozunk, okes?

"A fonokom szexualisan zaklatott. Megjegyezte, hogy jol kezimunkazok. Segitsetek, hova fordulhatnek orvoslatert?!?! Kiss Etelka, szovono"

"Frissen diplomazott nogyogyasz vagyok. Sikeresen elhelyezkedtem a Rottyantos utcai klinikanal. A szobeli interjun megigertek, hogy csak topmodelleket fogok vizsgalni. Ennek ellenere kevesbe vonzo oregasszonyok laba koze is be kell neznem. En ugy erzem, hogy engem atvagtak. Segitsetek! Molnar Odon, onbizalmaban megingott nogyogyasz"

Szoval ne vard tolem, hogy epitsem a blogodat mert nyilvanvalo, hogy a latogatottsagra mesz, nem a mennyisegre. Mint a tobbi tucat. De hogy meg ebbol penzt is remelsz. :)
gonnaburninflames 2009.01.26 19:06:43
@Despota: Itt. Sokkal tisztelettudobb lehetnel, ha mar hozom neked a penzt.
gonnaburninflames 2009.01.31 16:41:05
@Despota:

Soha nem allitottam olyat, hogy a munkavallalo hibas mindenert vagy hogy felesleges a temaval foglalkozni.

Az adott poszt munkaugyi kerdesben erosen masodlagos, inkabb csak rossz emberismeret tortenete: apu baratja bisztoss jo munkasember. Ezer ilyen tortenetet ismerunk.

"Azért van itt néhány állandó látogató, aki már elmesélte az ő személyes kis kálváriáját, nyilván egytől egyig hazudtak..."

Nem en mondtam. :oP Lasd az elso mondatom fentebb.

Pusztan arra reagaltam, ha ez nem is jott le neked es nehany rajongodnak itten, hogy penzt remelnel a blogodbol es erre egy ilyen nyilvanvalo megjegyzessel "Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban!" teszel felkialtojelet. Ez az ami erdekes.

Persze mindenki azzal foz amivel akar, csak a te blogodon lattam eloszor hogy valaki ennyire nyilvanvaloan egesz konyhat akar nyitni.

En leszek a legelso aki oszinten kivanja neked, hogy valodi, hiteles es lekovetheto tortenetekkel akkora latogatoszamot generalj, hogy sorban alljanak a cegek a feluletedert.

Komcsin.

Addig engedd feltetelezni azt, hogy ne nezzuk egymast hulyenek, hogy te is pontosan tudod, egeszen minimalis az az emberszam aki valoban utanajarna a tortenetek hitelessegenek, ergo bizonyos jozan logika hatarain belul barmilyen tortenet kikerulhet: csak jojjenek a nepek. Ez a titka a "tenyfeltaro blogoknak".

Tovabbi szep napot.
"Digitális forradalom vagy zsákutca?" címmel jelent meg egy poszt a könyvesblogon, mely szerint svéd tudósok hada próbálja kideríteni, hogy mennyiben változtatja meg olvasási szokásainkat a digitális kijelzőről való olvasás.Nem csak a számítógép képernyőjét, hanem…..
gonnaburninflames 2009.01.18 14:20:29
@zsoltix: zsoltix 2009.01.18. 14:10:52

"Miért volna igénytelenség? Nekem nincs gépem,én is telefonról netezek."

Ez nem igenytelenseg, hanem trendi a felgyorsult vilagunkban. :o)
gonnaburninflames 2009.01.18 14:53:17
@kis patkány:

"mert én elismerem - sokakkal ellentétben -, hogy a következő nemzedék mindig okosabb az előzőnél."

Ez marhasag. A kovetkezo nemzedek az elozo generacio tudasara epul. Nem ugy megy, hogy megszuletnek, aztan hopp, fabol vaskarikat csinalnak.
gonnaburninflames 2009.01.18 16:12:23
@Én vagyok az ASVA:

"hogy a nyomtatott könyv más, az valami felsőrendűbb dolog... Egy lószart."

A webgetto...bocs...webketto ifju gyermeket hallottuk.

Amen.
Azok számára, akik életükben először lépnek be a Facebookra, nem mindig egyértelmű, hogy mely adatuk, aktivitásuk látható a többi felhasználó számára. Az interfész kicsit azt sugallja, hogy ezek a személyes adatok csak ismerőseink számára láthatóak.Pedig ha nem vagyunk elég…..
gonnaburninflames 2009.01.18 12:55:29
@uZsoNNa: feszbookom sincs (na jo van), celeb se vagyok, a lovaimat is elvittek manapsag a 20. szazadban.

Biztos van olyan magyar celeb, aki magyarul se beszel.
gonnaburninflames 2009.01.18 13:03:23
@hírbehozó: webisztan.blog.hu/ 2009.01.17. 22:03:37

"de a bulvarmediat annal inkabb. es ki szeretne ha a baratainak szant nyaralason keszult kepei valamelyik bulvarujsag cimlapjan kotnenek ki?"

Hosi cselekedet Lovag, ertekelendo hogy megveded a kiralylanyt a gonosz sarkanytol. ;)

Lehet a ziwivre, feszbookra, majszpeszre mutogatni, ok. Atlag IQ-val mind egyertelmu, hogy nem a felhasznalok ket szep szemeert vannak ezek az oldalak uzemeltetve.

Mint azt fentebb biztos irtak: a celebeknek ez az eletuk. Ok akartak a szinpadra lepni. Tudod, van az a mondas...aki kurvanak megy, ne sirjon, ha basszak.

All zusammen. Ez igaz a sztarokra meg azok genkezelt alfajara, a celebekre is.
A PETA állatvédő szervezet leginkább egyre őrültebb állatmentő akcióiról híres. Amellett, hogy rendszeresen öntenek nyakon festékkel bundát viselő A és B-katógriás celebeket, főleg botránykeltéssel és a még nem nyakon öntött sztárok levetkőztetésével próbálják a…..
gonnaburninflames 2009.01.17 15:57:44
Hogyismondjam vannak ralatasaim a PETA viselkedese es mozgalmaira, igy mindenfelekeppen udvozitonek tartom egy ilyen hangvetelu cikk megjeleneset.

A PETA nem tobb mint egy radikalis analfabetak csurheje.

A 90-es evekben peldaul egyik terrorakciojuk volt, amikor betortek egy kanadai farmra ahol nerceket neveltek: az allatokat "szabadon engedtek". A tortenet nagyszeru veget ert:
- az allatok elso resze a riasztas utan ahogy menekulni kezdtek, a szetvagott racsok szetszabddaltak es elvereztek.
- a masodik resze javaresze el sem erte a kozelben levo erdot, mivel a farm es az erdo kozott egy hatsavos autopalya volt
- a harmadik eredmenyrol pedig ne is beszeljunk, hogy mit okozott az adott terulet allat es novenyvilaganak az plusz nepessegvaltozas.

Vagy vegyuk eszre azokat a torteneteket, amikor Pamela Andersonnal ugatnak a szormeviseles ellen. Ugyebar azok a kozmetikai szerek amiket ezek a hatalmas "allatvedok" hasznalnak, azok aztan olyan fuggetlenek az allatvilagtol, nem is beszelve a tesztelesekrol.

Ingrid Newkirk es terrorista bandaja a Fold rakfeneje. nem tobb mint egy olyan csoport, amit penzelnek hogy gerjesszek a hangulatot (apropo, miert lehet, hogy ok eppenseggel adomentesseget elveznek?)

Arrol mar ne is beszeljunk, hogy ures lufik csak: miert nem skorpiokkal, bekakkal, kigyokkal, pokokkal es egyeb allatokkal marketingelnek? Nos igen, azok nem olyan edibedik azzal nem lennenek annyira hatasvadaszok, mint most.

Ures lufik, akiket egyszer majd valakik jol kiszurnak.
'Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés'-témában most a román Országos Audiovizuális Tanácsnak (CNA) sikerült nagyot alkotnia. Figyelmeztetésben részesítették ugyanis a Minimax rajzfilmadó román nyelvű változatát, mivel illetlennek minősítették a Magyar népmesék…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
gonnaburninflames 2009.01.12 11:20:13
@Timil: Nem gondolom, hogy ide kene keverni a vendeglos megelheteset, de ezt azert gondold at "Ha nem iszok semmit, akkor is ott van, mintha csapvizet kérnék."

A csapviz is penzbe kerul a vendeglosnek, mint az asvanyviz a vendegnek.
gonnaburninflames 2009.01.12 22:59:01
@hagyma: hagyma 2009.01.12. 11:24:16
"akkor amerikanam 300 millio olcso janos van mert keres nelkul kapnak ahogy leulnek"

Az ne is zavarjon, hogy kevered a szezont a faszommal: mas dolog, ha ez hozzatartozik a kiszolgalashoz, es mas dolog elvarni hogy adjanak.

Ha adnak az nagyon jo es szep dolog, de nem mindenhol kovetik. Ez van. Ez volt a kezdeti tema.

Az amerikaiak olcsojanoskodasarol meg szerintem inkabb maradjunk szep csendben, sok pelda egyikekent nem is tudom, hol tortent meg az, hogy az adott helyen a vilagon egyik legolcsobb volt a benzin, es amik felemeltek nem igazan jelentos mertekben, akkor elkezdtek sirni a dagadtsegguek, mert "Uramisten, most hogy fogok lemenni a sarki boltba a Hummerrel?" Szoval csak ovatosan vedd az amcsikat azzal szemben hogy mennyire szarragok egyes/tobbes egyedei.

"amelllett meg isznak amit akarnak de viz az alanyi jogon jar"

Egyetertek, aki szomjas, az mehet a valyuhoz. Es attol, hogy valahol alap, sajnos/nem sajnon mashol nem biztos hogy az.

perszonal on
"te meg csak viritsal mindig es nehogy vizet igyal egy etteremben mert megszl a kukta a konyhaban es akkor lesz baj"

Te meg ha irnal egyetlen olyan hozzaszolast vegre, amiben csak vegtelen-1 hiba van, es lenne szerkezete is a mondatnak - akkor oralisan kenyeztetnelek.
perszonal off
gonnaburninflames 2009.01.13 00:11:40
@hagyma:
"nem szarragok csak elvarjak amit el lehet varni"

Ezt szep kontosbe fogalmaztad. :)

Ha ott all a jeges viz az asztalon, az nagyon jo dolog. En special nem varom el.

Ha szar a kiszolgalas, akkor levonom a konzekvenciakat, de nem ugy ulok be, hogy neonfenykent villog rajtam az "EN VAGYOK A VENDEG!" felirat.

A tudatossag jo dolog, amig megvan a hatar. A fogyasztoi tudatossag tulburjanzasarol tudnank ugye mit meselni azon a videken.

"de te igyal frissen fcsart floridai narancslevet a rakottkrumpidhoz"

A rakottkrumplihoz szerintem valami jofajta sor illik, nem frissen facsart floridai narancsle.

off
Az irodalmi munkassagod nagyszeru, de engedd meg, hogy affele kozonnyel viseltessek iranta: ha kiad valamit a kezebol az ember, akkor legyen mar egy kicsit igenyes, es teljesen mindegy hogy milyen forum a celkozonseg.
Gondolom nem hajt a tatar, hogy idore kell beirnod a postot, senki nem lesz kevesebb attol, ha parszor atnezed es utana kuldod el.
on
Bár nem szokásunk direktben felszólítani az olvasókat egy konkrét árucikk fogyasztására, most mégis azt mondom, rohanás az MM-be, mert potom áron juthatnak egy olyan készülékhez, ami paradigmaváltást hoz a laptopok egyre unalmasabbá váló piacára, mintegy átértelmezve ezt a…..
gonnaburninflames 2009.01.12 11:02:27
@Nuunius: Rohogni fox, mar most is van 50MP-s fotomasina.
Félrefordítások Brian élete 2009.01.09 20:00:00
Reynald beküldését azért teszem ki, mert ugyan a nagy részével nem értek egyet (bocs), de hátha érdekes lehet megbeszélni:A Brian életéről szeretnék írni, remélem még nem volt róla poszt. A film magyar fordítása egy rejtély számomra. Vagy nem tudott angolul a fordító, vagy…..
gonnaburninflames 2009.01.10 02:32:24
@Virág elvtárs: Kedvet kaptam hozza, regen lattam. :)

Amikor azt mondod, hogy "Van egy felesege is...", es noha hatalmas csend, de mindenki tudja mi jon. :)
gonnaburninflames 2009.01.10 02:48:16
@Pók: Hogy egy masik klasszikusbol idezzek "ne lovalld bele magad ebbe az osztalymizeriaba".

"A nő nevének a bemondása meg egy jól felépített mini-jelenet, aminek a slusszpoénja a totál abszurd és oda nem illő "Fenék" szó. Ezt a fordítás jól elbarmolta."

Bevallom neked oszinten, nem tudom, hogy mas hogyan ertelmezte ezt a jelenetet, de szamomra a "Fikusz" szo elhangzasa meg nem jelenett humort: az egesz hangulat, a katonak viselkedese, Palin jateka, a tokeletes szinkron...es UTANA a "Kukisz" beszolasa jelenti a poent. Szamomra ez egyenlo a Fenek vegszoval es nem kevesebb annal.

"Amúgy meg azt állítod, hogy egy nyamvadt filmfordítónak joga van általa jobbnak ítélt dialógust írni a zseniális Monty Python társulat helyett, még akkor is, ha így az egész tök más hangsúlyokat kap. Hát hadd ne értsek egyet ezzel."

Nem allitottam ilyet. Azt csak zarojelben teszem hozza, elegge alaposan ismerem az MP palyafutasat ahhoz hogy merjem azt gondolni, hogy egy-egy feldolgozas vagy "atiras" peldaul konnyebben emesztheto legyen, mint az eredeti. Erre peldaul nagyon jo pelda Blajen.

Ha valami bajod van a forditokkal, azzal nem tudok mit kezdeni, nem tudom ertelmezni abban a terben hogy egy-egy poen mikent jon at magyarul.
gonnaburninflames 2009.01.11 20:51:21
@nyolc_mini_vese: "Esetleg azt tudom elképzelni, hogy Pók ismerősei között tényleg van egy F.K.-t. :-) "

Van egy felesege is...

pok, nehogy raugorj. :)
 Az alábbi kérdés sokszor felmerül az eljárások során. A titkos felvétel személyiségi jogot sért, de ez nem zárja ki automatikusan a bizonyítékok sorából. Érdemes első körben a pontos leirattal próbálkozni.Kedves Zugügyvéd!Nem tudom, ez a kérdés mennyire érdekes, de…..
A UPC naív ügyfele egy egyszerű díjcsomagváltásban reménykedve hívta föl az ügyfélszolgálatot, de egy új kolléganőnek köszönhetően egész máshogy alakult az ügye. Végül az online chat rabolt el az életéből órákat, ráadásul feleslegesen. Hogy üldözzünk el egy 3 éve…..
A főnökasszony félt, hogy könyörögni fognak a bejutásra váró kuncsaftok, ezért, hogy kímélje a pénztárosokat az elképzelt rimánkodástól, inkább a fagyban váratott kisgyerekes anyákat. Akik amúgy fizetni akartak, hogy igénybe vegyék a fürdő szolgáltatásait. Jól hangzik,…..
Peer Chi a fertődi szállására panaszkodott, most megérkezett a vendégház üzemeltetőjének válasza is. A vendég gondja a hideg volt, hogy nem jött be neki a reggeli és a honlapon jelzett ellenére nem volt ingyenes transzfer a pályaudvarra. Most lássuk a másik oldalt.Feltételezem,…..
A megtört iPhone kábel kicseréltetésére tett kísérletet UndokBeka, ebből az alkalomból sorbaállt, majd szívott a T-Mobile ügyfélszolgálatán. A kábel garanciális cseréjéhez a készüléket is le kellett volna adnia, hiszen azon van egy sorozatszám, ami szükséges a garancia…..
Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..
A dolog teljesen természetes, a világért sem kritizálnánk azt a banki alkalmazottat, aki félelmetes őszinteséggel rejtette el azt az üzenetet az ünnepi nyitvatartásról informáló cetlin, hogy 2-án pénteken akkor is zárva lesznek, ha formálisan esetleg ki is nyitnának. Ki nem így…..
gonnaburninflames 2009.01.05 23:33:29
Évről évre kevesebb ajándékot kapunk, de ez nem baj. Sőt. Kifejezetten örülünk annak, ha egy cég reklámtoll és póló helyett jótékonykodik. Mi is azt tesszük. Ahogy 2006-óta minden évben, idén is elárverezzük az összes szerkesztőségünkhöz érkezett ajándékot. Január…..
Ezen gondolkozom. Persze van két könnyű válasz. Az első az, hogy nem is a Fidesz támogatja Gaskóékat, hanem Gaskó támogatja a Fideszt. Bár ezt a verziót könnyű alátámasztani azzal, hogy az arrogáns (vd)SS-vezér először azt mondta, hogy Karácsonykor nem lesz sztrájk, aztán…..
Kathy Lette ellepte a metrót. Egyszerűen nem tudok hova nézni, mindenütt ennek a  feminista hülyének a förmedvényei néznek szembe velem a reklámfelületekről. Mielőtt néhány buzgómócsing rámvetné magát, nem azért hülye, mert feminista, hanem azért, mert ilyen undorító…..
Jó reggelt mindenkinek, kivéve a MÁV-vezérkart, Gaskó István vagyok, és elmondom Önöknek, hogy mit nem fogunk csinálni. Például utazni nem fogunk, se ki, se be, bár hozzá kell tennem, hogy a buszosokban kicsit csalódtam. Miért is kellene folyton utazgatni, amikor otthon is lehet…..
Bigyóblog Partitányér ujjakra 2008.12.11 13:00:00
Egyik kézben a pohár, másik kézben a tányér, harmadik kézben a... Mennyivel egyszerűbb, ha az ujjunkra húzzuk a tányért, rátesszük a falatkákat és ugyanazzal a kézzel megfoghatjuk a poharat is, és marad egy üres kezünk gesztikulálni. Az ügyesebbek mindegyik ujjukra húzhatnak…..