Regisztráció Blogot indítok
Adatok
syndika

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
syndika 2010.10.14 09:18:15
@Devil2: a hajlamot és lelkialkatot is beleszámítva ezt azok a nők teszik gyakrabban, akik magasabb ösztogéntartalmú fogamzásgátlót szednek. ezek egyik "mellékhatása", hogy felturbózzák a májműködést és az alanynak az az érzése, hogy "jobban bírja" az alkoholt. ez a része a dolognak önuralom- és kultúrafüggő, baromi ronda dolgokat eredményez a visszaélés.
O.M. XIV. kerületi lakos levelén érezni, hogy olvasónk remeg a dühtől írás közben. Nem is csoda, ki szeretné, ha tíz literes uborkakonzerveket tuszkolnának a szelektív gyűjtőjébe? A zsírpapír meg már szinte nyílt hadüzenet. A lakókat a Pajtás étterem terrorizálja az…..
syndika 2010.09.30 14:43:04
@pruntyike: amúgy mindegy is (a színésznő Jamie Lee (dzsémilí?) meg van egy Allegra lánya is, utóbbi Christine Kaufmann német színésznőtől.)
Korábban adtuk hírül, hogy Carlos Santana rock klasszikusokat dolgoz fel majd új lemezén melyre rengeteg sztárénekes fogadta el a felkérést. A következőkben meghallgatható, hogy játszik Van Halent Carlos Papa.    Santana & Pat Monahan - Dance The Night Away /Van…..
syndika 2010.09.22 11:55:13
@Agent Cooper: Santanát ezekkel a bohócokkal egy évben emlegetni, na, mondhatom...
Jeff Hawkins a blogján hozta fel ezt a témát, és szerintem is fontos a jelenség megértése a szcientológusok viselkedésének megértésében.Nem kevés szcientológussal előfordul, hogy kezdi látni a szcientológia valós természetét, de valamiért mégsem fordít hátat az egésznek.…..
syndika 2010.09.19 00:45:07
@TroppauerHümér: (offka: mivel ez volt az egyik milleniumi probléma, amelyet Grisa Perelman egy tányér kása meg egy adag rántotta között megoldott, a becsületes válasz az, hogy igaz a Rieman-sejtés)
Ez ott van a tízparancsolatunkban is, nem értem mit nem lehet rajta érteni, íme egy tanulságos történet.A kép innenCím:Szeretőt tartott. Engem... Történet:Netes társkeresés. Oké, megérdemlem. Dobjátok a térkövet, a zongorát és a húsosfazekat. Megismerkedtem álmaim…..
comment:com Ne házasodj meg soha! 2010.09.15 09:08:00
Végre valahára a Viasat3 bebizonyította régi tételemet: az esküvő a legkínosabb esemény, ami egy ember életében valaha előfordulhat, kivéve, ha az illető rúdtáncos és a fejére omlik a Pussy Bar plafonja. Azt még értem, hogy a vallásos párok miért szeretik az Isten házában…..
syndika 2010.09.15 10:41:12
@hüjehalyó: cimborám szerint akkor dudáljanak, amikor válni mennek
Modorosblog Hogy nézel ki már? 2010.09.08 07:00:00
-Te meg hogy nézel ki már megint, mi ez a román frizura? O-Zone-ba jelentkeztél vagy mész NDK-válogatottnak? Zselé, lakk, felnyírás? Adok én neked biozselét, a többiek is szívesen dobnak a közösbe, ha nem lenne elég. Esetleg a szemöldöködbe is vághatunk párhuzamos…..
syndika 2010.09.08 13:00:51
@think different:
teljesen korrekt.
ki se engedném a zuramat másképp
én mintás állatbőrbe' járok, egy másikéba
A NENYI kifüggesztése ügyében jött az alábbi kérdés: a közoktatási intézmény államigazgatási szerv-e? A Zugügyvéd várja a jogszabályt, mikor írják elő a honvédségnél, hogy tisztelegni kelljen előtte, mint a zalaegerszegi Lenin szobornál anno. Igaz, ott vigyázzt is kellett…..
syndika 2010.09.01 15:41:14
@AteSSz: ha ezért felmondanak az iskolaigazgatónak, akkor igen érdekes helyzetben lesz a munkaügyi bíró :))
syndika 2010.09.01 15:48:22
@Hozzá Szóló: bearanyoztad a napomat... :))
kösz.
Folyékony Kenyér Az emiliai úton 2010.08.25 09:21:00
A bussetói Del Ducato legegyszerűbb és legnépszerűbb sörét – a tartományt átszelő ősi, római útról elnevezett Via Emiliát - kóstoltuk nagy figyelemmel. A nagyon világos szalmaszínű könnyű folyadék keskeny vékony habot ad a pohárban, ami azonban paplanszerű és…..
syndika 2010.08.25 14:06:20
@endre69: alkoholtartalmú ital...
még ha csak 5%-os is :))
  Az ember minden különösebb egészségkárosodás veszélye nélkül megihat naponta egy kis kupica barackot. Vagy szilvát, vagy cseresznyét, vagy körtét, vagy törkölyt, vagy Unicumot, vagy Jägert, vagy Becherovkát, vagy rumot, vagy vodkát stb. A hangsúly a "vagy" szócskán van.…..
syndika 2010.07.29 11:08:01
@Hümüzhümümüz:
a lex Schnellert kissé át kéne pofozni az ősszel.
a mezővárosos hasonlat mindent visz.
syndika 2010.07.29 11:13:32
@lüke: a volt Kossuth-nyomda helyére valaki új MR székházat, stúdiókat, parkot álmodott
majd jött, látott és összelinkeskedett ott pár telket az a spanyol cég, aki néhány furcsasággal ékítette Budapestet, majd mindennemű felelősségre vonás és garanciális kötelezettség teljesítése elől jól eltűnt
Faragó Ricsi az egyetlen Port Elizabethben, aki készül a szombati bronzmérkőzésre. Még a büfések is csak a kedvéért nyitottak ki. ..
syndika 2010.07.09 13:15:50
@JohnnyPlayer: Kénytelen vagyok azt hinni, hogy a spanyolok meccsei alatt háttal ültél a TV-nek. Nagyképű játékosuk van, ez tény, de ha valaki szórakoztató, sok akcióval színezett focit játszott, akkor éppen ők.
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..
syndika 2010.04.15 15:41:39
@Koholmány: nem is értem, a posztoló miért nem a newyorkernek írt? miafranc köze van bármelyik plázának a bérlői üzletpolitikájához?
az volt a hiba, hogy egyáltalán válaszoltak - az üzletek maguk alkalmazzák a saját biztonsági személyzetüket.
így most magukról is kiállítottak egy jó kis szegénységi bizonyítványt. szép volt fijjjúk!
Piroslap Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.11 23:20:00
Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához teliszájjal…..
syndika 2010.04.12 11:01:00
@Hóember: gerinces, emlős - mi a bajod ezzel?
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Történetem sajnos nem ritka, tudomásom szerint elég gyakori a női munkavállalókkal szemben elkövetett szexuális zaklatás és ami kétségbeejtő, az ellene való tehetetlenség.   Egy felsőfokú szakképzés után, úgy alakultak a dolgaim,…..
syndika 2010.03.25 11:28:58
@Egyzaklatottlany:

nem kell neked pereskedni, majd pereskednek ők egymással.
az APEH meg ellenőrzi a számlaadásokat, azt annyi.
lelkedre vennéd, hogy más is ilyen sorsra jusson?
syndika 2010.03.25 11:31:38
@Egyzaklatottlany:
nem kell neked pereskedni, majd pereskednek ők egymással.
az APEH meg ellenőrzi a számlaadást.
lelkedre vennéd, hogy más is erre a sorsra jusson?
syndika 2010.03.25 11:55:07
@Mi a neved lator??:
csak egy csöppet figyelmesebben olvass...

nem kívánom, hogy a posztíró pereskedjen, megteszi ezt majd a feleség. rosszul nem jár, ő a bejegyzett tulajdonos.

az APEH meg alapból imádja a számlalesunnyogó butikoscsávókat, nekik szólni sem kell.
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
syndika 2010.03.22 13:13:29
@NIN|JA: így igaz, ezért friss(e)ség. de a frissességtől megvadulok, mert olyan szó meg nincs, hogy "frisses"
(off: a konkurrenciából meg épp ellenkezőleg minek kellett kiirtani a második "r"-t amikor a "kurrens" vígan él tovább)

a pirospulcsis tyúkkal meg gyérülő paskóval operáló zsibbadt műamatőr biztosításreklámok hajmeresztően gyatrák.
Az AXN magyar címet vár új, áprilisban induló sorozatához. A címjavaslatokat kedd délután 4-ig várjuk az ügyfeles címünkre. A játék nyertesét az AXN szakemberei választják ki, a győztes egy SONY MP3-as lejátszót nyer, de kiosztanak még öt AXN-es…..
syndika 2010.03.01 22:44:16
Kedves Munkahelyi Terror! Felháborító dolog történt velem a legutóbbi állásinterjún. Egy elég komoly céghez jelentkeztem egy középvezetői állásra, kellő ambícióval és több mint 10 éves hasonló munkakörben töltött tapasztalattal. Negyed órával a megbeszélt interjú…..
  Nem drága olvasók, nem vagyok olyan tudatlan, mint az utcai karácsonyi keresztállítók. Tisztában vagyok vele, hogy ennek az ünnepnek nem ez a szimbóluma - csak egyszerűen most került elő, most posztolom. Talán nem bánjátok. Eredetileg  a Hüttének vadásztam sisakos…..
A volt Renault-főnököt kitiltották az autósportból a Szingapúr-balhé miatt, a Motorsport Világtanács (MV) indoklásában természetesen írásban szerepeltek a szankciók, de az FIA-elnök egy interjúban a biztonság kedvéért felsorolta.”Briatore büntetése azt jelenti, nem lehet…..
  Irodai csúszdát ugyan már láttam képen (például a Google svájci irodájában van egy), de nem gondoltam, hogy Magyarországon egy Kalazanci Szent Józsefről elnevezett intézményben jelenik majd meg. (Ha valaki tud más hazai előfordulásról, kommentelje.) A névválasztás (CDO…..
syndika 2009.09.06 20:37:57
@CtrlAltDelMedicoImre: eléggé sommás ez, amit mondasz, ráadásul nem is így van. nagyon kicsi volt a Piarista-köz áteresztőképessége és az utóbbi húsz évből abban a tizenkettőben, amíg át lehetett hajtani rajta, már nem volt alkalmas menekülőútvonalnak. az árkád alatti gépkocsiközlekedés okozta állandó vibráció sokat ártott az épület állagának.
syndika 2009.09.06 20:40:21
syndika 2009.09.06 20:41:39
@CtrlAltDelMedicoImre: csakugyan del, pls.
Kunfalvy úr, a Drogmentes Maraton "alapítója" (divatos cím ez szcientológuséknál valamiért  :) ) ismét megosztotta gondolatait a szcientológus táborral egy emailben. A levelet elfogtuk, íme változatlan formában:   Feladó: Kunfalvy Ákos, IAS Szabadság…..