Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelenfke

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. január 1-én sem a Kossuth Rádió Déli Krónikája, sem a Magyar Televízió Esti Híradója nem számolt be arról, hogy az előző napon este 6 órakor tömegdemonstrációt tartottak a Kossuth téren a szólásszabadság és a harmadik köztársaság védelmében. A…..
A Nemzeti Összefogás Kormányának Tévedhetetlen Vezére a zOrszág Alaptörvényének hús vét hétfőjén való dicsőséges elfoglalása elfogadása utána, még annak új évi embörfényesítő életbe lépése előtt kívánja a birodalm... zOrszágával megismertetni a Tákol...…..
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) által rendezett, Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra című nemzetközi konferencián kedden felszólalt Kövér László, az Országgyűlés elnöke is, aki pártjához hűen most is hiteles nyilatkozatot tett a "félelmetes…..
Kelenfke 2010.09.22 23:55:43
 Az önálló szellemi teljesítményére oly büszke fiatal demokrata, liberális, polgári nemzeti oldal szó nemes egyszerűségében kampányszlogent lopott az MSZP-től. Jelzem nem először de egy biztos: nem utoljára. Az általuk földé ekézett Ron Werber által vezetett kampányok…..
Kelenfke 2010.09.17 10:51:48
  Vajon mi volt az a feketeleves, ami még hátra van? A szólás eredetileg nem a kávéra, hanem egy középkori levesre utalt, amit vérrel készítettek. Ínyencségnek számított, és általában utolsó fogásként szolgálták fel. Hogy lett akkor negatív kicsengése?  …..
„Ha a járdára kényszerülök (mert nincs hely az úton, vagy kisgyerekekkel megyek stb.) vendégként viselkedem” - olvasható a Magyar Kerékpárosklub állásfoglalásában, amiben a kerékpárosok járdán közlekedésével foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha egy biciklis a…..
Makovecz Imre építész, Orbán néhai polgári körének tagja megmondta a Magyar Nemzetnek, hogy "nem engedheti meg magának", hogy "kormányellenes" cikket írjon. Még akkor sem kritizálhat, ha a Fidesz a KISZ lapjának szerkesztőjét nevezi ki. A Magyar Nemzet nem…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
Miért kell egy kapucínerért 810, és kávéért 840 forintot fizetni? –Olvasónk levelében talán ez az egyik legfontosabb kérdés. Értem, hogy aki nem hoz magával enni és innivalót, az fizessen többet, na de nyolcszoros árat? Tisztelt MÁV-figyelő!   Ma olvastam egy…..
Kelenfke 2009.08.08 16:47:43
@BKV figyelő: Maximálisan egyetértek veled ebben!!!
Nagy segítség lehet az utasoknak, ha még az InterCity érkezése előtt bemondják, hogy az ülőhelyek hogyan lettek elosztva a vonaton, így aki nem szeretné ülőhelyét a vonaton nagy csomagokkal mászkálva keresni, az felkészülhet előre. Akkor van szívás, ha megkeverik a kocsikat és…..
Kelenfke 2009.07.16 10:48:03
@Ákibard!: élj és virulj- de én levontam a következtetést, az 1. vonalon ezentúl csak RJ-vel!
A VDSzSz Szolidaritás május 8-án 0 és 18 óra között tartja meg a korábban április 30-ára meghirdetett sztrájkját. Szakszervezetünk Országos Választmánya egyrészt a ballagókra és hozzátartozóikra való tekintettel határozott így, másrészt azért, mert a kormány részéről…..
Kelenfke 2009.04.28 19:43:29
@br: Milyen igazad van - tényleg tanulhatnánk sztrájkkúltúrát a franciáktól! De sztem először a TGV-t "tanuljuk" meg, aztán lehet szó a sztrájkról is! :)
Minden kétséget kizáróan Obama az Egyesült Államok első geek elnöke. Most nem csak arról van szó, hogy tudja, mi az a netsemlegesség-ügy, sőt, határozottan ki is áll mellette. Hanem arról is, hogy az újonnan beiktatott elnök eltökélt abban, hogy adminisztrációja a lehető…..
Kelenfke 2009.01.22 20:13:34
@M. Adrián: Nyitott kapukat döngetsz - már meg is csinálták! :) Magyar pénzben kb. 700 ezerért :)
Méghozzá jogosan, mert a MÁV olyan kocsit tett egy nemzetközi vonatra, amin a mínusz 10 fokos hidegben nem volt fűtés. Tudtak a hibáról, mert indulás előtt megpróbálták megszerelni, de nem jártak sikerrel. Az utasok órákat ültek a hidegben, amíg az egyik pályaudvaron a…..
Sajnos a MÁV rendszerébe is kerülnek hibák (mostanában egyre több). Olvasónk az Elvirán próbált meg tájékozódni, ahol nem járt nagy sikerrel. Olyan vonatot választottak, ami az adott napon nem közlekedett, csak az Elvira és az ügyfélszolgálat szerint. Panaszlevél, MÁV-válasz…..
Kelenfke 2009.01.06 11:09:21
@Ákibard!: Engem, mint Kedves Utast, piszokul nem érdekel, hogy van Start, Trakció, Cargo meg stb.- én, ha vonattal akarok utazni (szoktam is), akkor veszek egy jegyet, amiért elvárok egy megfelelő szintü szolgáltatást, a többit intézzék el egymás között a MÁV-os cégek, semmi közöm hozzá! Ezért nem zargatok senkit, csak ha már nem bírom cérnával, kommentelek itt, ezt legalább elolvassa vki (pl. te!)

Gál M. Sztrájk képekben 2008.12.20 00:02:00
Majd’ 1 hete van vasutas sztrájk, amit kénytelen vagyok „követni”, hisz minden nap vonattal járok, Érd és Kelenföld között. Az utóbbi napokban csináltam pár képet, dolgozó vasutasokról, üres állomásokról, pályaudvarokról, vonatokról. Csak a saját…..