Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ben-D

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..
Na tessék. Erről tiszta megfeledkeztem, amikor elkészítettem a Battlestrike videómat... Konkrétan ilyen összeszart kádat láttatok már? És miért kellett a kádat még fel is borítani?  ..
Még készül a videó, de addig is itt a játék intrója... Túl hosszú lett volna, hogy így 1:1-ben berakjam a teljes videóba, úgyhogy ezt így kis teasernek már kirakom :) Kirakhatnám youtube-re is, de félek, hogy a jenkik beparáznak a ronda, virtuális szilikon csöcsöktől...
Ben-D 2009.01.26 19:12:36
B@szott jó már az intro is (a felénél már fuldokoltam a röhögéstől, de a csúcs a transzi fej és a lapát kezek), a vidit izgatottan várjuk
NEM, ez nem a borítós nyereményjátékra készült! Ilyen komolyan van. Már tényleg csodálkozom, hogy még miért nincsen Sex Shop Tycoon/Manager vagy ilyesmi. De viccet félretéve, ez az ötlet nem is kell hogy rossz legyen! Ski Parknál biztos jobb. Nézzük mit ígér:Szemetesek. Minden…..