Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gombaraz

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze némi fém és műanyag is szükséges hozzá, de Jordi Poblet Pedrol designer formatervében a fő hangsúly a fa elemeken van. Az elektromos hajtást kisméretű akksik biztosítják, melyek akár egy retikülben is kényelmesen elférnek. A tervező alapvetően kis tömegű, minimális…..
Gombaraz 2011.01.14 17:26:26
@Frankó: Igazad van, kb. két centit, mivel a villaszárak között van egy fa lemez keresztben, nézd meg az utolsó képet... ezután a kérdésedre nem kívánok reagálni...
Nika Zupanc csak 2000-ben végzett a Ljubjana-i képzőn, azóta azonban szinte minden formaterve nemzetközi elismerésre, komoly visszhangra lelt. 2008-as Lolita lámpája (Moooi) a New York Times Style magazin szerint az év legmenőbb tárgyai közé tartozott, míg a 5 O’Clock…..
Ultrakönnyű, kényelmes és kiválóan irányítható, legalábbis a tervezők szerint. Aki nem elégszik meg a barkácsáruházakban hegybehordott faszánkókkal, avagy ezt a tárgyat is a kifinomult életstílus részének/eszközének tekinti, vásároljon 260 dollárért szánkót a Porsche…..
Ha csak egy százalék esély lenne arra, hogy ezzel egyszer ténylegesen közlekedni lehet, beszállnék a fejlesztési költségekbe, hogy ezzel járhassak melózni. A CafeRacer elnevezésű torzszülöttről tervezője, Igor Buturlya sajnos nem oszt meg több infót, róla viszont tudjuk, hogy a…..
Az elektromos hajtású vagy rásegítésű kerékpár ugyan sokak szerint ellentmondásos jelenség, mégis rohamosan terjed, így ebből is kell egy csúcstartó. Ezért a német PG-Bikes, a karbonszál erősítésű kompozitok mesterfokú megmunkálásával foglalkozó UBC gmbh-val öszefogva…..
Vasárnapig tart a Daytona Bikeweek 2010: egyre több motoros látogat a floridai városkába. A környék alapból a nyugdíjasoké: a motorostalálkozóra is egyre több idős ember látogat. Tudósítónk elmesélte, rengetegen hozzák utánfutón a gépüket. Ennek ellenére nagyon vadnak érzik…..
A nemzetközi filmes legendák mögött a nézők számára ismeretlen, vagy alig ismert kreatív legendák húzódnak meg, akik a rajzolt látvány kitökölésével az első másodperctől lekötik a nézők figyelmét. Danny Yount autodidakta tervező grafikusból rövid idő alatt a szakma…..
Elsőre, kívülről meglehetősen bizarr látványt nyújt, a francia Hermes divatház és az olasz yahct-manufaktúra, a Wally együttműködésében épülő luxusyacht, a Why. Tervezői ellenben állítják, hogy arányaiban, ergonómiai kialakításában teljes mértékben emberi és józan…..
Belsőség Régi és új között 2009.12.30 13:46:00
December 30. A család egyik fele már negyedik napja lázasan fekszik, lényegében antibiotikumon és lázcsillapítón él, odakint az egyik pillanatban havazik és mínusz nyolc fok van, pár órával később már tavasz. Bolond időket élünk. A karácsonyi koleszterin-overload és a…..
Gombaraz 2009.12.31 12:34:13
A hajtás után következő képeken Slavche Tanevsky tervei láthatók, melyek Lamborghini Ankonian néven járják be a designblogok oldalait. Nem tudni, hogy a rendereknek van-e hivatalos kapcsolata az olasz társasággal, talán jobb is ha nincs. Nem szívesen lennék a tükörteszt szenvedő…..
Az év talán lefárasztóbb értekezlete volt: csak ültem bambán. Hallgattam, ahogy Bende szívatja Winklert, az szívatja Csikóst, aki hárít, hogy Assuron csapódjon le az egész. Náthás voltam, a levegővétel éppen elég gondot okozott – másokra már nem volt erőm. Kivételesen…..
  Már a második biciklimet lopták el a házból. Nagyon ideges lettem, úgyhogy egy kis magánnyomozásba kezdtem. Meg is szívta az orgazda, akinél vagy 180 bringát találtak meg a rendőrök – remélem, sokan felismerik közülük a sajátjukat. Vélemények azonos című…..
Mostanában a hétfő reggeli Totalcar értekezleteknek van egy rituálisan visszatérő eleme. A tárgyaló hosszú asztalánál Bende mindig baloldalt ül, mellettem. Komoly arccal, igazgatói fontosságának teljes tudatában adja elő a napirend előtti pontokat, mindenki őt figyeli. Aztán én…..
Gombaraz 2009.11.20 16:55:22
Látják? Valamikor egészen izgalmas dolgok történtek a magyar futballpályákon – a műsor nem az volt, hogy a lelátón sportszeretet címszóval egymásnak esnek az emberszabásúak. A robbanást nem a nézők okozták, tűz csak a kipufogók végén bújt ki néha, a hangorkánt az…..
A chopperek piacán Európa másodlagos. Ezt bizonyítja, hogy a fél éve leleplezett Honda Fury-t kontinensünkön csak most mutatják be. Késett, ráadásul a neve is változott: VT1300CX néven keressük majd a boltokban. A kecses forma ugyanaz, a konzervatív Honda kitett magáért. Nincsenek…..
Negyven perces csúszással kezdődött a 250 köbcentisek első versenye a gyorsaságimotoros-világbajnokságon. A 125-ösök harcát idő előtt félbeszakították, ugyanis viharos erejű szél és szakadó eső érkezett a Losail-pálya fölé. Gáboréknak meg kellett várniuk, amíg…..
Paradigmaváltás a rendőrségnél: a sokáig üldözött és szekált quadosok végre lelki társra lelhetnek a hatóság embereiben. Az országban elsőként a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság quadokat állított szolgálatba. A motorokat és a hozzájuk tartozó…..
Gombaraz 2009.04.09 11:57:53
A 250-es motor piros-fehér-zöld színben Folytatódik a Talmácsi-teleregény, a Gresham-palota kristálycsillárjai alatt új epizóddal gazdagodott a kacifántos sporttörténet: mégsem kell egy motorral versenyeznie a korábbi világbajnoknak. 14-es helyett a 28-as lesz most a szerencseszám…..
Gombaraz 2009.04.06 12:18:22
  Az internetes autóvásárlások 99%-a lutri: meglátod, megtetszik, azt mondod, ez kell, megveszed. Az már csak az amerikai eladó jóindulatán múlik, leírja a hibáit, vagy nem. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Gombaraz 2009.03.03 21:06:29
Hogy a címben megfogalmazott kifejezés mit jelent, azt földi halandó meg nem mondja. Mindenesetre a 2001-ben Budapesten alakult négyes ezt a stílusmeghatározást találta ki a Nuke zenéjének leírására. Értelme nincs, viszont figyelmet felkeltő az kétségtelen. Amúgy a lemez…..
Gombaraz 2009.03.03 11:36:05
Totalbike hírek Elektronok ereje 2009.02.23 13:08:00
Milyen lesz a jövő motorversenyzése? Ezt a kérdést boncolgatta a FIM hétvégi, genfi (Svájc) kongresszusán. A rendezvényen több „zöld” gépet is bemutattak, többek között a 2010-re megjelenő, korábban már részben ismertetett KTM Zero Emissiont. A 40 Nm nyomatékkal…..