Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamusamu

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatrajongók eddig is kedvelték a csatornát, hiszen itt aztán lehetett tobzódni ezerrel, a teljes CSI család mellett Kés/Alatt, Narancsvidék, Simpsons, Szex és New York, és még ki tudja hány, szívünknek oly kedves kis darab (Lois és Clarke) is itt volt látható, de a 2007-es…..
Szeretjük a Duna Tv-t, nem győzzük eleget hangoztatni, mert jó sorozatokat vetítenek (Hivatal, Elnök emberei ismétlés) és filmek terén is képesek valami kis színt vinni a nagy büdös magyar médiaposványba, a Piedone filmek és német vígjátékok tengerébe. Legújabb…..
hamusamu 2006.11.09 00:24:37
A Léderer-Kovács kettősnek nagy ziccer lehetett volna a tegnapi Portugália-Franciaország mérkőzés, hiszen a másik elődöntőn nyelvészeket és jóérzésű embereket a sírás környékére kergető Urbán dúlását kellett volna felülmúlni - de nem így történt. Azt nem tudom, hogy…..
Az RTL Klub sportközvetítéseit szidni már lassan olyan, mint belerúgni a földön fetrengő Thürmer Gyulába, és közben az hajtogatni röhögve, hogy csak fél százalék baszd meg, csak fél százalék! De azért azt még sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy tegnap a Forma-1 montreali…..
hamusamu 2006.06.26 17:00:32
"szabóZ · comment.blog.hu 2006.06.26. 16:29:23"

Nem ertem, mit nem ertesz. Allitottad, hogy biztos azert nincs helyszini kozvetites, mert tul draga. En meg azt allitottam, hogy ez nem ok, a jogdijhoz kepest a kommentatorallas koltsege elenyesze. Mit tesz Isten, Vitray velem ert egyet, sot maga is szova teszi, miert nincsenek kinn a kommentatorok. Neki elhiszed?
hamusamu 2006.06.26 19:36:15
szabóZ · comment.blog.hu 2006.06.26. 17:38:03

Na, oregem, ezzel hoztad kb. az index polforum szintjet. Ott megy ez, hogy meg azt se lehet beismerni, hogy az eg kek, nem pedig hupilila.

Olyan nincs, hogy pardon, talan rosszul tudtad, es ezt be is latnad, mi? A rohely legvegso fokaig veded a vedhetetlent. Elenyeszo, de attol meg lehet, hogy tul koltseges, aha, hat hogyne.

Lehet, hogy ha majd Kolositol megkerdezik, hogy jutott eszebe ez a baromsag, hogy off-tube is lehet kozvetiteni, arra fog hivatkozni, hogy a szaboZ szerint is indokolt dontest hoztak.


Bőszen írnak az olvasók, hogy ők aztán nem akarják az RTL Klub vb-kommentárjait, és inkább külföldi adókon néznék a meccseket, ahol még a gyep zöldje is teltebb valahogy, és mintha a nap is szebb tónusokban ragyogna. De persze a kábeltelevíziók jól beintenek, és a meccsek…..
hamusamu 2006.06.19 16:06:02
szabóZ · comment.blog.hu 2006.06.19. 13:59:20

Mindhogy HD-ben is adjak, gondolod, hogy ket kulon kameragarniturat hasznalnak a kozvetiteshez? Van, amelyik 4:3, es van 16:9 is?

Kizartnak tartom. Szerintem csak HD kamerakat hasznalnak, ami helybol 16:9, aztan konvertaljak a kepet.


hamusamu 2006.06.19 16:14:57
szabóZ · comment.blog.hu 2006.06.19. 14:00:51

A kommentatorallas lehet, hogy nem olcso, de hidd el, toredeke lehet a kozvetites jogdijanak. Annyi allast epitenek egyebkent, amennyit el tudnak adni, egy focistadionban van ra eleg hely. Meg olyan kisebb helyeken, mint pl. Wimbledon, ahol keves a hely az igenyhez kepest, is megprobalnak annyi allast epiteni, amennyire szukseg van.

Ezert aztan kicsik, rossz helyen vannak es alig latsz ki. Annak idejen az MTV kifizette a kommentatorallast eveken keresztul, pedig csak az elodontoket es a dontoket adta Wimbledonbol, ket het helyett negy napot hasznalva ki.

Hidd el, az RTL-esek azert nem utaztak, mert igy dontottek - ki tudja, miert. Mint ahogy az is eleg keson jutott eszukbe, hogy Hajdu B-t egyaltalan felkerjek. Igy is minden idok leggyengebb riportergardajaval vagtak neki, ugy meg meg belegondolni is borzaszto, mi lett volna.
A foci-vb senkit nem hagy hidegen, két zsidózás közt vagy éppen helyett még a szélsőjobboldal is meccset néz. Persze az antiszemita, rasszista és globalizáció-ellenes eszmék különös keveréke kicsit megnehezíti az önfeledt szurkolást: egy Dél-Korea – Togó-összecsapáson…..
comment:com Ha szerda, akkor 2006.06.07 18:25:00
Talán azért szeretem, mert annyira hasonlít az összes magyar orvosra. Mínusz persze a szakmai hozzáértés. A lényeg, hogy megint szerda, ilyenkor különleges születési rendellenességekről, egzotikus vírusokról és soha sem hallott bakteriális fertőzésekről fantáziálok már este…..
A linuxszal és műszakis poénokkal támadó minimálcsatornán, a Fix-tv-n beszélgetett nemrégiben Kánya Kata Havas Henrikkel. Ha érdeklődésük homlokterében nem a RedHat disztribúció installálásának mesterfogásai állnak, vagy nem műsorvezető ott valamelyik rokonuk (nem szégyen…..