Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olizatriznyák

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor még háromszor egymás után hadarva ki sem tudta mondani, hogy államcsőd, a Magyar Televízióban máris minden máshogy van, mint régen, amikor még a mocskos kommunisták uralkodtak a magyarellenes lakájmédián. Mint az eminens fiú a napköziben, aki már a konyhás néni…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
Persze nem látta senki a Comment:com stábjából, mert ugye a munka törvénykönyve és több nemzetközi szerződés is tiltja, hogy a dolgozókat arra kényszerítsék, hogy Verebest Istvánt nézzék szabadnapokon, de terjed a Youtube-on, ezért mi is embedelnénk, egyenesen a kedves olvasók…..
Olizatriznyák 2009.09.01 17:28:02
@adóhivatal: "Ha nem L.T.K.-ra figyelsz" -

sajnos nem engedi, hogy ne rá figyelj!

Ő azt hiszi, hogy ő a főszereplő, és a riportalanyok a "statiszták", akik csakis azért vannak, hogy ő szerepelhessen. Nagyon gáz! Ez viszont nem csak az ő hibája, hanem azoké is, akik nem állítják le. Az írott sajtóban is meghúzná a fölösleges szóokádékot a lektor, vagy a főszerkesztő...
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Olizatriznyák 2009.08.14 10:48:07
@Beograd: de ezek az "igaz magyar emberek", hogy magyar érdekekeket nem szolgálnak, az biztos!
Olizatriznyák 2009.08.14 10:02:53
@tamanana: Sokáig nem értettem Morvai Krisztina "2. Palesztina" elméletét.
Ezzel a szemlélettel, amit a magadénak vallasz, gyorsan megoldod a Közel-keleti békét!
Olizatriznyák 2009.08.14 10:46:48
@Beograd: ki nem ejtettem a számon ilyet!
bodoky Egyik kutya, másik eb 2009.08.11 21:02:00
A Hagyó-Kocsis meccs igazi nyertesei az adófizetők: a titánok harca nélkül soha nem derült volna ki ennyi korrupciógyanús eset...
Olizatriznyák 2009.08.13 15:01:03
@jucus02: Szélesíteni kellene a látóköröd, (ne csak a Népszabadságot olvasd!) hogy ne legyen olyan sötét a buta kis fejedben! :)
A Citigroup egyik vezetője olyan fizetési csomagot szeretne kicsikarni munkaadójától, amely a százmillió dollárt is elérheti – írja a Világgazdaság Online. A követelés kiélezheti a helyzetet a kormány és az óriásbank között, hiszen a Citi 50 milliárd dolláros…..
Olizatriznyák 2009.07.25 17:08:52
Atomlétesítményei elleni rakétacsapással fenyegette meg a zsidó államot, megtorlásul egy esetleges izraeli támadásra az iráni Forradalmi Gárda parancsnoka."Ha a cionista rezsim megtámadná Iránt, rakétáinkkal bizonyosan csapást mérnénk nukleáris létesítményeire" -…..
Olizatriznyák 2009.07.25 16:50:27
@ton-ton: Izrael, pontosabban légiereje (IAF) kb. egy éve folytat nagy hatótávolságú gyakorlatokat a Földközi tenger térségében hol itt, hol ott, legutóbb Gibraltárnál voltak megfigyelhetők. Tavaj nyáron már volt egy jóslat Irán megtámadásáról, ami nem is volt alaptalan az S-300-as légvédelmi rendszer telepítése előtt. Akkor arról lehetett olvasni a szakirodalomban (nem szélsőjobbos lapokban!), hogy "ha az USA nem is, Izrael mindenképpen meg fogja akadályozni az iráni atombomba létrehozását", mint ahogy azt Irakban meg is tette (ez tény)! A legnagyobb problémaa kivitelezéssel, hogy Irán nem Irak, és hogy a bombázásoknak egyúttal be is kellene temetnie az atomhulladékot...
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..
Andy Burnham, médiáért is felelős brit kulturális miniszter felszólította az Ofcomot, a szigetországi ORTT-t, hogy vizsgálja ki, hogy a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban etikusan viselkedtek-e Susan Boyle-lal, akit az elvesztett döntő után idegösszeomlás…..
bodoky Patthelyzet a Tubesen 2009.01.27 20:01:00
Felperesi beavatkozóként szállt ringbe a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa a tubesi NATO-lokátort elutasító civilek által a Honvédelmi Minisztérium ellen indított perben. A civilek a NATO-radar építési engedélyét támadták meg a bíróságon. A zöld ombudsman hivatala…..
Olizatriznyák 2009.01.29 08:51:43
@Dave23: de a lakója is legyen otthon, ne egy bunkerben f.ssa össze magát!!! :)
Olizatriznyák 2009.01.29 10:31:06
@"azta": való igaz!!!!
De (még) a NATO-nak is tagja vagyunk, amelynek elvárásait szintén be kellene (!) tartanunk!!!
(az a néhány Gripen édes kevés ehhez)!
Bár nem engem szólítottál meg vele, de amikor neked nem kell az országunk lefedetlen légterét (pl. Paksot!) védő lokátor, akkor hány ember biztonságérzetét is vered a csalánnal?

A milyen háború kérdésedre pedig egy kérdéssel válaszolok: tényleg úgy gondolod, hogy kitört a világbéke? Az ökológiai összeomlás, a gazdasági válság - és ki tudja mi jöhet még - nem vihet (esetleg) arra embereket, hogy elvegyék tőled azt, amit most még a rádióhullámoktól is féltesz?