Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gringо

0 bejegyzést írt és 337 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Gringо 2015.01.02 16:09:18
@Félix88: 20 km-ért miért érte meg matricát venned? Ha ezért képes voltál elbszni évi 45 ezret, nem csoda ha örülsz az 5-nek. A többség viszont nem szereti értelmetlenül szórni a pénzt. Életed legnagyobb öröme ez a káröröm legyen.
Már régóta kering a hír, miszerint a hazánkban kapható minden 10 szén-monoxid-érzékelő típusból 9 rosszul működik.  Mivel a szén-monoxid-mérgezés halálos kimenetelű is lehet, kijelenthető, hogy a forgalomban kapható életmentő készülékek 90%-a életveszélyes. A…..
Gringо 2014.12.17 00:01:05
@dukeekud: Sajnos nem ilyen egyszerű a dolog.
Én megnéztem ezeket a linkelt teszteket és a megbízhatatlannak titulált készülékek között van néhány drágább (10 e Ft körüli) is. Nyilván az olcsóbbak még gyengébbek, de nem biztos, hogy aki csak az árat nézi jól választ. De ezen felül simán félrevezető lehet egy esetlegesen hozzá nem értő eladó ajánlása (egyik barkácsáruházban simán ajánlották az olcsóbbat is, holott az NFH-s teszt szerint a kínálatukban levő drágább is hulladék) az "értékelős" oldalakon levő jó pontszám (csak ezek mögött semmi támpontot nem adó vélemények vannak, pl jó, mert "kicsi", "esztétikus", "teszt gombra jelez" satöbbi.
Nagyon könnyen félrevezethető az, aki nem, sőt, nem elég alaposan olvas utána.
Tegyük fel, hogy a falu legerősebb embere gondol egyet és felad egy hirdetést a Dunaszentdzsenifer és vidéke innen-onnan rovatába, hogy ökölvívó-világbajnokságot rendez vasárnap a tűzoltószertár előtt, ahova szeretettel vár minden élsportolót. Aztán ha a megjelenteket lenyomta,…..
Gringо 2013.11.29 16:17:11
Szerintem még az sem feltétlenül biztos, hogy az ország legzöldebb irodája.
Lásd:
greenpolis.wordpress.com/2010/11/03/mennyire-zold-a-torokbalinti-telenor-haz/
Ők még magát az épületet illetve annak energiaellátását is ennek jegyében alakították ki, amivel azért magyar viszonyok között nehéz versenyezni.
Gringо 2013.11.29 16:24:16
Szerintem még az sem feltétlenül biztos, hogy az ország legzöldebb irodája.
Lásd:
greenpolis.wordpress.com/2010/11/03/mennyire-zold-a-torokbalinti-telenor-haz/
Itt még magát az épületet illetve annak energiaellátását is ennek jegyében alakították ki. Ezzel azért (itthon) nehéz versenyezni.
A mostani Guns N' Roses-felállás már tényleg csak egy-két lépésre van a kabarétól, ezért nem csoda, hogy egyesek még mindig az eredeti tagok visszatérésére várnak, sőt, van aki a lottónyereményét költené erre. A reménykedők számára Slash Larry Kingnél adott interjúja lehet…..
Gringо 2013.10.24 22:08:35
@Gyingizik: "Az egész rockzene megújulásra képtelen retro montsrum lett"

Vitathatatlan, hogy az ikonikus rockzenekarok kora lejárt, már nem születnek legendák. De szerintem ez így ebben a formában nem igaz - az utóbbi tizen-x évből pl Linkin Park, Muse, The Killers, Coldplay, White Stripes, Foo Fighters simán tudtak új színt vinni a rockzenébe.
Gringо 2013.10.30 22:13:28
@fordán tamás: @Gyingizik: Nem állítom, hogy a példaként felsorolt zenekarok "megválltották" volna a rockzenét. Viszont az irányzatok keverésével ezek az ezredforduló környéki stílusfúziós bandák elérték azt, hogy tömegek lettek kíváncsiak rájuk, ez pedig a műfaj megítélését, népszerűségét tekintve nem jött rosszul. A sikerükön felbuzdulva rengeteg új zenekar alakult, újra népszerűek lettek a fesztiválok (Lásd: Lollapalooza/US vagy Isle of Wight Festival/UK) és bizton állítom, hogy hozzásegítették/hozzásegítik a fiatalabb generációt ahhoz, hogy kedvet kapjanak a klasszikusabb rock,punk vagy akár metal zenéhez.
Lehet, hogy sémákra építkeztek - hisz eleve a zenében minden sémákra épül, amiből már rég ki lettek játszva a lapok szinte az összes lehetséges kombinációban..20-25 éve mindenki mindenkit másol.. - de a korábbi tisztább hangzásvilághoz képest ez szerintem új volt.

Megjegyzem én is bármikor szívesebben meghallgatok egy Deep Purple-t GnR-t vagy épp ACDC-t, mint az újabbakat (pár kivételtől eltekintve, pl FF) amiknek a kínálataiból inkább magam is csak szemezgetek.
Holtan találták meg Kínában Kováts Viktor extrémsportolót, a szárnyasruhás ugrás magyar nemzeti bajnokát, miután kedden egy sikertelen próbaugrás következtében a Hunan tartományi Tienmen-hegy völgyében lezuhant. A holttestet egy száz méter magas sziklaszirt tövében…..
Gringо 2013.10.09 12:09:22
"azok között a különleges hegyek között, amelyek James Cameron Avatar című filmjében is feltűntek."

A másik cikkben is leírta az index ezt a sületlenséget.
Nem, ellentétben azzal, amit ez sugall, az Avatart nem ott forgatták. Egyrészt nincs az ismert forgatási helyszínek között:
www.imdb.com/title/tt0499549/locations

Másrészt pedig:
For the film's floating "Hallelujah Mountains", the designers drew _inspiration_ from "many different types of mountains, but mainly the karst limestone formations in China." According to production designer Dylan Cole, the fictional floating rocks were _inspired by_ Mount Huang (also known as Huangshan), Guilin, Zhangjiajie, among others around the world

A filmben látott extrém hegyek nem valósak, hanem CGI alkotások.

Lásd még:
www.dailymail.co.uk/news/article-1246457/China-renames-mountain-Avatar-movie-Avatar-Hallelujah-Mountain.html

Ennek azért utána lehetett volna nézni...
A szeptemberi NAP FOTÓJA rovatunkban a témánk a film és a mozi. Rengeteg érdekes képet láthattatok Facebook oldalunkon, de ígéretünkhöz hűen ebben a hónapban a blogunkon is megpróbálunk hasonló tematikájú bejegyzéseket készíteni. A híres filmek werkfotóit bemutató posztunkban…..
Ha egy állásra sokan, akár több százan is jelentkeznek, akkor nem valószínű, hogy csak egyetlen ember felel meg a tömegből. Mégis, csak egyet választhatunk, és szakmai alapon kell dönteni, egyre szűkíteni a kört. Néhány lehetőséget bemutatnék, ebből talán látható az…..
Gringо 2013.09.13 17:57:12
@jobangel:
Ezt a melót legalább másfél éve (!) hirdetik folyamatosan:
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=282974825123794&id=213814185348000

Jelenleg is fut:
job.hu.sapagroup.com/Hirdetes_body.asp?ProjektID=995
www.profession.hu/hu/allas/senior-it-security-expert-adecco-kft-540071
www.profession.hu/hu/allas/it-security-engineer-ks-tredis-consulting-kft-szekesfehervar-540944

Mivel szakterületem, tudom, hogy az itteni elvárások háromszorosát követelő pozícióra is találnak embert, ide valamiért nem. Ez azért fura. (Ennyi idő alatt azért lehetett volna pontosítani a kiírást, ha túl sok az alacsony kvalitású jelentkező vagy túl magas a jelentkezők bérigénye..)
Fuldokoltam a röhögéstől az asztalnál, a gyerek igyekezett nyugtatgatni, és érdeklődni, mi a bajom. Pedig csak egy akciós újság került a kezembe, egy barkácsáruházé, és a leleményt díjazom benne. Ugyanis a napokban derült ki, hogy az egekbe megy a gázolaj ára, erre mit adnak…..
Gringо 2011.11.03 20:54:42
Párja lehetne ez a hirdetés:
img687.imageshack.us/img687/6521/go2l.jpg
Lelőhelye Székesfehérvár, kórház előtti parkoló volt nemrég, mostanra leszedték :)
Értjük, hogy a popzene kivet magából egy 48 évest, de attól még a zömében 35 fölötti rajongó megnézte volna, ahogy George Michael, a nyolcvanas évek nagy popikonja előad pár popszámot. De kivártuk türelmesen, hogy sok ballada és egyéb feldolgozás után végül megugráltassa a…..
Gringо 2011.09.20 22:40:33
Oké, megértem a cikkírót (illetve cikkírókat...khm, egyedül nem megy az írás vagy mi?), manapság nagyon trendi dolog fikázni, gondolom ez az elvárás. Ha lehúzzuk a jót/istenítjük a szart, az biztosan figyelmet kap. De akkor legalább következetesen és igényesen csinálná, mert ez így igencsak színvonaltalan és értelmetlen.

Nem, nem elfogult kritikát akarok olvasni, szó nincs erről. Csak kicsit szembetűnő, hogy az iromány - különös tekintettel az utolsó szakaszra - ennyire hatásvadász és provokatív, lerí, hogy a célja az indulatkeltés és a kommentgenerálás. (Szerencsére úgy látom nem nagyon jött be :)

Eleve sokat mond, hogy a szerzők legnagyobb probélmája a koncert zenei stílusa. De hát kérem szépen. Ez egy szimfónikus koncertsorozat. Kizárólag ülőhellyel: ez is utal arra, mit kapunk - ha valakinek nem esett volna le. Aki itt popzenét meg ugrálós slágereket várt, és a lassú számokat unalmasnak, egyhangúnak találta, az vagy nem jó helyen járt, vagy totálisan érdektelenül jött (küldték...) ki.

Másrészt a Symphonica egyértelműen inkább a rajongóknak szól, nem azoknak, akik csak a nagy slágereket ismerik és azokat várták. Arra ott volt a négy évvel ezelőtti 25-ös koncert (gondolom a cikkírók kihagyták)
Ugyanis a stílus már eleve leszűkíti a megcélzott hallgatói kört, a számok összeállítása pedig szintén inkább a fanatikusoknak kedvez: hisz ők két kézzel kapnak minden újdonság, még nem hallott dal után. Innentől kezdve nincs értelme a slágereket hiányolni, pláne minden egyest nem. Igen, fel lehetne sorolni még vagy 6-8 lírai slágert, amik elhangozhattak volna, de ha egyszer nem fér bele a tervezett időbe, akkor csak másikak rovására lehet őket játszani. Így vagy úgy valaki kevesebbet kap az elvártnál. Szerencsére nem az igazi rajongók lettek azok.

Annyit még megjegyeznék, hogy a mellszőrös gondolat is kritikán aluli (viccnek eléggé gyenge, komolyan meg remélem nem gondolták) Fluor Tomi említéséért egy Georgios cikkben meg eleve kijárna egy alapos seggberúgás, még ha tényleg nagyon béna is volt az az effekt.

Jómagam anélkül, hogy láttam volna a setlist-et, meg mertem volna esküdni, hogy a Songs from the Last Century nagy hangsúllyal fog szerepelni, a többi albumról válogatott lassú lírai zenéivel együtt. Nem csalódtam benne egyáltalán, sőt, bármikor beülnék rá még egyszer. Hangzásilag fantasztikus volt, tényleg közel stúdió minőség élőben, nagyon kevesen tudnak ilyet.
Igazából csak két kivetnivalót találtam benne: valamivel nagyobb és hangsúlyosabb zenekarra számítottam, valamint nekem speciel nem nagyon jött be a kivetítős háttér és annak komputeres effektjei, de ezek nagyon keveset vontak le az összképből.
autózz! Resti - off topic 2011.03.05 18:20:00
Kivételesen még nem szakadt be a talponálló, de már lassan időszerű lesz, ezt megelőzve új helyet nyitottam a kötetlen eszmecseréhez, tessék ezt is megtölteni! ..
Gringо 2011.07.26 00:18:14
@sbronzo: Köszönöm
Hát ha nem is lopott a verda, attól tartok előbb-utóbb az lesz - könnyen lehet, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek feltűnt. De azon se csodálkoznék, ha elhordanák a hiénák részenként...
Ettől függetlenül egy bejelentést talán megér, úgyis mindig unatkoznak a rendőr urak errefelé :)
Április 12-én jelenik meg az új Foo Fighters-lemez Wasting Light címmel, amiről már egy dalt, a White Limót be is mutatták egy bohóckodós klip kíséretében, most pedig itt a Rope, ami elvileg a második szám lesz az albumon. Most nincs hozzá videó, úgyhogy a klikk után csak magát a…..
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
Újabb intő jel, hogy igenis rendszám kell minden robogóra és igenis kelljen hozzá jogosítvány. Bár ettől függetlenül is biztosan lenne olyan hülyegyerek, mint akiről Leland Gaunt is írt. Gipszelt kézzel robogóra ülni óriási teljesítmény. Biztos azt is valami hasonló…..
Gringо 2010.06.04 09:21:07
@jelentéktelen alak: Hmm, szerintem a ködlámpa nem a robogó kapcsán jött, hanem a világítás melléktémához sodródott ide :)

Az első ködlámpa nappal ideális esetben nem vakít. Éjszaka viszont egyeseket zavar a többletfény, én se mindig szeretem. Másik eset, amikor sokakat kifejezetten zavar, esőben vagy közvetlen eső után, mint ahogy azt Mityu is említette.

Amikor viszont valóban vakít, ha hanyagul van vagy egyáltalán nincs beállítva. Sok mániákusan ködlámpázó közlekedik így és ez csak azért idegesítő, mert legtöbbször eleve indokolatlanul használják.

Itt jegyezném meg, hogy a tompított fényszóró világítási magasságát általában lehet terhelésnek megfelelően is állítani, a ködlámpáét viszont a legtöbb autón NEM. Így egy hátul leterhelt járműnek bizony nappal is vakíthat a ködlámpája. Ezzel tapasztalatom szerint még sok furgonos sincs tisztában, személyautó sofőrök meg pláne! Bár nem is csodálkozom, hiszen sokan még a tompítottat sem állítják után.

Első ködlámpát szabályoknak és rendeltetésének megfelelően szinte soha nem kell használni, olyan sűrűségű köd ugyanis amiben valóban indokolt lenne meglehetősen ritka (kb amikor országúton a maximum haladási sebesség 50 km/h vagy még kevesebb)
Legnagyobb bánatomra az őszi után most nem tudtam ismét részt venni a hosszú hétvégén rendezett autóvadászaton, de nem kellett sokáig keresgélni olyan lelkes blogolvasót, aki magára vállalta helyettem, hogy részt vesz ebben a jó kis kalandban és be is számol róla. Don Blasius…..
Gringо 2010.05.25 13:36:54
@Marcellusca: Hát ez az!

Ha minden nap legalább ilyen aktivitással tudnák csinálni, azzal igencsak megnehezítenék az autótolvajok dolgát, sőt, megkockáztatom, egyenesen ellehetetlenítenék őket.

A rendőrségnek kellene ilyen rendszer minden egyes járőrautójába és használniuk is kellene folyamatosan!
Gringо 2010.05.25 13:39:06
@Gringо: ...illetve természetesen nem csak az autótolvajok, hanem a papírokkal, biztosítással, műszakival ügyeskedők is izzadnának rendesen :)
Az élet eleinte kínszenvedés lesz egy villanyautóval, ha nem kertes házban laksz. Mintha egy benzinkutak nélküli városban kellene járni egy tízliteres benzintank tartalmával. Vélemények az azonos című írásunkról...
Gringо 2010.05.12 16:45:36
@pimpike_: Elsősorban erről az autóról szól a film, amit említettem itt: @Gringо:
Megtudhatod belőle, miért is lett az a sorsa ami.
Gringо 2010.05.12 16:49:13
@sipike78: Nem gond, ha zavarna, nem ez lenne a becenevem :)
Gringо 2010.05.12 17:31:48
@papptibi:
Köszi a tippet
A youtube-on találtam Volvo töréstesztet, ez jó kis kiegészítő információ hozzá.
Azért a 3 tonnás személyautó gondolata elég ijesztő, hiába is ellensúlyozzák azt mindenféle ütközéselkerülő elektronikával (amivel ugye pont a Volvo bőgött le legutóbb, hehe :)

Mellesleg az akkuk ilyen jellegű komplexebb védelme gondolom megnehezítené (vagy egyenesen megakadályozná) azok cseréjét is, amivel több gyártó is előhozakodott már (akkucsere állomások ötlete)
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Gringо 2010.05.10 14:26:07
Úgy látom itt kisebb vita alakult ki arról, kellene-e, lehetne-e engedélyezni a mértékkel való alkoholfogyasztást vezetés előtt. A kérdés kísértetiesen hasonlít a sebességhatár-problémához (lehetne-e növelni a sebességhatárokat)

A válasz rém egyszerű. Nem kell, nem lehet. Ebben az országban nem.

Lehet olyanokat mondani - és el is hangzott már itt is talán - hogy nem mindenki szerveze tolerálja egyformán az alkoholt (nekem is van olyan ismerősöm, aki egy üveg sörtől fejreáll), sok a rutintalan sofőr, akik még józanon is közveszélyesek. De a fő problémák nem ezek.

Hanem az, hogy így sem vagyunk kellőképpen szabálykövetők és felelősségtudatosak.

Nézzük már meg, hány gyorshajtás miatti 300 ezres közigazgatási bírság kiszabása volt 2008 óta, csak lakott területen. Vagy mennyi ittas vezetőt kaptak rajta, mennyi baleset történt ittas vezetésből azóta. Nem kevés. Pedig már megszokhatták az sofőrök, hogy jóval szigorúbban kezelik ezeket a dolgokat, mint pár évvel előtte.

De azt is meg lehet nézni, nap mint nap mennyien vezetnek biztonsági öv nélkül, mennyien telefonálnak vezetés közben, mennyien nem használnak gyerekülést vagy nem kötik be még a gyereküket sem. A szándékos agresszív viselkedésről nem is beszélve - befékezés, leszorítás, előzésnél rágyorsítás stb. Belegondolni sem akarok, mit művelne egy-két ilyen barom még pár sörrel felturbózva.

Amíg ennyi ember van, aki magasról leszarja a szabályokat, ráadásul ilyen közlekedési kultúra mellett, addig semmi értelme nincs azokon enyhíteni.

Az ivás olyan dolog, ami a vezetéssel járó felelősséggel egyszerűen nem összeegyeztethető. Az ittas állapot el nem tűrése a volán mögött egy viszonylag kis kellemetlenség annak érdekében, hogy biztonságosabban közlekedjünk. Erre kellene gondolni.
Adok egy kis lehetőséget a sztereotípiák előretöréséhez Attila levelén keresztül, aki a sokat szidott hülyesuzukis állatfajtából fogott ki egyet, akinek először marha sürgős dolga volt, aztán mégsem. Tegnap reggel (ami igazából április 28. volt - a szerk.) munkába menet…..
Gringо 2010.05.07 22:44:21
@SilentSound:
"Az Ignist én a Lianás kaszthoz sorolom inkább, nem az a tipikus vagánykodós autó."

Akkor mondom a sztorit. Az eset kb 1-1.5 hónapja történt ha jól emlékszem. Kivételesen Suzuki vs Suzuki :) És nem fiatal suttyók...

Suzuki Ignissel svájci sapkás bácsika poroszkál békésen 80-85-tel országúton, mellette jobb egyen a mama. Forgalom viszonylag gyér volt, nem tartotta fel senki és semmi, úgy tűnt erre a tempóra lőtte be magát.
Én valamivel gyorsabban mentem nála, így megelőztem. Hosszú egyenes szakasz volt, így előzés közben láttam magam mögött messzebb egy másik autót is előzni.
A papát-mamát lassan kezdtem elhagyni, amikor beérte őket a tükörből látott autó, egy új Swift. Jóval gyorsabban ment, úgy 130-al.

Nem tudom mi ütött a papába, mert nem láttam, hogy a Swift villogott előzés előtt vagy mutogatott volna, de igencsak odalépett az Ignisnek. Amire mögém ért a Swift, már ott volt a seggében. Bár a szembe sávban közeledett egy teherautó, a Swift még simán megelőzött engem.
Tükörben látom, hogy indexel az Ignis és nagyon helyezkedik. Mondom csak nem. De. Kijön bazzeg. Ekkor elvettem a lábam a gázról, egy pillanatig még reméltem, hogy felismeri a helyzetet és visszasorol. Nem tette.
Fékeznem kellett, méghozzá olyat, hogy majd kiestem a kocsiból, miközben a kormányt is jobbra tekertem, így épphogy befért elém. Hát kurva nagyot néztem, mi tagadás.
A Swift tovaszáguldott, mögötte nem sokkal az Ignis és hamar eltűntek a szemem elől.

Azonban néhány kilóméterrel és pár kanyarral később kiderült, hogy nem üldözhette sokáig a Swiftet, egy körforgalom előtt újra beértem a papát, ekkor már vissza volt lassulva a 80-as tempójukra. Szerencsére a körforgalomnál más irányba mentek, mint én.

Ez mi lehetett??, azóta se tudom... Ez is frusztráció? Márkatárs irígylése? Elgurult a gyógyszer? Mégis mi a vérvörös kutyaf@szért csinál valaki ilyet???
Gringо 2010.05.07 22:58:32
@Reggie: "Esetleg a mamaval megdumaltak, hogy de szep lenne egyutt meghalni."
Ááááááááááááááááá...... :DDDDDDD
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
Az ilyenek miatt kellene szigrítani a jogosítványszerzést és annak megtartását is. Az egyik legveszélyesebb állatfaj példányával találkozott Péter néhány napja. Azzal, amelyiknek fogalma sincsen róla, hogy valamit nagyon nem jól csinál és nem érti, miért dudál és villog naki…..
Gringо 2010.05.04 23:20:39
@eml: Múltkor valami jogsiszerzős témában egy srác nagy büszkén dicsekedett, hogy ki sem nyitotta a kresz tankönyvet, csak betanulta a tesztkönyvből a kérdésekre a helyes válaszokat és simán átment.
Persze, hogy mi miért van úgy ahogy, nem számít...

Aztán jönnek a hülyénél hülyébb döntések egy összetettebb szituációban. Jobb esetben duda, rosszabb esetben kocc.

Az a baj, hogy ezt a vizsgarendszer lehetővé teszi.
Gringо 2010.05.04 23:28:55
@eml: Jaja, ez az! Komolyan, legalább sugalltak valamit a kölköknek, hogy mit szabad és mit nem. Bár úgy nézem, ez a Minimaxról van felvéve, ezek szerint ismétlik még mostanában is (?), ha így van, nagyon helyes.

Nem ártana ilyet csinálni frissítve, akár felnőtteknek szólót is, gyalogosoknak és bicikliseknek tudnának mondani pár új dolgot azt hiszem :)
Gringо 2010.05.04 23:56:47
@Bladika: Hallottam illetve olvastam róla, hogy manapság pénzért adják a jogsit és nem a tudásért. De hogy ez szó szerint így van, azt nem gondoltam volna, ha ez tényleg így történt az elképesztő!

A másik dolog meg, régen több évtizedes vezetési tapasztalattal rendelkező, sokat látott sofőrök tanították az autóvezetést a legtöbb intézményben, ma meg ezek szerint bármilyen utolsó suttyó oktathat? Huszonéves zöldfülőeket is látni _oktatóként_ a tanulók mellett néha...
Friss híreink: Az első személyes megtekintő minden lebeszélési kísérletem ellenére rögtön megvásárolta az Elnökit. Remélem, boldog tulajdonlásnak néz elébe. Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, jó érzés, hogy sok szerető gazdajelölt jelentkezett. És a Z, barátaim, az…..