Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rendsz3r

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten leköltöztettem a motort a szervizbe, s első körben meghegeszttettem az akkumulátort takaró baloldali műanyag fedelet. A nem rávaló hátsó sárvédő helyére felszabtuk az egykori eredetit, megszabadítva azt a barokkos kacsafarok végződéstől, s pár centiméternyi hossztól,…..
Pere Laci a legújabb evezős a Totalcar-gályán, amely továbbra is igyekszik magasra emelt orral hasítani a hullámokat és lehetőleg nekimenni mindennek, ami kényes. Mint László, a Karmageddon-blog írója, profi mesterségeszátony-építő és búvár, valamint életművész. Ez itt az ő…..
Robogó Az ördög mopedja 2012.03.29 16:44:00
Az Indigan egy amerikai moped és motoralkatrész-gyártó cég, amelynek az első saját alkotása a Diablo fantázianevű motorka. Sokan a legszebbnek azt tartják benne, hogy megmaradt pedálosnak; az én ízlésem épp ellentétes, szerintem ez az egy pont az, ami béna. Nyilván nem lett…..
Újszerű autót márkaszervizbe viszek, eddig rendben. De hova menjek, ha már nem köt röghöz a garanciafüzet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hűde szép! Patkány S100 2012.03.27 10:45:00
Ezt sem tudom, hol találtam már, illetve sajnos arról sem találtam információt, hogy az elöl lévő "HROCH" felirat kit/mit takarhat...
A cím csak fikció: ugyan tényleg elmebetegről van szó, mopedje is van, főleg azzal elmebetegeskedik, de ez csak egy film. A motoros filmek általában ótvar szarok. Ha csak az utóbbi tíz év termését nézzük és elvonatkoztatunk attól, hogy a legtöbb filmben a motoros csakis köcsög…..
Mit gondolnak, hány kilométer utat lehet felújítani 100 milliárd forintból? Osszanak rögtön kettővel. És mennyit költenek autójavításra a kátyúk miatt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Amikor ősszel Koppenhágában jártam, többször eszembe jutott, hogy csak meg kéne keresni a Wrenchmonkees garázsát. A dán motorépítő cég négy év alatt a semmiből tört fel: nincsenek jelen a világbajnokságon, nem törekednek nyelvükkel celebek feneke felé, mégis egyre híresebbek…..
M-CIS KÖRF összefoglaló 2012.01.17 14:40:00
   Mesi Feléledt a fiatalok kulturális élete Békéscsabán A NEO is megdicsérte a KÖRF-ös srácok munkáját, szervezését   Ugye szeretsz fesztiválozni? Talán erre gyűjtesz egész évben. Számolgatod: a bérlet ára, plusz a kaja, meg az utazás……..
Robogó Idióta szülők robogóval 2012.01.16 15:27:00
A mai kis színes nem tartozik a robogó, mint praktikus közlekedési eszköz, sem a robogó, mint örömforrás témakörébe. Találtunk pár idiótát a weben, amelyet megmutatnánk érdekességképpen, hátha esetleg valaki nem tudja, mit ne csináljon semmiképp. Engem is vontattak már…..
Ezt az öreg nem láthatta előre, különben építőkészletben is kínálta volna a Cubot. Honda Szóicsiró maga sem gondolhatta, hogy a praktikus közlekedésre szánt kismotorja nem csak a napi ingázók millióit kényezteti el, hanem az olcsó, aranyos customra vágyó japán fiatalokat is.…..
Robogó 20 lóerős Simson? 2012.01.09 18:13:00
Simán nem hinném el: feláll a mérőpadra egy jó karban lévő régi Simson S51, elkezdi húzni a kiscsávó, és a teljesítménymérő padon pont háromszor annyi jön ki, mint amit egy halálratuningolt NDK dögtől várnál: majdnem 20 lóerő!   Látszólag egy szépen…..
Rendsz3r 2012.01.10 19:16:40
@fegyvernek máté: Komolyan volt már olyan a történelem folyamán, hogy történik egy baleset, lefoglalják és darabokra szedjék a motort? Az ilyen történeteket nem akarom elhinni.
Persze, biztosítási csalás meg minden, de ha már itt tartunk az ország 50ccm alatti jármű állományának 90%-a többet tud menni 45-nél, ennyi erővel a fél ország bűnöző.
Mégsem arról szónokolnak sehol, hogy idén mennyi gyorshajtó segédmorots ültettek börtönbe.

Amúgy Simson tuning rulez! Gyurma73-al meg nem feltétlen kell foglalkozni, tipikus fotelfizikus. Fogalma sincs mekkora öröm építeni egy motort, magadnak alakítani úgy hogy neked tetsszen. @Gyurma73: Le vagy sajnálva.
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
Nem a munkád vagy, nem a pénztárcád és nem is a bankszámlád. Kivéve, ha Ruby sisakot készülsz vásárolni, mert ebben az esetben utóbbi kettőre igen nagy szükséged lesz. A termék szinte fogalommá nőtte ki magát a motorosok és a divatbuzik között egyaránt. Persze akadnak jó…..
Robogó Káromkodni támadt kedvem 2011.07.05 10:24:00
Miért jó a Fülöp-szigeteken lakni? Az átlaghőmérséklet 26,6 fok, igaz, gyakran szarrá ázhatsz monszunidőszakban. A csajokon túl azonban még egy jó érvet azonban biztosan tudok: a motoros-robogós kultúra olyan mértékben fejlettebb a mienknél, és annyira a közlekedés részei a…..
izleskommando küldte ezt a 120-as Skodát. Köszönet érte!..
A japán márka marketingesei elég csehül állhatnak ötlet terén, vagy csak volt idejük egy gigantikus értekezletre, ahol kitalálták, hogy népszerűsíthetnék termékeiket. Döntsünk meg Guinness-rekordokat! - kiáltott fel valaki hangosan és az ötlet első hallásra jónak tűnt. Ám…..
Rendsz3r 2011.02.13 21:03:52
Rendsz3r 2011.02.13 21:16:40
@kamubek: Nincs 6. rekord, most nem tudom, hogy mennyit de a Nitro Circus csapata sokkal több rekordot döntött meg:
www.mtv.com/videos/nitro-circus-ep-7-nitro-in-the-guinness-book/1606794/playlist.jhtml
Endi küldte még az óévben ezeket a fotókat. Köszönet!Részemről No Comment...
Rendsz3r 2011.01.31 11:18:46
Minden évben elhatározom, hogy veszek nagymotort, aztán minden év úgy múlik el, hogy gépjárműparkunk nem bővül egy újabb kétkerekűvel. Igazából még odáig sem jutok el, hogy a nagymotor vizsgát letegyem. És így megy ez már 15 éve. Nem mondhatnám, hogy a feleségemet ez…..
Mai szemlénkben a legendás Z sorozat egyik típusát láthatjuk két teljesen különböző koncepcióban.A 'Z1 fia'-ként is emlegetett KZ650-ről vagy más néven a Z650-ről van szó. A modell megérdemel egy külön posztot is, és a most bemutatott két modellnek is egyértelműen a Kawasaki…..
Kis késéssel, de megérkezett a mozgókép-nyersanyag az októberi partyról. Utólag derült ki, hogy a kamera mikrofonja és a lengőnyelű jelszintje közel sem fedik egymást, így nem kevés utólagos korrekciót igényelt a hang, sajnos ennyire tellett. Bevallottan és szánalmasan…..
Össze lehet keverni a hatvanas évek café racer stílusát a huszonegyedik század technikájával? Tim Cameron designer szerint igen, sőt érdemes is: CAF-E koncepciója egy sportos utcai hibrid motor képét mutatja. A Toyota által használt HSD (Hybrid Synergy Drive) rendszerhez hasonlít a…..