Regisztráció Blogot indítok
Adatok
josey

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Napi mávozás 2008.01.28 14:08:01
Ma még nem mávoztunk, úgyhogy - főként a remek kép miatt - itt egy ugrópont a M.Á.V. blog posztjára, ami egy olyan különleges vonatról szól, amin nem csak csókosok utazhatnak.  ..
Tegnapi posztunkban megírtuk, hogy az amerikai FCC előrángatott egy öt évvel ezelőtti mell/fenék mutogatást a hajánál fogva, majd jól megpakolta büntetéssel, és hozzávágta az ABC tévécsatornához. Egyik köztévés informátorunk még képet is mellékelt a példátlan esemény…..
Van, aki még nem látta a Coca-Cola mutánsszörnyes kólaautomatás reklámját? (ez itt fent) A Psyop animátorai az aktuális hülyeállatos animációs trendeknek megfelelően dolgozták Szörny Rt-sbe a korábbi "automatában zajló furcsa folyamatok" koncepciót 2006-ban, mindenki…..
comment:com Kosztümbe fulladva 2008.01.03 16:50:00
Lassan vége ennek a csonka munkahétnek, holnap mindenki már csak tessék-lássék melózik amúgy is, mint az állami hivatalok nagy többsége, így bátran fent lehet maradni tévézni - már ha lesz valami értelmes a dobozban. Első körben ott van nekünk Virginia, a monzai apáca az m1…..
josey 2008.01.04 19:11:04
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Akiknek tegnap mázlijuk volt, láthatták, ahogy egy piros gitárt tart a fogai közt a Lánchíd oroszlánja, vagy ahogy gitárral a nyakában csápol Petőfi mellszobra a Vígszínház előtt. De gitárt ragadott Bibó, Nagy Imre és még közel négyszáz bronzba öntött vagy kőbe vésett…..
josey 2007.10.09 23:06:18
Igen, a cím adta magát, Pandora's Box a zenekar neve, istenem, ez van. Tegnap este a debreceni Lovardában búcsúzott el hazai közönségtől a korábban P. Box néven ismert hard rock zenekar, mert ahogyan azt Bodó Tamás dobos megjegyezte, "hogy állunk a minekkel?" Lehetne…..
josey 2007.02.27 10:10:26
Olyan könnyű fikázni nekünk nem teccő zenekarokat.
Vagy csak az a probléma , hogy irigyek vagyunk rájuk?
A P.BOX nevű zenekar anno 1980-ban kezdte el müködését, majd 1986-tal ugy nézett ki a dolog, hogy véget ért a korszak.
Biztosan ti is emlékeztek, hogy a 80-as évek közepére sok rockzenekar bedobta a törülközőt, pedig az igényes hardrockot csak néhány zenekar képviselte Magyarországon.
Aztán csend lett évekig, ugymond majdnem évtizedekig.
Bár Pityi ugymond dédelgette a SZINX-et évekig, végül is látott benne fantáziát, hogy a zenekar egyes tagjaival újraélessze a legendát az "ÚJ P.BOX-ot".
REmek, jó hangulatú bulikon vettem én is részt már a legelején.
A srácok akik örökébe léptek Bencsik Samu által alkotott számoknak kellemes csalódást okoztak.
Hogy mennyit is vittek tovább a SZFIX-es időkből? Nos az új gitáros szerző Günter a megmondhatója, hiszen ugy is mondhatnánkl, hogy a SZFINX első lemezének a folytatása lett az új felállás I. lemeze. Valódi hamisitatlan hazai hardrock.
És hogy mennyire jó? Azt azok a zenészek tudják akik ismerik és tisztelik a P.BOx munkásságát.
A II nagylemez csak hab a tortán, hiszen hiszen Pityi a kórházból kiszökdösve tolta fel a billentyűsávokat, ezzel koronázva meg élete munkásságát. Ezer év oly szívbemarkolóan emlékezetes dal számomra, a Magyarság számára melyet egyszerűbben senki sem fogalmazhatott volna meg.

Voltak lehúzó ujságcikkek, hogy egyes riporterek azon nyafiztak, hogy Koriék miért nem maradtak meg SZFINX-nek, miért kellett Pityi halála után is a P.BOX nevet továbbvinni ?
Nos azért, mert Pityinek ez volt az utolsó kivánsága.
Méltóak voltak a névhez, de nem voltak méltóak az olyan szintű fogadtatáshoz amiben részesültek.
Sok olyan műmájerzenekar nyomul az ugymond első vonalban akik müsoráért nem adnék egy lukas 2 fillérest, bár lehet, hogy ma már a 2 filléres sokat ér :-)))
Minden azon mulik, hogy ki a menedzsere a zenekarnak, mekkora név, mekkora pénzt lát benne és azt ki is hajtja a zenekarból és a nézőkből.
Vagy ne adj isten államilag támogatott-e a zenekar, mert az tuti befutó, kötelező minden városban fellépnie, tiszta gázsi, buli után zuhanyozás, utánna pihi szuszi paplanos ágyban szállodában.
És mint láthatjátok nem történt meg a 6456883. bucsukoncert sem, mivel a zenekar tagjai ugy döntöttek, hogy eddig és ne tovább.
Sajnálom, hogy egy ilyen remek csapat befejezte pályafutását, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy az igénytelen buta szövegzetű zenére miért is van igénye az emberknek?
Remélem, hogy azért újból összeáll a csapat és nem még egy 6456884. búcsúkoncert erejéig :-)))
" A rock örök és elpusztithatatlan !!!! "
A Homár egyik olvasója talált rá az alábbi gyöngyszemre, aki erre a kérdésre a megadott válaszok segítségével érvényes választ tudott küldeni az nagyon ügyes, gratulálunk neki. Röhej, de Havast pont amiatt rúgták ki, mert az ilyen borzalmas kérdések miatt beszólt a…..
Dan Rather leleplezte, hogy Bush csak üdülni járt a vietnámi háborúba, ezért negyvenéves karrierjét tette tönkre a CBS. Most 70 millió dollárt követel volt munkaadójától. A CBS szerint viszont nem azért tiltották le a képernyőről Amerika egyik legnépszerűbb tévés…..
Tessék elképzelni, hogy nagy a baj, rettentően: állig felfegyverzett terroristák fenyegetik Budapestet, hat óránk van az atombomba robbanásáig, kihez forduljunk? Talán Buci Bauer (copyright by Bruti) kommandóshoz a Tűzvonalból? Hívjuk Lindát, hogy lerúgja a töküket a Babettáról…..
Ez a szombat is jól kezdődik, a Filmmúzeum újra Monty Python Repülő Cirkusza-maratont nyom reggel 9-től 23:25-ig, 23 rész, 23-szor félóra könnyfakasztó röhögőgörcs. Ezzel egészen jól kihúzhatjuk nyolcig, akkor viszont egyértelműen a szuperaranyos Cápamese (20:10) a nyerő a…..
Esküszünk, hogy nem dumáltunk össze a Viasattal, az előbbi poszt a San Francisco utcáinról nem egy jól időzített és bújtatott reklám volt. Tényleg csak most kaptuk a hírt, hogy a Viasat vetíteni fogja a San Francisco utcáint. A krimisorozat mind az öt évadját megszerezte a…..
comment:com San Francisco utcáin 2007.07.25 11:57:00
Az egyik legtipikusabb amcsi krimisorozat volt. 1972-től '77-ig öt széria készült belőle, szóval telibe kapta a súlyos hetvenes évek közepét. Steve Keller felügyelő szerepében Michael Douglas lopta be magát a szívünkbe, a furcsa fejű, kalapos Mike Stone nyomozót…..
A vasárnapi kínálat pont a fotelben heveréshez elég, de arra már nem, hogy több tonna csipszet is letoljunk tévézés közben. Kezdhetünk mondjuk retróval és közszolgálattal. A Szilveszter anno című műsorban régi szilveszteri felvételeken derülhetünk, vagy csodálkozhatunk, hogy…..
"Legyenek részesei egy kockázatos kalandnak! Tartsanak Frei Tamással Moszkvába! Bérelkék fel vele együtt azt a bérgyilkost, aki egymillió dollárért még a magyar miniszterelnököt is megölné!" - hirdette az RTL Klub Frei Tamás a Riporter című műsorának 2001. április…..
comment:com Afrika nincs többé 2007.07.09 12:46:00
Persze, melegedik a Föld, olvad a jég a sarkokon, meg emelkednek az óceánok, de hétvégén a Balatonon még úgy tűnt, hogy a folyamat nem olyan drámaian gyors, hogy mire visszaérek Budapestre, már nem lesz meg Afrika. A lángososnál legalábbis semmi nem utalt erre.A Népszabadság…..
josey 2007.07.09 17:21:39
Összeszedték magukat a tévécsatornák, egész normális a kínálat. A teljesen idióta című Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című film például a kritika szerint nem is olyan rossz választás. Persze attól függ, mire vágyunk. Ha fajsúlyosabb alkotásban utazunk így…..
Lehet kritizálni a magyar szinkront, de csak addig, amíg nem hallgattunk bele, mondjuk egy szinkronizált X-aktákba a Pro7-en. Ott Scullynak egy negyvenes, dohányos családanya adja a hangját, vagy lehet, hogy harmincas, de akkor férfi. Rosszabb, mint a nyolcvanas évek kalózvideóinak unott,…..