Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macera#

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..
macera# 2009.04.08 15:57:13
@mement: Ezt én se értem, pedig a robogómnak kb. 80+ amit bír egyenesben, és azt is pillanatok alatt nulláról. De mégis van két fajta aki nem bírja megállni hogy nyugton maradjon mögöttem. Az egyik a narancs dévú-matízos mammer, a másik meg a felvarrásos béemvé titán. Ezekből 10-ből 4-el baj van mindíg.
macera# 2009.04.08 16:03:59
@Scaramella va alla guerra: a felmerült esetek kárvallottjai valójában nem is olyan eberek mint te. Neked nem is kell mitől tartanod, hallgasd csak a zenédet szépen, reszeld a körmöd, játsz a gyerekkel a hátsóülésen.. majd a nyugateurópai rendőr figyel helyetted a kereszteződésben.

Engem már ba*sztak el mocival úgy, hogy zöldreváltott a lámpa, és nem indultam elég gyorsan. Majd bocsánatot kért miután összeszedtük a mocim darabjait. Rendes ember volt ő is..
macera# 2009.04.08 16:08:08
@aszfaltbetyar: tévedés, fojtás nélkül tud annyit bármelyik, és még csak nem is fogyaszt többet sokkal. (2.8l/100km)
Laci átcímkézet szalonnáján nem csak az árat változtatta meg a Tesco, de a lejárati időt is. Utóbbi egy nem létező dátumra utal, ezek szerint a zsíros finomság soha nem veszti el frisseségét, talán ezért emelték meg az árát is.Minap a Fogarasi úti Tacskóban vettem…..
macera# 2009.01.22 14:13:43
@Király Rák: Szívemből szóltál! Lehet, hogy a szalonnabőr alatt van az eredeti cimke?
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..
Nem minden önkormányzat élő betlehemmel, vásárral, műsorral vagy díszkivilágítással lepte meg Karácsonykor polgárait. A II. kerületben például egy csomó új óriásplakátot tettek ki az ünnepek alatt - derül ki Rocky fotókkal illusztrált leveléből. Építész olvasónk még…..
Sokan néztek nagyot, amikor néhány nappal ezelőtt a kezdetét vette az ORTT társadalmi célú kampánya, amelyben a hatóság a szülők felelősségére hívta fel a figyelmet az otthoni tévézéssel kapcsolatosan. A comment.com is találgatta, vajon miért éppen most és hogy miért éppen…..