Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sabe

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..
sabe 2006.11.09 14:02:44
A Viszi a bank az autót bejegyzéshez érkezett a következő levél, ami a bankok szemszögéből világítja meg a fedezet kérdését. Azért a Zugügyvéd megjegyzi, a hitelintézeteket sem kell sajnálni, hiszen a lehetséges legrosszabb következményekről valahogy mindig…..
Mr. Phe, a volt elítélt osztotta meg velünk a börtönben megélt élményeit, ahol mindegy, ha már jogerősen elítéltek, vagy csak előzetesbe kerültél, egyformán szívsz, igaz, előzetesben még munkát sem vállalhatsz. Lefizetett fegyőrök, kivételezett rabok, kokózó…..
Három a magyar igazság, úgyhogy négyszer adták le húsz év alatt. Sőt, a pletyka szerint még egy afrikai országra is sikerült rásózni, gondolom negyven kecskéért. Az MZ, a Nysa mentőautó, Lada rendőrkocsi, műbőrkabátos rendőr antantszíjjal, és Taki bácsin a fehér…..
Tudjuk, hogy ez már ment egy kört az ún. blogoszférában, ráadásul ez minden idők legnézettebb videója a YouTube-on, de sebaj, kitesszük mi is, mert vicces, adtunk is rá egy tiszteletbeli ötöst. Judson Laipply amerikai komikus hat percben összefoglalja a tánc és főleg a…..
Csáp Géza Amerikai Skizó 2006.06.07 11:25:00
Ez az Időugrás a Marson cím megtévesztő. Valami izgi, jövőbemutató klasszik-scifis kalandot sejtet, krómosan csillogó időgéppel, és intergalaktikus reményekkel, miközben ez az egyik legsötétebb Dick, amit valaha olvastam. A címe lehetne Skizofrénia Amerikában, ezt fedik a cím…..