Regisztráció Blogot indítok
Adatok
datoja55

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
StockTitan FHB a tuti nyuszókám! 2010.02.03 12:43:00
Termék típus: RészvényTermék neve: FHB BankPozíció felvétel oka: Új éves maximum, zászló alakzat Ajánlott stop limit: 1.343 HUFCélár: 1.900 HUF   Ütötték a bankszektort gondolkodás nélkül. A tengerentúli ex FED elnök, Paul Volckert – aki jelenleg az Obama kabinet…..
datoja55 2011.02.22 09:56:13
István megdöbbenve vette észre, hogy karácsonyra vett dominókártyás telefonszámának előző tulajdonosának minden személyes adatát elolvashatta a weben:Tisztelt Telekom! Vásároltunk egy vadonatúj dominós telefont aminek a személyes regisztrációs oldalán egy régi felhasználó…..
Lehet, hogy életveszélyben van egy rakás jól képzett köztisztviselő? Akikért aggódunk, azok a "Parlagfűmentes Magyarországért" tárcaközi bizottság tagjai. Olvasónk, Márk és barátnője allergiások. A szomszédos önkormányzati bérházban a lakók buja…..
Küzdelmes dolog gázszolgáltatót váltani, hiszen nyilván azért cserél valaki szolgáltatót, mert eddig lopta a gázt: Gazdasági válság van, spórolunk ahol tudunk, ezért úgy döntöttünk feleségemmel, hogy gázszolgáltatót váltunk. Papirokat kitöltöttük, bejelentettük a régi…..
datoja55 2010.07.02 10:33:08
@upci: Nnna,azok a legnagyobb lúzerek...
datoja55 2010.07.02 11:09:46
@horex: Hogy valami értelme is legyen:-Ilyen kérdésekkel Artúr az angol inasom és Efraim a héber pénzügyi tanácsadóm foglalkozik.
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
Rossz, de legalábbis bugos a MÁV online jegyvásárló rendszere, és a hiba indokoltalanul sújtja a fogyasztókat. A felület úgy működik, hogy a webkártyával fizető ügyfélnek a vásárlás leokézása után húsz perce van az online bankjánál elintézni az összeg webkártyára…..
Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott…..
A Homár csak áll és nem érti, hogyan lehet 2010-ben a hívószámkijelzés funkcióért havi 200 forintot felszámolni. Tmobile-ügyfél sem érti, főként azért, mert Dominó-kártyájánál is alap volt. Ennél már csak az smsek után beszedett pénz viccesebb: Én csupán a T-mobile egy…..
Sugárban hányt vért a tüdejéből az a 60 éves asszony, aki a pánikpropaganda hatására egyszerre oltatta be magát hagyományos és leánykori nevén sertésinfluenza ellen. Székely Tamás egészségügyi miniszter mindenesetre beoltatja egész családját, amint lehet, és hadat üzen a…..
Mit érdemel az a bűnös, aki 2 év hűségnyilatkozattal előfizet műholdas tévére, mert az ügyfélszolgálat azt mondja neki, hogy kábeltévé nincs, pedig van? Csurika kedvenc műsorait először a szél fújta el, aztán utána vagy a médiabox halt meg vagy nem tudták cserélni vagy nem…..
PRIZEE Maxpack szerzés könnyedén Mit jelent pontosan a MaxPack? A MaxPack az oldal saját kódja, amellyel plussz partikat tudsz vásárolni az általad kiválasztott játékban. Az ügyességi játékokban 15 a kaparósokban 45 partit kapsz. A MaxPack beváltásakor a plussz partikon kívül…..