Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsákzoli

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öregverő zsóti! Nem vagy még kormánytag?! Ezzel a szociális érzéketlenséggel jól ellubickolhatnál a fideszben is, nem kéne a villamoson keresni a kihívásokat. Azt nem tudom, hogy téged vert-e apád rendszeresen...ám azt sejtem, hogy mostantól kezdve itt-ott elcsattanhat egy lángos köpködés és…..
Tarcali Emese blogja Pisti! 2016.07.01 11:58:46
Pisti! Tudod te, hogy ki vagyok én?! Nem, nem az a taxisofőr, aki a múlt éjjel fuvarozta a seggedet. Bár Ő is lehetnék.Gondolom, nem volt megfelelő a világítás a margitszigeti lejárónál, nem láttad a tiltó táblát...de ez sem jogosít fel téged arra, hogy ilyen mélybunkó módon viselkedj. Tudod te…..
Hát az szuper, hogy az Emag a törvény szerint kötelező 14 napos elállási jogot megfejelte eggyel és náluk 15 napig küldhetjük vissza a nem tetsző cuccot, de talán jobb lenne, ha maradnának a minimumnál, viszont egyből visszaadnák az árát. Tibor 6 hete rendelt egy notebookot, 5…..
A hit botránya.Valóban agyat mosnak? Tényleg Németh Sándornak kell adnom minden pénzem?  Egyáltalán merre tart a Hit Gyülekezete? Tévhitek, és igazságok a hitesekről.A szekták mindig is megosztották a népet. Vannak akik csatlakoznak, míg mások máglyára kívánják őket. A…..
hiper Önkiszolgáló pénztár 2010.01.08 08:09:00
Az önkiszolgáló pénztárgépről volt egy nagyon jó cikk az Origón. Röviden összefoglalva: nyugaton már alkalmazzák ezeket, de Magyarországon nem merik, mert egyrészt nagyon drága a telepítése, másrészt meg – most hogyan is fogalmazzak finoman – a vásárlók…..
zsákzoli 2010.01.09 11:22:25
@stüszi: A cigányokra gondolsz?Márminthogy ellopják a kertből a zöldséget.Kár hogy nem olimpiai bajnokok,akik 200 ezer életjáradék mellett marihuanát termesztenek,aztán meg ellógnak a bíróságról...
Vastagbőr Mi ebben a méltóság? 2009.09.06 14:01:00
Ezen is túl vagyunk, lezajlott a szokásos műsor, megvolt a 2009-es melegfelvonulás. A homokosok, leszbikusok, transzvesztiták vonultak, a rendőrök lezárták fél Budapestet, a szokásos, szélsőjobbosnak nevezett figurák meg persze dobáltak, verekedtek, kiabáltak,…..
Megmondom őszintén, erre nem számítottunk..... Kolor, aki saját emberei szerint is terhére van a cigányságnak, nagy meglepetést okozott: a szociális kártya kapcsán nem rasszistázott, sőt. Tá-mo-gat-ja az ötletet! Reménykedjünk, hogy ezt nem csak a hatalma/szabadsága…..
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
zsákzoli 2009.08.11 11:34:52
Vastagbőr Itt jó cigánynak lenni 2009.08.03 10:01:00
A romák elleni fegyveres és Molotov-koktélos támadások kivizsgálására hetvenfős nyomozócsoport alakult, a létszám április végén százra nőtt.Ugyenez az indexes cikk eddig négy támadásról számol be (bevallom, nem követem nyomon mindegyiket). Ha ennek megfelelően arányosan…..
Nyakó Pisti, a mi örök kedvencünk kipihente magát, feltöltődött és visszatért! Lazán egy könnyed nyitást választott, leterroristázta a Fideszt: "Nyakó István, a kormánypárt szóvivője azt mondta: nagyon közel jár ahhoz a Fidesz, hogy "ezzel a…..
A szélsőjobboldali eszmerendszerű, de a jobboldali politikai erők hallgatólagos támogatását élvező Magyarok Nyilai, a Hátraféle Vágtában Is Veszélyesek Bandája és a Nyereg Alatt Kommunistát Puhítók Gárdája terrorcselekményekre készült, és ezt újabb videófelvétel is…..
Kíváncsiak vagytok, hogy mit érez egy baloldali MSZP-s fiatal? Hogy milyen lehet életünket a Párt szolgálatába állítani? 2999 társunkkal együtt Happy Birthday-t énekelni Lendvai Ildikónak? Nesztek, majd én megmutatom! IUSY 2009 fesztivál Zánkán - Egy stábtag szemével (Ez nem…..
A tavalyi Hajdú-Sarka prosztónász után idénre is jutott celebesküvő: Karsai Zita ment hozzá Margl Tamáshoz, szerencsére nem a Bazilikában, hanem csak szűk családi körben, polgári szertartás keretében. Így legalább megkíméltek egy papot az agyvérzéstől...Gratulálunk az ifjú…..
Lassan már az óvodai szintet sem üti meg a magyar belpolitika.... Orbán Tusnádfürdő után most két hétre Mexikóba utazott családjával, Szíjjártó Petike elárulta, hogy a Boss egy barátjánál vendégeskedik valamelyik mexikói városban, és ő hű csatlósként még az NB1-es…..
zsákzoli 2009.07.27 22:54:07
@zero: cukorbeteg vagyok alig látok azért írok nagybetűvel.
zsákzoli 2009.07.27 23:00:03
@Roxvox: senki nem akar vérengzést,de azért 2006.ban nem felejtem a nyakon lőtt nyugdíjas bácsit.soha nem bocsátok meg a szociknak ezért.révész máriusz megbocsátott,mert együtt szerepelt a mokkában nyakóval jópofiztak.ez árulás.szerintem...
zsákzoli 2009.07.28 07:55:58
@KuKori: azé annyira tahó nem vagyok....
Oszkó Péter kinevezte a PM új költségvetési szakállamtitkárát. Július 1-től Végh Szabolcs a mindenkori, készülő költségvetést koordinálja, ő vezényli a tervezést a minisztériumon belül, és a tárcák közötti egyeztetéseket is menedzseli, igazából ő a legfontosabb…..
A Magyar Nemzetnél nincs uborkaszezon, még ilyen dög melegben is túrják a minisztériumi honlapokat ... "Több mint tizenöt hivatalos útra utazott el Vadai Ágnes az elmúlt egy évben a honvédelmi tárca pénzén. A szocialista politikus kiküldetéseire tavaly év közepétől…..
Csákabonyi Balázs nyílt levélben szólította fel Orbán Viktort arra, hozza nyilvánosságra, hogy "a 13. havi nyugdíj elvételén túl, milyen, a nyugdíjasokat érintő intézkedésekkel ért egyet, illetve tervez a kormányra kerülése esetén". A szocialista politikus azt írja:…..
Vastagbőr A nap képe: demokrácia 2009.07.05 13:01:00
Csak így, kommentár nélkül: További nagyméretű képek erre. Az eseményekről készült legjobb videó, ami nagy-nagy szimpátiát ébreszt a gárdistások mellett..... az Origotól: zero: És akkor nézzük meg ezek után a TV2 videóját. Az origos videót megnézi pár ezer ember,…..
Hétfőn szavazott a parlament arról a Btk. módosításról, mely akkor is büntetné a holokauszttagadást (idézem): A nemzeti, etnikai, faji vagy vallási gyűlölet keltését, valamint a faji felsőbbrendűségre vagy fajgyűlöletre alapozott eszmék terjesztését a büntető törvény…..
zsákzoli 2009.07.04 09:20:19