Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tosy

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sajnos ma egy olyan korban élünk kis hazánkban, melyet hozzá nem értő amatőrök. lúzerek. tolvajok és legfőképpen csak és kizárólag a saját érdekeiket néző politikusok(?) irányítanak. Amikor egy tizenéves kislányt lehet a villamosról leordítani mert más a bőr színe. Amikor családok esnek szét, mert…..
Műsorváltozás lesz vasárnap este a Magyar Televízió M1-es csatornáján Mádl Ferenc halála miatt - tájékoztatta a Magyar Televízió kommunikációs vezetője az MTI-t. Kert Attila közölte: 21 órakor Az Este című műsorban Pálinkás Józseffel, a Magyar Tudományos Akadémia…..
Huszonhét meccsből tizennyolc győzelem, hetvenkét lőtt, negyvenkilenc kapott gól, a megszerezhető nyolcvanegyből ötvenhat pont – ezzel a mérleggel zárta a 2009-2010-es bajnoki szezont a kamuti futballcsapat; ezzel a mérleggel, és egy bajnoki címmel. A Kamut SK 56 pontja ugyanis…..
Két lényeges pontra hívnánk fel a figyelmet: 1. 19:15-kor fellép Ats és Renkó, a méltán népszerű békési banda, amelyet hamarosan mély-, illetve életútinterjúban mutatunk be. 2. A műsorváltoztatás jogát a szervezők továbbra is fenntartják.  INDEX.HU PARK…..
 HAT nappal a földrengés után...Senkit ne tévesszen meg, ez tényleg ELŐTTE-UTÁNA képek, nincsen felcserélve! (forrás)..
vikunya Illésahibás! 2010.10.07 02:48:00
Zoli, nincs más dolgod, mint lemondani. Ez nem is kérdéses. Mert ki lehet nevezni hobbiermészetvédő extitkárnőt zsíros állásba. Lehet jutalmazni a szolgálatait, még ha általános iskolai tanárnéniként inkopmetens is ezen a téren. Láttuk, meg lehet tenni. De ha helyzet van, akkor…..
Olvastam, hogy Illés Zoltán az MTI-nek azt nyilatkozta, ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt, mert ugyan vörösiszap ömlésre már volt példa, de nem lakott területre. Elképesztő felvételek, megrendítő hírek, értő és kevésbé értő hozzászólások, ellentétes…..
Ahogy tavaly is, idén is kíváncsiak vagyunk a legjobb fotódra - vagy legalábbis, amit így év vége felé annak gondolsz. Megmondom, miért egészítettem ki a legalábbissal kezdődő fél mondattal a kiírást. Én mindig úgy vagyok vele, hogy baromi hosszú volt ez az év és…..
A finn megerősítette, az angolok szerződést kínálnak neki, de a Forma-1-en kívül is van lehetősége.”A Toyota szóba sem került, ha F1-es autót akarok vezetni, akkor a McLaren az egyetlen opcióm. A következő néhány napban kiderül” – nyilatkozta a finn MTV3…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
Addig is, amíg Szasza képei meg nem érkeznek. (Karvalygaléria)..
tosy 2009.06.12 17:26:02
@Adani: A harmadikon?
  BÉKÉS, 1998.03.20 ..
tosy 2009.06.03 22:39:21
@sifi:

Az én emlékképeim a fejemben igencsak kavarognak viszont határozottan emlékszem egy nyári Denevéres bulira, mivel egyszer együtt mentünk a töltésem a Crazyvel és Wolfival. határozottan emlékszem, hogy Wolfin honvédségi fehér atléta volt a piros szegélyes. De a hétvégén megyek haza és átnézem a plakátokat, hátha tisztul majd a kép
tosy 2009.06.03 22:56:54
@tng007:

Most, hogy töröm, az agyam próbálom felidézni a történteket, szerintem a második "nyári" bulin voltatok és Sifi jól emlékszik, tényleg a belső helységben volt a fellépés. Mivel ott meg nem volt sok hely nem is sokan voltak a fellépés alatt, viszont határozottan emlékszem arra, hogy mi végignéztük és gratuláltunk is továbbá említettem Sifinek, hogy Vésztőre tuti, hogy hívlak benneteket.(ennek eredménye képen a ’99. májusi bulin ott is voltatok, mint fellépők) De javítsatok ki, ha tévedek. (mondjuk ez jó – „mi mondjuk, ill. meséljük, hogy hol volt az első fellépésetek”) 
Ebben a postban egy-két flyert hoztunk.Azokat scanneltük, amiken valahol az ország távoli pontján békés megyei banda lépett fel. Ez az első adag, szóval folytatása várható. Úgy gondoltuk ha más funkciójuk nincs is, de mindenesetre érdekesek ezek a szórólapok. Kellemes…..
tosy 2009.05.10 19:36:11
@sifi: nos igen! valami nagyon érdekes érzés kavarog bennem, ha erre a bulira gondolok. :) volt ott minden; németjuhász kutya bent a buliban sosolta a sok rappost. punkok meg technocolrapid, idegenlégióból hazatért őrűlt ember a lépcsőn. UR2 kazi sifinek , sewaside fellépés, karvaly süti, meg egy máv menetrend nálam, hogy minél hamarabb hazahúzzunk.
Békés megye hiphop Rebellió 2009.04.07 10:06:00
A csapat története 1997-re nyúlik vissza, amikor Békés Megyében megalakult a Falling Sickness nevezetű formáció. A zenekar stílusát tekintve elég sokszínü volt, fellelhető volt a modern kemény zene, a nu metál, illetve a hip hop és ipari gépzene elemei is. A rövid életet élt…..
tosy 2009.04.09 14:27:58
Ezen kép a 1998 júniusi mezőmegyeri buli előtt készült, a békéscsabai állomáson. Élesebb szeműek észrevehetik a mokkát a szemem alatt. Ez az előző heti kopasz-parából maradt, de nem vészes. (csomó reppcsaj, megfordított baseballsapka, kendő, ami kell) (a kép a…..
Kissé félve rakom be ezeket a videokat, mert igaz ki lett kötve hogy 2004-ig postolunk, de: ezek olyan videok, amiken a mai napig mosolygok, és jó érzéssel tölt el ha visszagondolok. a szereplők vegyesek, de aki ott volt, tudja mennyire jó volt. Másrészt a videokat azthiszem adani…..
tosy 2009.04.08 16:57:51
Békés megye hiphop Karvaly Update 2009.03.29 18:40:00
Nyilván senkinek nem kell betutatnom Karvalyt. Ha azt mondom, hogy békés megyei hip hop, akkor állíthatjuk: a legtöbbet biztos ő tudja kis megyénk reppéletérlő. Minden Békés megyei repperek apja (lassan nagyapja:D) a klasszikus régiiskola képviselője.Karvaly egész egyszerűen egy…..