Regisztráció Blogot indítok
Adatok
desmond wallace

0 bejegyzést írt és 421 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FlashForward - 1x11-12   Hosszú szünet után tért vissza a Flashforward első évada. Nade minden csoda csak három napig tart, avagy velem van valami baj, de már nem tudom, úgy élvezni a sorozatokat, mint régebben. Ez a két két rész pedig egyben kifejezetten hosszúnak tűnt. Valami…..
desmond wallace 2010.03.23 15:36:38
Egy hete jöttek ki az első Predators képkockák, most pedig végre megérkezett az előzetes is. A történet ezúttal nem a Földön, hanem a ragadozók bolygóján játszódik, a lények ugyanis elrabolnák néhány keményebb embert és a saját planétájukon vadásznak rájuk. And action... ..
Érdekes, érdekes, meg kell hagyni szépen elhúzzák az ember orra előtt a mézesmadzagot, látványos, epikus csatákat mutogatnak, de biztos, hogy nem egy két órás kardozgatást fogunk látni. Russell Crowe alakítja a címszereplőt, kezében mindig lesz egy kard vagy pedig hű íja, Mark…..
desmond wallace 2010.03.11 18:30:36
Greyhound és a Falka (a Best of Gyurcsány videó készítője) újra megcsinálta. Igazi csapatmunka volt összerakni ezt a 11 perces filmet összerakni az elmúlt 8 évről, max. elismerés a készítőknek. (Külön blogot is kapott a film: "A mi éveink" blog.) Zárójeles…..
Tegnap került ki a világhálóra a Vasember 2 előzetese, ennek láthatjátok most a szinkronizált változatát. Aki nem értette mit hadoválnak angolul abban a trailerben, az most már tudhatja, hogy Tony Stark vetélytársa azt akarja, hogy a Vasember csak egy ócskaságnak tűnjön...
Komfortos mennyország - erről a címről mindig a Quimby ugrott be korábban, hozzájuk illik ez a kifejezés, bár konkrétan a "szilánkos mennyországról" és "bajszos angyalokról" énekelnek, ezt is oda kötöttem. Aztán miután megnéztem a filmet, ez az elképzelés…..
Filmdroid Új Vasember 2 előzetes 2010.03.08 10:24:00
Íme, befutott a Vasember 2 előzetese. A Bádogfejűnek ezúttal Whiplash-sel gyűlik meg a baja, no meg egy milliárdossal. Az előző trailerhez képest többet van a színen a Fekete Özvegy, illetve más másodperccel többet láthatunk a Vasember és Hadigép vs. többi robot harcából. Az is…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.05 09:31:00
A VH-1 feltámasztja Unplugged sorozatát, az első előadó Adam Lambert lesz, az American Idol tavalyi második helyezettje, de tulajdonképpen igazi nyertese.Adam Scott, a Party Down egyik főszereplője a Parks & Recreationbe igazolt. Ő a második színész a Starz sorozatából, aki a kis…..
desmond wallace 2010.03.05 14:38:21
Képzeljük el, hogy az Alien második fogsora az orrunk előtt csattan. Megvan? Beleborzongtál? Akkor jó, Ridley Scott ugyanis 3D-ben fogja készíteni az Alien előzményfilmet. Ezt Roger Christian a Csillagok háborúja és Nyolcadik utas: a Halál művészeti rendezője erősítette meg, azt…..
desmond wallace 2010.03.05 14:19:20
Fantasy- és kardozósfilmes rajongók figyelem: az HBO a várakozásoknak megfelelően sorozatra kérte be George R.R. Martin világszerte ismert és elismert fantasy-regényfolyamának, a Jég és tűz dala ciklusnak első darabját jelentő Trónok harca pilotját, mert annyira frankó lett, hogy…..
desmond wallace 2010.03.03 14:51:09
desmond wallace 2010.03.03 15:14:38
@sixx: Ez egy olyan fantasy, ami nem is igazán fantasy, mert alig van benne mágia, inkább a karakterek dominálnak. Sok benne a kavarás, sok a szereplő és - akárcsak a 24-ben - nincs életbiztosításuk.
Az első kötetet mindenképpen érdemes bepróbálni.
Az HBO 2007 januárjában vette meg George R. R. Martin fantasy ciklusának megfilmesítési jogait és csak most, több, mint három évvel később mondhatjuk ki: sorozat készül a Game of Thrones-ból (Trónok Harca). Az alapanyagról, a pilot forgatásáról, valamint a szereposztásról…..
desmond wallace 2010.03.02 22:12:17
Ha az amcsi katonák elmennek háborúzni valahova, akkor ott két eset lehetséges a filmek terén. Az egyiknél drámai hangulat uralkodik, a háború borzalmára koncentrálnak az alkotók és ezek azok a művek, amelyek nálunk már csak dvd-n jönnek ki. Ilyen volt A sereg nem enged, ahol egy…..
Az AXN magyar címet vár új, áprilisban induló sorozatához. A címjavaslatokat kedd délután 4-ig várjuk az ügyfeles címünkre. A játék nyertesét az AXN szakemberei választják ki, a győztes egy SONY MP3-as lejátszót nyer, de kiosztanak még öt AXN-es…..
desmond wallace 2010.03.01 17:02:59
LUX
Hamarosan kiderül, hogy mi is lesz a renovált Elm utca sorsa. Tény, hogy Robert Englund megformálásában Freddy Krueger kultfigurává vált, de vajon Jackie Earle Haley is képes lesz-e egy nagyobb rajongótábort maga mögé tömöríteni?..
Most először és utoljára itt is megjelentetem az egyik új projektünkre szánt írásomat. Egyrészt mert a reklám az jó, a reklám az kell. Másrészt, mert már egy hete új filmes írás nélkül kell élnetek. Ne is mondjátok, tudom. Erre pedig popcore postja a filmről.  A…..
A Sikoly harmadik része után csönd honolt a franchise háza táján, majd néhány hónappal ezelőtt jött a hír, hogy Kevin Williamson írja a negyedik forgatókönyvét. A filmhez sikerült visszacsábítani Courtney Cox-ot és David Arquette-et, majd végül Neve Campbellt is meggyőzték.…..
Mikor a Sony bejelentette, hogy újrakezdi a Pókembert megemlítették, hogy az új film az Ultimate Spider-Man képregényekből is meríteni fog, de akkor még nem volt tiszta, hogy mennyire is fog erre építeni a produkció. Brian Bendis, akinek ezek a képregények köszönhetőek, a…..
desmond wallace 2010.02.19 18:07:18
@koimbra: Nekemnem nagyon jött be az Ultimate univerzum. Jobban tetszettek a 90-es évekbeli (már, ami a magyar kiadást illeti) Amazing Spider-Man képregények. Lebutították az egészet szerintem.
Neil Marshall rendezésében érkezik a Centurion, amelynek története i. sz. 117-ben játszódik. Egy csapat római katonát megtámadnak a piktek és vezérüket elfogják. Az ütközetet (vagy inkább mészárlást?) a különítményből csak hét római katona éli, akiknek az ellenséges…..
Hiányzik a karácsonyi hangulat, a zselés szaloncukor, meg vaníliás habkarika? Mi visszahozzuk az év legszebb napjait, ugyanis olyan gyönyörű közleményt adott ki az RTLKlub sajtóosztálya, amit csakis szó szerint érdemes idézni. A Tárki januári Omnibusz kutatásában azt vizsgálta,…..
desmond wallace 2010.02.10 14:47:46
Ugyan már tavaly év végén megfordult a fejemben, hogy új külsőt kapjon a blog, végül ez csak a mostani hétvégén realizálódott. Kisebb hibák, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy kellemetlenségek is előfordultak a régivel, de a fő indok inkább abban keresendő, hogy ráuntam. A…..
desmond wallace 2010.02.07 22:21:12
Filmdroid A Sikoly 4 nem lesz 3D-s 2010.01.31 14:06:00
Manapság Hollywoodban a filmkészítők rendesen beleszerelmesedtek a 3D-be, csak így tudják egyesek elképzelni a jövendőbeli alkotásukat, a Titánok harcát is éppen most konvertálják át 3D-be, Pierre Morel is azt mondta nemrég, hogy így akarja leforgatni a Dűnét.  Ebben a nagy…..
  A könyv olvasása után kicsit bosszantott, hogy ugyan Audrey Niffenegger egy meglehetősen jó ötlet alapján írta a regényét, a kivitelezés mégsem volt  annyira magával ragadó, hogy a közvéleménnyel együtt tudtam volna rajongani a romantikus történetért. Úgy gondoltam,…..
desmond wallace 2010.01.31 11:57:34
2003-ban vagyunk, az ABC a nézettségi versenyben nincs sehol, a Nagy Ő az egyetlen műsoruk, ami befér az első húszba, amit a CBS és az NBC dominál. Lloyd Braun, az ABC akkori feje minden bizonnyal szomorúan nézegette a nézettségi listát, melynek élmezőnyében két olyan műsor is ott…..
desmond wallace 2010.01.30 12:34:52
@hird: Köszönöm szépen az elismerő szavakat!
1. Nem jártam még ma az index főoldalon, de akkor szoktak hasonló - nagyon megalapozott - kommentek lenni itt.
2. Tévedsz. Nem üres a fejem. Káposztalé van benne. Ritka nagy se vagyok.

Nem a más véleménnyel van a baj, hanem a szokásos indexes kommentelők magatartásával.

Remélem nem baj, hogy én nem ugrottam neked.
desmond wallace 2010.01.30 13:21:56
@vadász2: Amazon - Az őserdő foglyai
Kérem szépen, a holnapi napot nem hivatalos Lost-napnak neveztem ki a comment:com-on, ami első hallásra jó nagy baromságnak tűnhet, de majd mindjárt elmagyarázom. A sorozat - ki nem tudná - utolsó, azaz hatodik évada kedden este kerül adásba az ABC-n (a nagyon türelmetlenek…..