Regisztráció Blogot indítok
Adatok
offside

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak előre Rosseb! Puszták népe 2008.12.16 13:18:00
 Illyés Gyula, Kossuth díjas írónk, költőnk 1902-ben született a Tolna-megyei Rácegrespusztán, majd mielőtt Budapestre költözött családjával Simontornyán, Dombóváron, Bonyhádon élt. Valószínűleg ezek az évek ihlették arra, hogy 1936-ban megírja sokak szerint fő…..
offside 2009.01.05 20:32:25
 Mégpedig a Főtér! A Magyar Televízió nézői 2008-ban Kaposvárt választották ugyanis az év városának. A Főtér című műsor 50 percben mutatta be a várost és közvetlen környezetét, bár úgy érzem, még legalább ennyi látnivalót gond nélkül mutathatnánk a…..
offside 2009.01.05 20:30:53
  Miután az idei szezont megelőző évben a sokszoros magyar bajnok Alba Volán jégkorongcsapata az osztrák elit-ligában pallérozódik (szlovén csapatok társaságában is), valamint Csíkszereda patinásabb hoki-klubja, az SC a magyar és a román bajnokságban is szerepelt, a magyar…..
 Székelyföldi kirándulásaink alkalmával teljesen beleszerettem a székelyek egyszerű, mégis sokat mondó beszédstílusába, melyek bár magyarul vannak fogalmazva, néhány varázslatosan ismeretlen szavukkal teljes rejtvénnyé képesek változni a magunkfajta anyaországi góbék…..
  Az alábbi dalt, mely az 1956-os szabadságharcosoknak állít emléket, bizonyos trieszti illetőségű Fdg Trieste zenekar zenésítette meg első ízben, amit a szintén olasz (nálunk is működik hasonló nevű formáció) Aurora zenekar dolgozott fel az alábbi…..
Sokat gondolkodtam már, hogy mikor és hogy alakult ki Kaposvár és Pécs között ellentét. Mert hogy kialakult, az vitán felül áll: egy új vasúti járat, egyetemi kar, közintézmény regionális elhelyezése kapcsán heves viták robbannak ki egymással a két város politikusai között.…..