Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hempicus Elsivicus

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kellett sokáig várni, hogy a kormány kimutassa a foga fehérjét drogstratégiailag. A Népszabadság cikke szerint legszívesebben mindenkit börtönbe zárnának, akinek valami köze is van bármilyen droghoz. Jönnek a magánbörtönök, mint Amerikában, vagymi? Nem szeretnénk minden…..
Skizotéria Cannabis, bajok, csajok 2010.12.15 13:36:37
Több olvasónkban fölmerült a kérdés: mit lehet kezdeni a cannabis, magyarul a marihuána problémával skizofrén beteg esetén?  Sajnos nem reklámozzák, de a legújabb kutatások szerint a skrizofénia egyik kiváltó okaként között tartják számon. Többen kérdeztétek, mit…..
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
Hempicus Elsivicus 2010.05.10 11:21:53
@invalid: csak.
A mai Népszabadság címoldalán így kezdődik a vezércikk: „A szexuális jellegű botrányok eddig jobbára elkerülték a hazai katolikus egyházat, csak egy-két elszórt eset borzolja a kedélyeket. Közben bírósági eljárás folyik egy „meleg-papos” honlap miatt: a…..
Hempicus Elsivicus 2010.04.24 08:15:00
@kolbenheyer: amikor férfi papok kisfiúkat molesztálnak, az pedofília éééés homoszexuális viselkedés is egyben, nem?
Hempicus Elsivicus 2010.04.24 08:56:23
@thebigben: senki nem lesz olyan cool arc, mint JPII. :(
Esztergom fideszes botránypolgármesteréről már korábban lehoztuk a füvezését bizonyító képsorokat és videót valamint ismerőse tanúvallomását. A botránypolgármester nem adja fel a bizonyító videó hatására már a történeten is változtatott. Korábban azt mondta, hogy…..
Megjelent az LMP várvavárt programja (PDF, 228 oldal), amiben egész 3 mondat erejéig kitérnek a marihuána dekriminalizációjára: Dekriminalizálni kell a kannabisz származékokat fogyasztókat, mivel ha bűnözőként bánik velük a társadalom, azzal nem tudjuk a problémát a…..
Hempicus Elsivicus 2010.03.26 14:43:08
@kispista: idióta-e vagy?
Talpra magyar, szív a haza! A nyilvánosság kizárásával Budapesten megalakult a Kender Gárda: a kannabiszban nem csupán gondolkodók, hanem azért tenni is hajlandó emberek szövetsége. Le az alkoholistabűnözéssel és a hamis józansággal! A gandzsagárdát a Joint…..
Hempicus Elsivicus 2010.02.17 07:26:34
@lápi lidérc: És mit kezdenek a szaúd-arábiai IP-címemmel?
Futótűzként terjed körbe a hír az Egyesült Államokban, hogy nem csak idült hippik és Playstationbe gyógyult tinédzserek szívnak, hanem, kapaszkodjatok meg: sikeres, művelt, karrierista nők is! Hogymikvannak! A Marie Claire felfedezése nyomán az NBC sokkoló tényfeltáró…..
Hempicus Elsivicus 2009.12.06 16:18:03
@sanche: "Áhh, mekkora véletlen, hogy az én fűvel kezdő ismerőseim mind lecsúszott szerencsétlen hippik lettek.."

rossz társaságod van.
Mikrofonpróba, egykettő. Azt hittem, a nyári szünet végére már lerendezik ezt a marihuánakérdést, de ezen a kontinensen sajnos semmi extra nem történt, nem úgy mint Mexikóban és Argentinában, úgyhogy lehet majd emiatt itt is tovább rinyálni. De előbb egy kis móka: Mindannyiunk…..
Hempicus Elsivicus 2009.10.10 16:51:58
Az internet legújabb sztárja a rettenetesen szomorú kutya, akit egy San Fransisco-i kávézó előtt kaptak lencsevégre, amint éppen szürke pulóverben szomorúan nézett. Chris Michael készítette a fotót, aki a Sunnak azt nyilatkozta, hogy megpróbálta ugyan felvidítani az állatot, de…..
Hempicus Elsivicus 2009.09.27 17:54:58
Nem épp friss és mostani a cikk, de én ma találtam az msn money rovatában:A budget cure: Marijuana taxes? Na, kíváncsi vagyok, hogy ezt mennyire fújják fel és mire fognak jutni a végén.....
Hempicus Elsivicus 2009.07.25 20:31:13
@áldottgyermek: sosem lesz legális. Ezzel ma nem lehetne szavazatokat szerezni. Sajnos.
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
Hempicus Elsivicus 2009.05.12 20:08:18
@burt lancaster: nem azé, de miért nincs fent a pasi saját oldalán ez a hivatkozott kutatás...? :D www.phmiracleliving.com/search.aspx?searchterm=marijuana

LoL. "PH Miracle Living.."
Aham. ;)
Javaslom inkább: Marijuána: A tudomány álláspontja című könyvet. Kicsit talán komolyabban vizsgálja a kérdést, mint a phmiracleliving-es arc. :D
Béke
Lassan valakinek sikerül felszámolnia a feketepiacon állítólag pofátlanul alacsony áraival operáló vietnami kendertermesztő kolóniát, vagy legalábbis jelzésértékűnél komolyabb károkat okoz nekik. Március elején 6 házukat kapcsoltak le a rendőrök, azóta összesen még 14-et:…..
A válság óta sok Economist-cikket átvett a magyar sajtó, de a legutóbbi drogos melléklet valahogy nem jutott el a tudatukig. Fura, pedig az összes drog legalizációjára szólítanak fel. Alcíme: a tiltás megbukott, a legalizáció a legkevésbé káros. Igaz, ezt mondták 20 éve is, de…..
Hempicus Elsivicus 2009.03.09 12:41:38
@agyvihar: szolidaritás, társadalmi felelősség, ismerős kifejezés-e? Hülye-e vagy?

Nem akarom fizetni én se az iskolában focizás közben karját szegő kisgyerek gyógyítását! :S

Gondolkozz el picit azon, mekkora bumburnyák vagy.
Annyira jó, hogy a kaliforniai törvényjavaslat és a válság óta egyre többen eszmélnek a kender adóztatásának történelmi lehetőségére, végre nem nekem kell leírnom megint: Ott vannak például a minap lefülelt vietnámi marihuána-kertészek. A Kék Fény riportja szerint, ha nem…..
Hempicus Elsivicus 2009.03.05 17:41:05
@Bergeroth: Mert be vagy tépve...? :D
Kipróbáltad már, mi történik, ha odamész egy drogdílerhez, hogy "haver, add már oda azt a zacskó herkát, kipróbálom, mielőtt megveszem, hogy hat-e". Nos, bátran kijelenthetem, nálunk itt a blogban ezt ezentúl megteheted a paradiszk nevű kütyünkkel, nem kell aggódnod,…..
Hempicus Elsivicus 2009.03.05 17:31:43
@Tichamér: hova utaljak?
Na, azért csak alakul a fűválság is - a feketepiacon legalábbis. Most nem jó vietnami termesztőnek lenni Budapesten:A BRFK közlése szerint az újabb ültetvényekre úgy találtak rá, hogy a hat ültetvény leleplezéséről szóló, nagy érdeklődést kiváltó hétfői hírre több…..
Hempicus Elsivicus 2009.03.05 17:23:37
@BushDoctor: "fejfűjós"? :D Freud Zsiga bácsi jót mosolyog ilyenkor magában... :)

Béke.
A jóisten sem tudja megmondani, hány embert csukattak börtönbe ezek a nyomorult férgek, de az amerikai rendőrség által is használt drogtesztek legalább 70%-ban hamis pozitív eredményt jeleznek fűre és kokainra, amint azt a Marijuana Policy Project kutatása (PDF) megállapította. A 70…..
Hempicus Elsivicus 2009.03.05 16:50:56
@metal: a kedvemért guglizd ki és olvasd el az alábbi könyvet (fent van pdf-ben, magyarul): "marihuána: A tudomány álláspontja."

Vagy a tudósok is hazudnak?
Hempicus Elsivicus 2009.03.05 17:01:06
@Lovag, aki azt mondja: Ni!: megelőztél, én is segíteni akartam metal barátunkon, hogy ne kelljen fáradnia. :) Azért az is sokat elárul, hogy _honnan_ lehet letölteni ezt a bizonyos könyvet: Nemzeti Drogmegelőzési Intézet, Szakmai Információs Portál.

Akkor most ők is a nemzet gerincének megroppantására törekszenek? :/
Nagy szerencséjük volt azoknak a fehérvári bűnözőknek, akikre néhány gramm fű átadása közben csaptak le a rendőrök. Azért volt iszonyatos mákjuk, mert az akcióban még véletlenül sem jutott eszükbe, hogy az autót sebességbe kapcsolják, így legalább nem lőtték le őket. A…..
A jó ideje futó, angliai "Talk to Frank" drogprevenciós kampány legújabb reklámjában azt mutatják be, milyen hatással van egy ártalmatlan füves cigi elszippantása a célszemélyre. Sok hasonló filmet láttunk már, de ezek közül nekem ez kifejezetten tetszik, mert egyszerre…..
Kenderzsupp Partidrog lenne a fű? 2009.02.12 17:39:00
Egy újabb zseniális kutatás megállapította, hogy 2002-2006 között az amerikai és az európai tinédzserek is kevesebbet füveztek. Ez szerintük egyenes összefüggésben állt azzal, hogy kevesebbet jártak bulizni, és így az ismerőseikkel kevesebbet füvet szívtak. (Ilyeneket…..
Hempicus Elsivicus 2009.02.12 21:23:27
@manaus: pfff. Ez minden?
Egyszerűen annyira megérintett kedvenc antinövényista kertész képviselőnk, Pettkó András karácsonyi üzenete, hogy muszáj volt beposztolni! Bimm-bamm, kedves olvasók tőlem is, bimm-bamm! Pettkó egyébként már egész radikális vonalat képvisel az MDF-ben kidolgozott 13+10…..
...hogy a Szociális-és Munkaügyi Minisztérium Nemzeti Kábítószerügyi Koordinációs Osztályának osztályvezetőjét Portörő Péter-nek hívják... Nomen est omen, ugyebár.A kép illusztráció, innen...
Hempicus Elsivicus 2008.12.16 18:27:42