Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dagger

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg valaki felveszi a telefont, potenciálisan vásárolhat is - gondolhatják a Zepter központjában, ahonnan soha nem törlik ki az adatait annak, aki egyszer is vett tőlük bármit. Nyilván az unokák melegen emlékeznek, milyen sokat is segített a 360 ezer forintos Bioptron-lámpa a…..
Subba Napi Video: Samba de Janeiro 2012.02.28 10:47:00
Karnevál Rióban, egészen pontosan a Szamba iskolák parádéja tavalyról, tilt-shift videóként. vimeo  ..
Az id Software egyértelműen jelezte, hogy Quake III Arenát multiplayer meccsekre szánja: amikor a játék 1999-ben megjelent, nem volt benne hagyományos egyjátékos mód. Csak pár tucat, egyre erősebb botot lehetett legyőzni hat ligában, majd egy főellenfelet. A botok többnyire…..
TComment Itt is megy a vetítés 2012.01.21 06:15:00
Kifejlesztettek valamit, amiről lehet, sosem derül ki, hogy használjuk. A háttérben zajlanak a legnagyobb dolgok. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Autópályán jön a külföldi tőke, majd az országutak kátyúiban elfolyik a pénz. Ön hol bukdácsol? Mai cikkünk blogposztja...
dagger 2012.01.16 18:03:27
írta valaki hogy a Boconád-Tarnabod szakasz milyen szar.
Én a Balatonboglár-Lengyeltóti szakaszt járom nap mint nap munkába menet.
Hátkb
Az
utadat.hu/ oldalon megnézhetitek melyiken mennyi a napi átlagos forgalom, az elsőnél 903, az én esetemben 3654 autó/nap az átlag.
Itt egy videó arról hogy milyen az út: www.youtube.com/watch?v=2wD3iuRTVlk
90- le előzöma buszt mert az csak kb 55-60-al megy, másképp az utasok kinyomnák a tetejéna lemezt. Ezt az utat gyerekkorom óta nem csinálják meg, azóta csak foltoznak, foltoznak...volt olyan tavaly télen, hogy már másnap az összes kátyúból kiesett a beletett szarság (nem aszfalt volt az tuti)
Két éve láttunk egy közútkezelős szerelvényt a szakaszon, ami azt csinálta hogy kb 10-15 méterenént megállt leeresztett egy nagy bölek valamit az útra és túráztatta az aggregátort 2 percig majd ment eggyel arrébb. Ki tudja mi volt ez? Ultrahangos mérő vagy mia..icsa?
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
dagger 2012.01.09 18:27:15
@D4D: Egy szívódiesel vígan elmegy még, mikor egy CR-nek már enyhe rángatásos tünetei vannak a víztől.

Gyagyás, az meg sem fordul a fejedben, hogy az az a hülye víz az istenért nem tud elkeveredni az üzemanyaggal, és így nem tudod beletankolni az autóba?????
Amit a szűrőben meg a rendszerben találsz az pl. a tank belsejében csapódik ki pára képében, de nem a kútról megy a tankba.
dagger 2012.01.09 20:55:14
@D4D: Hát gyagyakoma ez nem jött össze, gondolkodj még egy kicsit rajta :)
Még a legjobb vendéglátósokkal is előfordul, hogy egy-egy közkedvelt étel még zárás előtt elfogy, azonban érdemes a félreértések elkerülése végett ezt rendeléskor közölni a vendéggel. Az sem árt, ha a fogyasztó azt kap, amit rendel, és ha véletlenül hiba csúszik a…..
autózz! Életmentő harmadik sáv 2011.07.11 08:22:00
Dél-európai országokban jellemző, hogy ott is megoldják az előzést, ahol jönnek szembe, mert mindenki lehúzódik és középen elfér egy harmadik autó. Pocak megtapasztalta milyen ez, de nem külföldön, hanem itthon a 85-ös főúton. Hogy ebben a szituációban ki hibázott, az…..
A Sonynál úgy tűnik a PS3 és a jövőbeli konzolok felé orientálódnak inkább, a PSP-sek egyre kevesebb játékot kapnak, lassan leépítik őket. BeBének sikerült tavaly egy kék PSP-t szereznie, amit már cserélni sem tudnak, mert az országban nincs belőle több. Persze az is érdekes,…..
dagger 2011.06.07 17:21:38
@elwood: www.youtube.com/watch?v=lO5fLgvdXO8

az a bizonyos rablósos videó:)
A Zugügyvéd nem klasszikus jogi tanácsadó oldal, és csak azért tesz ki olyan ügyeket, mint az alábbi, mert ez is bizonyítja, milyen szerencsétlen és kilátástalan helyzetbe tud hozni családokat a jogi analfabetizmus, és a jogsérelmek nehézkes érvényesítési lehetősége.Tisztelt…..
Még mindig a "híres-hírhedt" gyöngyöspatai felvétel ... már a nyilvánosságra hozatala után többen megkérdezték, hogy egy térfigyelő kamera hogyhogy hangot is rögzít, ráadásul ilyen jó minőségben? Számtalan térfigyelő kamera által rögzített felvételt mutatott…..
dagger 2011.05.02 16:06:56
@kej: ma már egy hd felbontású IP kamera nettó 80 ezerből megvan.
van rajta infra led (kb 8-10 méterig jó), mikrofon, ha adsl modemre kötöd magától felmegy a netre és bárhonnan hozzáférhetsz a képéhez, képet küld eseményvezérelten FTP-re emailben stb...
Van plusz 6000-ért olyan router ami kezeli a mobilnetes usb modemet szóval ha van 3G valahol és 12V akkor mehet a kamera képe a netre.
Egy ilyen cucc pár éve 500 ezer felett volt, most mi legyen? zúzzuk be őket?
Max a hangfelvételt lehetett volna levágni a kiadott videóról, de hát mint már többen is írták előttem: az én hangom rajta lehetne mert nincs mitől félnem, a cigók meg most rábasztak emiatt rendesen. :D
Európában Sensation névre hallgat a HTC új mobilja, amit Londonban mutattak be. Pont a napokban teszteltem a Desire S és az Incredible mobilokat és arra jutottam, hogy bizony valamit fel kell mutatni a cégnek, ha nem akar nagyon lemaradni a többi gyártóhoz képest. Most úgy tűnik…..
Azt hiszem, az iPad 2 premierje kapcsán lehettünk eddig a legbüszkébbek az Apple Magyarországra irányuló figyelmére, egyben az APR-ek is kitettek magukért, és frankó kis sorban állásokat szerveztek, és profin leszervezték az egészet. Tudom, hogy nem tegnapi téma, de most jutott el…..
Igaz, hogy a tegnapi újságban jelent meg, de még azóta is ott van, tehát nem tréfa.Teljesen komoly, hogy a híres - megvágott, ám nem hamisított - hangfelvétel miatt kurucinfósan kipakolta a hódmezővásárhelyi Fidesz három, általuk felelősnek tartott férfi nevét, lakcímét,…..
A következő cikkünkben néhány "kásztöm rájdot" tekinthettek meg, egészen pontosan 30-at, ám két cikkre bontva. A beküldőjére már sajnos nem emlékszem, viszont ha jelzi kommentben, örömmel kijavítom a nevére. :)Folyt. köv. :)..
dagger 2011.03.27 12:57:48
@misi107: haverom saját kezűleg épített/hivatalosan is levizsgáztatott metálkék - fiat motoros - trabiját kb 2000 körül lopták el bp-en. Azóta sem lett meg.
Nincs részletesebb infód az általad írt gépről? milyen poén lenne megtalálni 12 év után... :)
dagger 2011.03.27 19:57:47
Magukhoz tértek az emberek a vasárnap délelőttből, és így ebéd elmúltával kezd szombati zsúfoltságúvá válni a helyszín! Mindenki elszabadult a vasárnapi ebédről, hogy levezesse a kalóriákat egy kis áramlással. Sok minden történt már ma, az épülő VW Golf VI megkapta a…..
E-könyv olvasók R-ÁFÁzás 2011.03.24 18:56:00
Egye meg a fene, de csak nem tartunk ott az értelmes gondolkodással, vagy akár a szövegértéssel, hogy kiérdemeljük azt a fránya 5%-os kedvezményes adókulcsot. Decembereben már zúgolódtam egyet, hogy hogy lehet az e-könyv ÁFA 25%. Nem voltam egyedül, bár Barrosoval nem tudtam…..
A játék, ami nekem egészen addig egy vicc lesz, amíg a kezembe nem vehetem, elméletileg hosszú, mármint rekordhosszú (14 év, azért az már lassan egy teljes játékosgeneráció) fejlesztési idő végén elméletileg május elején jelent volna meg. Nos, Randy Pitchford, a Gearbox…..
Schmitt Pál nem hülye – ezt mindjárt az elején szögezzük le. Amikor a minap kipattant államfőnk legújabb nyelvi ámokfutásának híre, sokan nem így gondolhatták. Kéretik revideálni ezt az ítéletet! Schmitt Pál csak a dolgát végzi: amikor bohócot csinál magából,…..
dagger 2011.03.21 21:08:55
@Alamio: Magyarország államformája: rántotthús :D
Remélem, mindenki emlékszik még az internettel és úgy általában a szólásszabadsággal szembeszálló orosházi szocivitézre, Fetser pajtira, aki csúnyán alulmaradt Sajtosszenya ellen.Még Draskovics sem vállalta be a "joghézag" (gy.k.: egy gépről többen komentelnek,…..
Az öreg autó ciki, megbízhatatlan és állandóan szervizbe kell vinni. Ezt gondolják, akiknek még nem kellett hatvanezer kilométer után kettős tömegű lendkereket cserélni az új autójukon. És akik még nem bírták kiszámolni az értékvesztést. Vélemények az azonos című…..
dagger 2011.03.04 17:41:49
@testfej: "3: eladni sosem fogod tudni csak még kevesebb gombért mint ahogy megvetted"

mert a 3.8 millás 1200 ccm-es ropogós műanyag szarod amibe u.gy. alaktrészeket tetetsz az elmegy ugyanannyiért mint amennyiért vetted te barom? :D
Halad a MÁV a korral, nem mondhatjuk, hogy nem, hiszen már több mint két éve belföldi e-Ticket vásárlást is felajánl utazóinak, megkönnyítendő a jegyvásárlást, minimalizálni a kilométer hosszú sorokat a pályaudvarokon. Az ötlet egészen kiváló, bejött a légitársaságoknál…..
dagger 2011.03.03 21:06:49
@KecskeDotyi: "És nem kalauz, hanem jegyvizsgáló!"

bakter az, nem jegyvizsgáló.. :D