Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevenick

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
nevenick 2009.01.08 15:06:07
Azért az indexes újságírás is megér egy misét:

index.hu/gazdasag/magyar/szrbgaz09010/

„Tegnap este a lakosság visszafogta magát a gázfogyasztás terén, az üzemek is takarékoskodtak, kevésbé volt hideg, így van módunk 1-2(!) köbméternyi gázt adni a szerbeknek.” (osszák be maguknak!)

„A gázt természetesen eladjuk a szerbeknek, nem ingyen jutnak hozzá a szerbek.” (ha valaki közben elfelejtette volna, kikről is van szó)

„A legfrissebb prognózisok szerint pedig még a Szerbiának eladott gáz nélkül is elegendő lesz a ma számunkra rendelkezésre álló gáz a várható fogyasztásra.” (no komm)
Félrefordítások Babafürdetés 2008.12.14 12:38:02
A feladvány megoldása természetesen babafürdetés; Hantacica küldte:Gondolom, nem a Futurama az egyetlen, ahol ez előfordult, de még friss az élmény a tegnap esti [november 9.; bocs - LJ] rész után, úgyhogy most szorult ökölbe az arcom.Naszóval: az egyik szereplő állapotos. A hír…..
Félrefordítások Feladvány 2008.12.14 10:39:00
Hantacica egy olyan félrefordítást küldött, ami elég gyakran hallható, és kommentben is már említettétek. Gondoltam, csináljuk ezt most egy kicsit máshogy: legyen maga a félrefordítás kitalálása a feladvány. Nem lesz nehéz, mert a kép alapján szerintem gyorsan beugrik majd…..