Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sirrah

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos Kitana az első bejegyzésére érkező kommentek miatt nem vállalta a masszázsblogban a további háziasszonykodást, pedig  több tízezer olvasó és az egész szerkesztőség repesve várta a folytatást, hátha kiderül, milyen viselkedést várnak a lányok a vendégeiktől és mi…..
Túl nagy farkam van, és a mi esetünkben ez sok kellemetlenséget okoz. Csak bizonyos pózban, nagyon óvatosan megy a szex, de így is van amikor fájdalmat okozok neki.Sziasztok, Tamás vagyok. Ez a történetem: A feleségemmel tíz éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, egyetértünk…..
Sirrah 2012.01.20 19:39:33
@egyedi nyikk:
Csak nem kivántak nyikk :(
Modorosblog A csúnya nő 2011.12.02 06:00:00
Gőzerővel készül első közös könyvünk, mely az örök témát, oldalbordáink viselt dolgait fogja boncolgatni. Országos cimborám és harcostársam, Modor Tibi remek gondolatait ezzel a kis aprósággal terveztem kiegészíteni, amelynek hosszabb, bővített változatával találkozhattok…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  A magamfajta szentimentális jószágnak a sport (azon belül a kosárlabda) az a fajta utópia, amit a való életben szeretne mindenki. Tudom, hogy ki van velem, és azt is tudom, hogy soha sem fog cserbenhagyni. Tudom mi a célom, és hogy azt hogyan érhetem el. Tudom ki van…..
A blogon sokan vitatkoznak, hogy mennyire erkölcsös erotikus masszázsra járni. Ezt lehet sok nézőpontből nézni. A nagy moralizálást kihagyom, mindenkinek a magánügye, hogy ilyen masszázsra jár. De van az egésznek egy nagyon fontos egészségügyi kockázata, amiről mintha senki sem…..
Szomorú fordulatot vett az MSZP-n belüli küzdelem. Mesterházy Attila, érzékelve, hogy másfél éves tevékenysége nyomán a párt tapodtat nem lépett előre, döntő lépésre szánta el magát. Immár úgy gondolkodik, mint Orbán Viktor: a Fidesz elnöke bezáratná Gyurcsányt, ő meg…..
A 21. század soha nem látott bőségben állít elő szerves és szervetlen hulladékot, aminek az újrahasznosítása két okból sürgető: egyrészt nem férünk el tőle, másrészt viszont semmi nem áll a rendelkezésünkre ilyen bőségben ingyenesen és hasznosíthatóan. A magyar…..
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
Mai történetünk egy nagy étvágyú Diszkós Mikiről szól, aki egyetlen éjszaka alatt két lányt is levarr. A dolog azért gyomorforgató, mert a két lányt testvéri szálak fűzik össze. Ha a sztori nem is túl jó példa a szerelemre, mégis küszöbön a Valentin nap, a szerelmesek és…..
(A szerző a Magyar Külügyi Intézet munkatársa, a Sinológiai Szemle vezető szerkesztője.)Nincs is nagyobb öröm a magamfajta külpolitikai elemző számára, mint látni, hogy lassan már a csapból is Kína folyik. Különösen így van ez a nemzetközi pénzügyi- és gazdasági válság…..
Sirrah 2011.01.24 14:20:14
@Balek: Szia !
A teljes magyar külker forgalomra értettem amit írtam, nem csak a kínaira, de GDP arányosan nézve szerintem több lehet az EU forgalma a leírtnál.
A cím nem vicc, valós történetről van szó. De azért mielőtt az autóvásárlás előtt állók önfeledt örömujjongásban törnének ki, annyit nem árt tudni, hogy Toxic Belgiumban él és ez a bizonyos letöltendő büntetés is egy ottani ügyeskedőt érintett kellemetlenül, a hazai…..
Diane Birch with The Phenomenal Handclap Band - This Corrosion Sisters of Mercy cover Diane Birch a This Corrosion című klasszikus Sisters of Mercy slágert varázsolta modern gospellé. Hoppá! Diane Birch ezenkívül az alábbi nótáknak ugrott még neki: Kiss Them for Me (Siouxsie…..
Sirrah 2010.12.01 09:57:45
Az MTI OTS üzleti sajtószolgálata az a rendszer, amiben minden cég megjelentetheti pr-anyagát legújabb fejlesztéséről, vagy esetleg a minden eddiginél nagyobb osztalékfizetésről. Az MTI hírek közé csempészett anyagokat nem a távirati iroda munkatársai írják, az MTI minden…..
Sirrah 2010.11.17 21:49:11
Budapest, 1992. Tizenkilenc éves vagyok. Májusban Tibi felvetette, hogy a telefonokból húzott pénzt kiegészíthetnénk némi legális munkával. Összefutott egy régi ismerősével, akinél pár éve tetőfedőként dolgozott, és kapott tőle egy egész jó ajánlatot. Napi ezer forintért…..
Zsíír Blog Igyál, hogy fogyj! 2010.10.27 16:54:00
Mostohán kezelt témakör a fogyással kapcsolatban a napi folyadékbevitel. Általában csak mellékesen említik meg a különböző diéták kapcsán, hogy igyál napi több liter folyadékot. Pedig a szervezet egészséges működésének és a fogyásnak is kulcsfontosságú eleme a helyes…..
Kötöttségek nélkül Kolonc 2010.10.25 12:03:00
A pénteken zászlót bontott sokadik Gyurcsány-platform az ex-SZDSZ és ex-MDF neokonjainak gyűjtőhelye kíván lenni. Hogy ez mennyire vonzza majd a célcsoportot, kétséges. - írja a Hírszerző publicistája. És valóban. Én, liberálisként, aki hisz a piacgazdaságban és a minél…..
A Fideszt burkoltan rasszizmussal vádolók zavartan hallgatnak, jobboldali hangadók köpni-nyelni nem tudnak, a Jobbik pedig Fidesz-Lungodrom kormányt emleget. Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a cigánysággal kapcsolatos bármilyen esemény vagy megszólalás azonnal óriási…..
Sirrah 2010.09.29 12:13:56
Proszektúra Baszki Biszku! 2010.09.23 18:22:00
Biszku Béla úgy néz ki, csak nem úszta meg. Úgy kellett már ez a Biszku a jobboldalnak, mint egy falat kenyér. Hiszen lassan már csak ő maradt, a többiek nem átallottak szép sorban mind meghalni.Szilágyi György jelentette fel, No nem az a libsi Karinthy-gyűrűs humorista szaladt a…..
Sirrah 2010.09.24 09:46:56
@Mad Mind: Eddig is demokrácia volt, de a II. vh-s bűnök tagadása bűncselekmény volt. Most az 56-os bűnök tagadása is az lett.
Ez nagyon furcsa pár embernek.
Sirrah 2010.09.24 09:52:57
@Grigorij: "Ja és véleményem szerint mindenkinek JOGA van eldönteni, hogy mit és miben hisz" Amíg nem árt vele másoknak, de igenis árt.
Az ENSZ-testület jelentése megállapította, hogy a tavaszi flottilla-megtámadás brutális volt. Mi annak idején kimondtuk a támadásról, hogy jogsértő, és fölöslegesen keménykezű volt. Ugyanakkor az is belátható, hogy a flottilla valószínűleg tovább haladt volna a nemzetközi…..