Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruuk

20 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolso elotti poszt a taborbol. Eloszor gyorsan leirom, hogy mi van az utazasunkkal, utana meg mas tema jon. Szoval Peti szakitott a baratnojevel, es ujra kellett foglalnunk ket szallast is, Vegasban Stratosphere-be megyunk penteken es hetfon ejszaka, viszont vasarnap a the D nevu szallodaban…..
Hello mindenki! Eleg regen irtam, es ennek nem mas az oka, mint az, hogy nem tortent semmi erdekes az elmult idoszakban. A szokasos tabori jatekok mentek, cserelodtek a gyerekek, voltunk a barban, szorakoztunk, szokas szerint ujra es ujra rossz filmeket valasztottunk estenkent.Viszont tobbek…..
Made in Shenzhen 29. 2012.08.07 17:58:34
Megünnepeltük tegnap este a születésnapomat a kollégákkal.Volt már néhány emlékezetesre sikerült hasonló este,és talán ez is beleillik a sorba,már csak az egyedisége miatt is. Mivel nem szerettem volna túl nagy haccacárét,így5-en elmentünk vacsorázni egy még épülőfélben…..
Amerikai utazások Limo 2012.07.20 19:48:00
Kedden tortent, hogy el akartunk menni a barba, hogy egy utolsot bulizzunk a kolumbiai woodshopos sraccal. Most hetvegen haza kell utaznia, mert osztondijal felvettek Barcelonaba egyetemre (amugy asztrofizikat tanul) , es a vizumat csak otthonrol tudja intezni. Szoval elhivtuk Larryt, aki maskor is…..
Ruuk 2012.07.22 17:50:33
Ruuk 2012.08.05 13:35:26
Az előző bejegyzéshez tartozik annyi magyarázat,hogy bár akár lehetne ez egy jó hely is,de itt élni rémes lehet...De kezdjük az elején. Új cimborámmal,Albertoval(spanyol) tegnap elindultunk shoppingtúrára a Luohou "városrészbe",ami inkább egy külön város lehet,mint…..
Ruuk 2012.08.05 13:34:12
Made in Shenzhen A farm,ahol élek 2012.07.31 20:48:23
Hello mindenki, csatolok pár képet a pecóról,vagyis inkább az egész komplexumról.Nagyjából úgy kell elképzelni,mint egy oázist a sivatagban,enyhén szólva nem így néz ki a város többi része.A hotel,és a kiszolgáló egységek mind egy nagy kert közepén terülnek el,van itt…..
Csak hogy tudd,hány kiló vagy,azaz ez nem az a hely,ahol TE ugrálsz... Vagyis ha beírod a keresőbe a "Facebook" szót Kínában, ledob a Google szervere.Azaz hogy ledobat a Nagy Testvér. Ezek után próbálj meg belépni Facebookra(twitterre,youtube-ra,...) Ahogy fotós barátom mondaná:…..
Ruuk 2012.08.05 13:28:58
...főleg Kínában(kínjában). Viszont,ha rendes helyen eszi az ember(értsd:nem a cég 1000 fős - nem túloztam - ebédlőinek egyikében,vödörben mosott evőpálcákkal),akkor egész megszokható,sőt,akár még finom is lehet.Lényeges,hogy olyan emberre bízd a rendelést,aki valamennyire…..
Made in Shenzhen Preambulum 2012.07.23 23:52:00
Talán már sokan tudjátok,a jó sors,és nem utolsó sorban a Huawei nagyjából két hétre Kínába szólított.Ha minden igaz,e hét csütörtökön már indul a móka,és augusztus 11-ig el is tart. Ezen a blogon igyekszem életjelet adni rendszeresen, valamint beszámolni Nektek a fontos,és…..
Amerikai utazások FAIL 2012.07.05 05:11:00
Na hi! Megprobaltam a kepeket feltolteni, de tul nagy a meretuk, ugyhogy nem tudok egyet sem felrakni a fenykepezomrol.Van olyan oldal, ahol fel tudom tolteni, es ahova attelepithetem a blogot ?? Varom a tippeket a hozzaertektol. Udv mindenkinek..
Ma mindenkinek szabadnapja volt ismet, ezert szerveztek ket turat a vezetok. Az egyik egy vidampark volt, de ide nem volt kedvunk menni, es eleg draga is lett volna, a masik pedig a bevasarlo tura.Igazibol erre sem akartam menni, de nagyon kevesen maradtak a taborban, es a Peti meggyozott, hogy…..
Amerikai utazások jatek 2012.06.19 03:46:00
Egy nem tervezett, rovid bejegyzes mara:Vacsora utan jatszottunk egy jatekot, amit muszaj elmeselnem, mert annyira jo volt. Allitolag Nagy Sandor jatszotta ezt a katonaival stb. vicces bevezeto szoveg. A Lenyege az volt, hogy volt egy kor. Ez a baseball palya kozepen lett kialakitva, amit egesz…..
Na most erett meg bennem a vagy, hogy egy ujabb bejegyzest dobjak ossze.(eleg nehez ravenni magam, hogy sorba vegyek mindent, es leirjam ide)Most sem fogok tulsagosan reszletes leirni, es a fenykepekre is varnotok kell meg kicsit, de azert a legerdekesebb dolgokat megosztom veletek.Kezdeskent annyit…..
........Amig a repulonkre varakoztunk, beszelgetes kozben eszrevettuk, hogy az a bizonyos 1,5 ora keses mar 2, de az izgalmas resz csak azutan kezdodott, hogy felengedtek a rendorok es a legitarsasag alkalmazottai egy ujjabb ellenorzest kovetoen a gepre. Itt kiderult, hogy a hidraulikaval volt egy…..
1: Bocsi, de ekezetek nelkul tudok csak irni. Kicsit rosszabb lesz igy olvasni, de jobb mint a semmi...2 (a story) :   Tehat az elso utam Lisszabonba vezetett. Mar a repteren talalkoztam egy magyar sraccal aki szinten camp leaders-el jott ki, o mar harmadszor. Vele jol eldumaltunk a gepen is,…..
Ruuk 2012.06.04 08:33:45
Jöjjön egy komoly post!Amikor először éli át az ember az olyan vicces, fura érzés...Ez meg is történt tavaly decemberben...DE amikor csak úgy jön és minden remeg és nem tudod, hogy mit csinálj, az már annyira nem vicces.Na most ez megtörtént velünk, és ahogy az otthoniaktól…..
Hát ideértem!Nem volt egyszerű a történet, de ugye mindig történnie kell valaminek.Szerencsére a reptérig úri dolgom volt, mert szüleim és uncsiöcsik felkísértek. Ezúton is köszönet nekik!Az őrület már Ferihegyen kezdődött...most, hogy azért már jártam elég sok, és nagy…..
Ruuk 2009.08.11 13:49:24
@Unokaöccs NO1: HeJes! :-P
Ruuk 2009.08.11 13:50:30
Lehet folytatódik a kissé elmaradozott élményleírásom hamarosan...
Mivel ma itthon voltunk, így nem sok érdekes dolog történt. Felkeltünk, reggeli, majd megírtam az elmaradt blogbejegyzést, ahogy most is teszem.Ezzel mindig elmegy 1-2 óra.Ebédre spagettit ettünk. Nagyon finom volt. Meg azért időközönként be kell iktatni egy kis megszokott ízt is,…..
Ruuk 2009.01.23 18:42:22
@zoard001: Hello! Köszi a kommentet. Én meg nagy Japán fan vagyok, a kaját kicsit lassabban lehet megszokni mint az országot.:-) Nagyon sok ételt már megszerettem, de azért még vannak kivételek. Ha bármi kérdésed van amivel segíteni tudok, nyugodtan....Üdv
Még mindig itt vagyunk a havas hegyek- völgyek közt, ahol zakatolnak a vonatok, csak nem olyan közel, hogy halljuk!Majd ha visszaértünk Sendaiba, folytatom a blogot.Azt hiszem lesz miről beszámolnom....;-)Eléggé maradandó élmény lesz ez a kis falu az életemben!Szóval BUÉK!!!!Ő egy…..
Igen...a Karácsony itt csak egy szentestéből áll, aztán annyi.Itt 23-án volt nemzeti ünnep, mivel az Uralkodó szülinapja volt. Az itt sokkal fontosabb mint egy Karácsony. A karácsony sem az ajándékozásról, az ünnep igazi jelentéséről, hanem inkább partyzásról szól, amikor…..
Ruuk 2008.12.29 13:40:17
@bbar145qv1: Dehogy vagyok ott....egy haver csinálja a szarabbnál-szarabb képeket, aztán küldi át nekem. De pssszzzt!!!
Már 3 napja...bár most szerencsére nincs annyira hideg kint, hogy megmaradjon.Innen bentről jó nézni, de kint már nem annyira izgalmas.A délelőttök Karácsony óta elég gyorsan elreppennek, mert 11 előtt nem nagyon kelünk fel.:-) Valahogy itt képes vagyok nagyokat aludni. Mondjuk…..
Ruuk 2008.12.29 13:38:01
@bbar145qv1: Hello Csokkerhaverom! Boldog új évet kívánok Nektek! Asszem csak jövőre tudok majd újra jelentkezni...de még nem tuti
Ruuk 2008.12.29 13:38:32
@MrLev: Egyértelmű!!!!Phewww!!!:-P
Pótoltam az elmúlt napok hiányosságait új bejegyzések formájában!Tessék olvasgatni!:)..
Megígértem, hogy arról a szép kis kivilágított utcáról majd csinálok képeket.Ígéretemet betartottam. És csináltam. És majd mindjárt megmutatom!Bementünk a városba. Ismét marha hideg volt. Azt hiszem tisztázom "ennek" a hidegnek az értelmezését. Celsius fokban…..
NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK ÉS NEMOLVASÓMNAK IS EGYARÁNT! Nálunk ez jelen pillanatban így fest!                        Ez volt a…..