Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A_Harlem_Fekete_Führere

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha megcsinálnák egyszer a magyar Elnök embereit, nálunk nem dráma lenne, hanem sírvaröhögős sitcom, túl az angol abszurd humoron. Lassan 1 éves a kormány, szóval közeledünk az évadzáró epizódig, látszik, hogy a Nagy Átívelő Szál így az évad végén az alkotmányozás. No,…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2011.04.06 21:13:11
@Donna (Cara)mba: örülök, hogy tetszett, nagy lemil rajongó vagyok én is (és szerintem leszel te is) :) Olvastam már a finnekről is, becsülöm őket (is) a hozzáállásukért. Meg bárkit, aki így viszonyul ehhez, nagyon sajnálom, hogy itthon ennyire hiányzik ez a szemlélet (bár megértem miért van így). Az 1 bites emberek véleménye terjedt el itthon, lásd a "minek ide hadsereg mikor NATO/EU tagok vagyunk? ugyan minek fenntartani bármekkora hadsereget mikor Kína/Oroszország/a pirézek azt is lenyomná" stb. Az a baj, hogy ennyi jut el a hülye politikusaink agyáig is. Svájc tényleg a legjobb példa: na ha valakik úgy érezhetnék, hogy a hadsereg kidobott pénz azok ők. És nem érzik úgy. Pedig szarabb terep (katonai szemmel), értelmesebb szomszédok, összehasonlíthatatlanul nagyobb nemzetközi presztízs. És mégis. Az a durva, hogy kis hazánkat az szállja meg minimális kockázattal aki akarja. Van 8000 katonánk. Senkit ne tévesszen meg, hogy 25000 fő a honvédség létszáma, a könyvelők csak békeidőben veszélyesek. ;) Órákig lehetne ragozni, mivel szvsz mindent elrontottak a kormányaink ami a hadsereggel kapcsolatos. Mindegyik. A legvadabbnak mégis a következőt tartom: a hadseregnek ha jól tudom cc. 300 milliárd forint az éves költségvetése. A BKV-ra meg rátolunk évi mennyit? 120 milliárdot? Csak az én zsebemben nyílnak a bicskák?
A_Harlem_Fekete_Führere 2011.04.06 22:55:44
@Donna (Cara)mba: :D Ó én csak egy lelkes olvasó vagyok, nincs közöm a blog szerkesztéséhez.
Szerintem nyugodtan kommentelj, ha van kedved, ihleted, biztos örülnek neki, és ott sem mindenki szakértő ám (mármint a kommentelők között).
És mielőtt laspalmas vagy zero vagy bárki más kitenne innen, hogy más blogot emlegetek, sietve közlöm, hogy a Vastagbőrt is reklámozom ám! :) Télleg!
Az Eduline idén is elkészítette a felsőoktatási felvételi összesítését, érdemes megnézni.Mire vágyik egy mai fiatal, mi szeretne lenni?Tapasztalható is némi javulás, meg nem is a hamburgersütőként vagy szalagmunkásként dolgozó alibivégzettségűek részlegén: tavalyhoz…..
Alapjában véve gazdasági-pénzügyi kérdésről lesz szó, az már csak véletlen, hogy érintjük a nácikat és a francia kémeket, afrikai diktátorokat, gazdasági szabadságharcot, pénzügyi magánéletet, Obama elnök köreit, a magyar vez és persze Da Vinci-kód vagy a Moszad sem…..
Szezonális visszatérő posztunk következik a téli bakancsról, ami nem bírja a telet:Szegeden a Napfény parkba élmény kivillamosozni még hóesésben is, ezt is tettem gyanútlanul a tavalyi év december 16-án. Korábban telefonon megrendelt cipőm megérkezéséről az eladó Deichmann…..
Milyen könnyen kipukkadt a fanok naivitásbuborékja, hogy dr. Nagy Róza biztos nem lesz államtitkár, biztos nem vállal a Fidesz egy ilyen arcot. Feljelentés sikkasztás miatt, és Célpont-riportok a hozzá tartozó hévízi gyógyfürdő ügyeiről....á, vállalhatatlan. Mondták páran.…..
Tátrai Miklósnak kemény napja lehetett tegnap, rengeteg kérdést feltehettek neki a nyomozók. Egyelőre csak a sukorói telekcsere ügyében gyanúsítják bűncselekménnyel, rezeg a léc Bábolna kapcsán is, de elképzelhető, hogy ez csak a kezdet.Tegnap Domokos László újdonsült…..
Ez valami szürreális vicc lesz ... vajon a lecsófőzés közben jutott az eszébe?!   Igen ... kitüntetést alapított Schmitt Pál köztársasági elnök úr, melynek a neve "DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME" lett. Gratulálunk Pali bácsi, csak így…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2010.09.03 12:05:23
WTF
Vastagbőr Schmuck dalra fakad 2010.08.24 15:35:00
Minden idők legkeményebb kampányanyaga. Ennyi. Nem hiszem hogy ezt valaha is sikerül túlszárnyalni ... Köszönjük, hogy feltalálták az Internetet, köszönjük, hogy felfedezték a PC-t, és köszönjük, hogy megalkották a Youtube-ot, így láthatjuk ezt a mesterművet: Mára…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2010.08.25 08:51:11
Tegnap bedobták hozzánk is a kopogtatócédulákat, de törvényváltozás miatt már csak 15 napjuk van a pártoknak, hogy összegyűjtsék az elegendő számú cédulát az induláshoz. Ezért minden segítségre szükség van az Egyetlen Pártnak, akinek határozott és remek elképzelései,…..
Van ez így, de mit lehet tenni. Vertünk afrikait, helytálltunk Európa ellen, majd meg is leckéztettük őket.Új kontinens, új szakasza a VB-nek és újabb esély a bizonyításra, valamint egyetlen ázsiai csapatként a legjobb nyolc közé kerülésre.Mit várhatunk a…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2010.06.29 16:21:35
A_Harlem_Fekete_Führere 2010.06.29 16:27:16
@Cifu78: optimista vagyok :) remélem beakad 1-1 mindkét oldalon, attól majd bepörögnek.
Az egész ország összefog az árvízkárosultakért, és együtt érez minden felsőzsolcai lakossal,  akik meg nem számítanak arra, hogy pont a saját önkormányzatuk kezdi el őket szopatni. Pedig ... Felsőzsolcán 173 ház vált lakhatatlanná. 173 család vált földönfutóvá, és…..
A foci vb-közvetítés nálunk ugyanúgy összenemzeti ügy, mint ahogy maga a labdarúgás: mindenki ért hozzá, és még bele is pofázik. A 2006-os RTL Klubos ámokfutás után újra az Magyar Televízió közvetíti az összes mérkőzést. Szépen jön a nézettség is, az M1 már veri…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2010.06.19 15:21:44
Arsene 'beépítemafiatalokataztáneladomőket' Wenger a francia csapat mérkőzésére való haladtában nyilatkozott a Brazília - Észak-Korea mérkőzésről.Arsene 'afiatalokkalaztánnemnyereksemmit' Wenger véleménye az, hogy Brazília nem olyan csapat benyomását kelti, mint amelyik…..
Azta kurva! Igazi low budget sci-fi, hihetetlen fegyverekkel! A posztapokaliptikus világot druida lepedőben tetszelgő vitaminhiányos jedik uralják. De jön Black and Decker man és az ő vibrátor motorja és mindenkinek lyukat fúr a fejébe! Azok a fúrógép fegyverek pricelessek! Ez a film…..
Mint Moldova György munkásságát majdhogynem töviről-hegyire ismerő ember, azt hittem leborulok a székről a röhögéstől. 1 évvel ezelőtt az Európa Bizottság által díjazott Miskolc Holding Zrt. ötmilliós szerződést kötött Moldova Györggyel melynek értelmében az írónak egy…..
A történetet akár hétköznapinak is lehetne mondani. Az asszony rájön, a férje már nem az, akihez hozzáment, erőszakos, tettlegesen bántalmazza, beadja a válópert, nem tudnak megegyezni a gyerekek elhelyezésében, a férj fenyegetőzik ... Mennyi ilyen eset van ... mindez nem is…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2009.06.18 10:05:17
@zero: abszolút túlképzett vagy rá. :) Semmilyen iskolai végzettséghez nincs kötve a polgármesterség (tudtommal), mivel választott poszt. Beszarás, mi?
Devizakereskedés Bejelentés 2009.06.06 07:00:00
A mai naptól, június 06-tól én a bejegyzéseim nagy részét csak a tagok számára olvashatóan fogom megirni.Nagyon sok munkám van ebben a blogban, csak példaként emlitem meg, hogy a héten is 27 bejegyzést irtam. Nem engedem, hogy egyes emberek provokativ céllal szétoffolják a blogom.…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2009.06.09 20:38:08
@Izi Fx: Szia, Izi! Én is kérném ha lehet. pilota79@mailbox.hu
Új hét, új remények, nézzük hát a szinteket....:-)! Az első pár az EurUsd! A chart alapján látható, hogy long és short pontot is kijelöltem. Ennek az az oka, hogy noha a 4h-s trend az én nézőpontomban emelkedő, de a kialakult 1h-s fej-váll, illetve a pénteki adatra történt…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2009.06.08 15:13:41
@GabiGabi: Szia, GabiGabi! Köszönöm. Ti aztán gyorsan válaszoltok. :) Izi bejegyzésének utolsó mondatára próbáltam bekapcsolódni (..."AudUsd elemzése marad ki, örülnék ha Ti leírnátok róla a véleményeteket!"), de elírtam a számokat 0.75-0.7550 akartam írni. 0.7500 szép kerek szám (erős támasz lehet?), előző völgy felett van és fibo szintnél.
Ha hülyeséget írok légyszi javítsatok ki, márcsak azért is, nehogy félrevezessen valakit.;)
A_Harlem_Fekete_Führere 2009.06.08 15:39:42
@Izi Fx: Szia, Izi! Napos chartot néztem,ez az előző kommentből kimaradt.
Lehet választok valami rövidebb nevet... :)
                                        Bár a hitgyülisek nem éppen a frenetikus humorérzékükről híresek, azért azt el kell ismerni, hogy ez a címlap és ezek a pofák nagyon jók!  …..
Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettest innen is csókoltatjuk! Képzeljétek, a jó Imrének isteni ötlete támadt! És állítólag teljesen önállóan ... A főpolgármester-helyettes ötlete ugyanis első blikkre valami eszméletlen, orbitális baromság. Második blikkre is:…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2009.05.19 08:48:31
Vastagbőr Egy tanár levele 2009.03.06 11:01:00
A Független Újságírók Szövetségének honlapján jelent meg ez a levél:   Egy tanár levele   "Ez most rasszizmus..  Egy magyarországi általános iskolában tanítok középkorú tapasztalt kollektívában. Településünk nem Borsodban található, még csak nem is a…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2009.03.06 13:11:38
@zero: én a rohamosztagot kérem + tanúvédelmi programot... de komolyan, nem ezt csinálják?! Kiáll valami vízfejű barom és aszongya: "háát ezek egyedi esetek, a .... szolgálat statisztikái szerint nincs komolyabb probléma. Ha van miért nem jelzik a kollégák? Kérem kapcsolja ki". Közben nagyon jól tudjuk (ők meg még jobban), hogy miért nem: mert az élete, családja, biztonsága fontosabb. És mert tudja, hogy magára marad, nem kap segítséget senkitől. Csak ismételni tudom magam: rohadjanak meg. Mind, akik ilyen helyzet megteremtésében/fenntartásában szerepet játszottak.
A_Harlem_Fekete_Führere 2009.03.06 13:20:02
@BálnaUhr: és meg is teszik? mert kiemelnivaló éppen akadna elég...csak akkor ugye oda a megélhetésük, emiatt viszont borzasztó "családszeretőek"
A Honvédelmi Minisztériumban a válság ellenére sem hagy alább a lázas munka: Gépkarabély Modernizációs Program :   A Gépkarabély Modernizációs Programot 2008-2014. között tervezi végrehajtani. A fejlesztés célja a Magyar Honvédségnél rendszeresített gépkarabély…..
Vastagbőr Parlamenti körkép 2009.02.18 11:01:00
Képviselői fizetés, juttatások: - képviselői alapdíj: 231.900,-Ft Ehhez hozzájön: - bizottsági tagság: 162.000,-Ft - bizottsági elnök:   278.000,-Ft - költségtérítés:      172.000,- és 371.000,- között, attól függően, milyen messze lakik a…..
A_Harlem_Fekete_Führere 2009.02.18 11:13:56