Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perfumes

8 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cigarette controller(Burning Cigarette Interrupter) Made In Taiwan      Product Introduction● Have you ever met similar experiences while you’re smoking but suddenly need to handle other things, then what will you do with the burning cigarette? Most of people try to keep smoking…..
perfumes 2012.03.08 14:47:47
Parfüm megmutatni a lelkesedés és szórakozás

Néhányan azt mondják: "Egy asszony illata", nincs illata és egy nő, mint a virág illata nélkül, műanyag virág virágok. Látható, illatok és a nők ilyen szoros kapcsolat.

Különböző szinteken, különböző temperamentummal, különböző szerető emberek miatt más jellegű, mellette egy bizonyos íz illat. Így a nők az illat kiválasztása felvenni a báj, az is, hogy bemutassa a szenvedély és a szórakozás.

Kimenő nő:

A lelkesedés egy jó lépés, gyors cselekmény, súly hatékonyság, és még szerelmes az illatot tartalmazó citrus illatot Avon Yi álma, hogy menjen és zöld gyöngyöket parfüm hogy a gyöngyök parfüm, citrus illat könnyű, hogy eszébe jut, hogy élénk fiatalok.

Introvertált asszony:

A csend néhány szót, a törekvés a saját személyiség megnyilvánulása, és a liberalizáció. Preferenciája egy titokzatos, nemes keleti illat, Avon chi a dísztelen koreai ízek, Blue Diamond lány, hogy a gyöngyök parfüm, fúziós virág és pézsma, így néhány szót inkább azt mutatják, a félénk varázsát.

Szentimentális nő:

Szeretetteljes, könyörületes a termikus bomlás a törekvés az újdonság, egy divatos drága. Szerelem a virágillat és a gyümölcs, és kövesd a divatot, az Avon legújabb Meng kölnivel, hogy a fénykora elegáns érintőképernyős közvetíteni friss és folyamatosan változó ábránd.

Erős akaratú asszony:

Kedvenc törekvés az életminőség vidám, elegáns, finom és tökéletes a művészet birodalmába kifinomult illat, Avon Blue Dream mini Köln, szantálfa füstölőt tartalmaz, csendes, olyan erős akaratú Yu jelentős elegáns stílusban.

www.wretch.cc/guestbook/lungjyi
C.Dior DUNE ILE DE DOUCEUR PERFUMED SOAP 150g SkinCare C.Dior DUNE FOR MEN EDT SP 100ml men's Fragrances C.Dior DUNE FOR MEN EDT SP 50ml men's Fragrances C.Dior DUNE FOR MEN EDT SP 30ml men's Fragrances Muelhens MAGENTIC GABRELA SABATINI SP 20ml Women's Fragrances Muelhens MAGNETIC GABRIELA…..
perfumes 2012.03.08 14:45:31
Tíz íz a legelőnyösebb az emberi test

A kutatás szerint, a különböző ízek az emberi testet, hogy ösztönözze a szerepről, amelyet az egyes nem ugyanaz, és így szerepet játszhat fitness illat alapján választja fizikai állapotát. Az alábbiakban felsoroljuk a 10 legkedvezőbb az emberi test illatát.

1 grapefruit:

  harag rendszer szerepét, és javíthatja a megfelelő időt.

2, Jasmine:

  illatát növelheti a szervezet képes megbirkózni a komplex környezetet, hogy megszüntesse a szindrómát okozó mentális és fizikai hibák.

3, Orange:

  legtöbb fehérgalléros munkavállalók minden korosztály számára. A narancs íze javíthatja a munka hatékonyságát, megszünteti a feszültséget generált az irodai dolgozók a Hivatal az elfojtott hangulat, egy érzés, a nyugtalanságot. Narancs aroma is felgyorsítja a depresszió és a kirekesztés gondolatait, hogy fokozza a képességét, hogy a környezet terhelését.

4, Carnation:

  szegfű tömjén memória javítására, annak érdekében, hogy megkönnyítse a hozzáférést a külső adatokat.

Muskátli:

  ez a muskátli ingatlanok növény szaga növelheti önbizalmát és a nép akarata változtatni a stílusát határozatlanság.

6, gyömbér:

  gazdag gyömbér kapacitását növelik a stresszt, csökkenti a fáradtságot, fokozza az állóképességet.

7, fahéj:

  fahéj pszichedelikus-szerű íz élményt korlátlan vidám, nyugodt és boldog érzés. Gyermekek és terhes nőknek nem ez a szag illat.

8 bergamotene:

  ez illat lehetővé teszi az emberek a pszichológiai nyomás által okozott külső környezet, hogy megoldja az érintett aggodalmakat.

9, savanyú citrom:

  csekély szerepet játszott a nagy szellemek, és a depresszió enyhítésére és melankólia.

10 Levendula:

  insomniacs "gyógyszert", hogy javítsa a depressziós tünetek és a hisztéria, és az eltávolítását a feszültséget, enyhíti a máj Xihuo, gátlás provokatív impulzust.

gbook.xuite.net/lungjyi
E.Arden VISIBLE WHITENING FOAMING CLEANSER 125ml SkinCare E.Arden VISIBLE DIFFERENCE MATTE MOISTURE LOTION OIL FREE 50ml SkinCare E.Arden VISIBLE DIFFERENCE OIL CONTROL CLARIFYING TONER 200ml SkinCare E.Arden VISIBLE DIFFERENCE OIL CONTROL REFINING CLEANSER 200ml SkinCare C.Klein OBSESSION FOR…..
perfumes 2012.03.08 14:42:35
Parfüm a nők második réteg bőr

Lásd a Van Gogh "Napraforgók", akkor minden bizonnyal szemet gyönyörködtető sárga a sokk. Hallgassa Bach "Ave Maria", akkor minden valószínűség szerint lesz könnyekben tört ki. Miért? Miért van művészet! Ha egy nő elmenj ebben az időben, akkor valójában nem volt ideje, hogy saját otthont a játékok, de még mindig hátat stare ádáz pillantásokat, majd lélegezzen orra, meg a belső béke állapota. Miért? Nincs oka. Ez művészet, parfüm művészet!

A parfüm a második réteg bőr nő, szereted magad, szeretem az életet, a nők több vagy kevesebb van néhány palack a kedvenc parfümje. Azonban a helyes használata, hogy a nő nyugodtan Ruoyouruowu illat show elegancia.

Az íze olyan "pont", a parfüm a "vonal", Eau de Toilette a használata "arca". Minél kisebb a koncentráció, minél szélesebb körét elkenődött.

Belül a könyök és a térd oldalára, hogy az illat elegáns, tartós, két fontos pontokat! Elpusztítani a impulzust a józan ész, és dörzsölje a belsejét a könyök, vagy térd jobb oldalán: ez a bőr hőmérsékletét, a rendszeres tevékenység lenne hatékonyabb terjesztése az aroma. Ugyanaz, mint a belsejében a vénás része a csukló, és a gyakori lehetőségek kapcsolatot a dolgokat, és hamarosan eltűnt, persze nem olyan jó, mint letörölni a pulzus a hely, és a külvilág megfelelő védelme érdekében a belsejében a könyök és a térd oldalára, nincs több, mint Ez a két nagyobb részből áll.

A fül és a nyak hátsó részén a Ruoyouruowu aroma töltötte meg a levegőt, tudja, hogyan kell irányítani az adag a leghatékonyabb Raiders törvényt.

De az illata a folyamat alulról felfelé. Szeretne tartó nehéz lenne. A derék erőssége a választóvonal a parfüm. A derék a terjesztése a homályos része elegáns illat. Emellett azonban figyelembe kell vennie az, meghúzni a választóvonalat az aroma. Mint például egy étkezés vagy egy látogatás valaki otthon és a parfüm legyen ennél kevesebb a szokásosnál, polírozott, ez a józan ész. Ha törölje a nyak körül, a fülek, meleg levegő felfelé sodródás, az illata követi az úszó, hogy nem csípős parfüm lágy, dörzsölje meg kicsit rosszabb, mint a derék.

Tömegek vagy zárt terek, dörzsölje ringató alkatrészek, mint például a lábak, bokák, belül a szoknya ...

Bár nagyon kevesen Befújtad a harisnyát, de fektetni, mielőtt az első spray fúvóka spray, ott meglepően halvány íze és aromája tartható fenn. Nehezebb, mint az aromája dörzsöli a bőrt eltűnnek.

Urat, hogy érezhesse az illatokat a haját, ismét ügyében! Mintegy 80%-a férfi, hogy az eset.

Ne helyezze a napfényt hozza a parfüm-és alkohol expozíció fogja hagyni foltok a bőrön; Ha szeretné élvezni az aromát, opcionális alkoholmentes illatot tusfürdő fürdő a napon. Amikor a szokások egy bizonyos íz, akkor akaratlanul is bevonva, mint valaha. Az optimális koncentráció belül karnyújtásnyira, mások szagát a csodálatos illatot. Nem lehet eldönteni, hogy túl sokat festett, kérdezze meg barátját, hogy segítsen.

Általában annál jobb minőségű a parfüm tárolható 3-5 év. Kerülje a napfény, hűvös, száraz helyen. Lehet tárolni a hűtőben, de csak egy könnyű parfümöt. Az íze nem túl hideg vagy túlhevülés hatással lesz az íze. Ha a többlet egy kis parfüm, szín, zavarosság, hozzá lehet adni etanol hígító.

www.elady.tw/beauty_org
Biker BIKER Women's Fragrances Azzaro OH LA LA SP 50ml Women's Fragrances Azzaro OH LA LA EDP SP 25ml Women's Fragrances Azzaro OH LA LA EDP SP 15ml Women's Fragrances Guerlain GUERLAIN BEAUTY TREATMENT POWDER FOUNDATIONTEINTE No.4 SkinCare Guerlain POWDER FOUNDATIONT HIHG PROTECTION SPF15 NO.1…..
perfumes 2012.03.08 14:39:58
A szexepil a "testszag"

Minden szervezetnek megvan a saját belső fiziológiai szag, a szag sokszor nem lehet minden a saját szagát, és úgy érzi, csak a jövő tehetsége. Különbségek miatt az élő környezet, foglalkozás, a munkakörülmények, a benne rejlő élettani légzés, gyakran idegen szag, hogy fedezze fel, természetesen az idegen szag mosással eltávolítani, helyreállítsák az emberi légkör volt. A lány fészkelt a ölelésében egy férfi, gyakran az ember, hogy ez a törekvés egyfajta biztonságot, sőt, az érzések a férfiak a fajta "férfias" fontos tényező.

A szaglás, általában több nő, mint a férfiak sokkal érzékenyebbek, és az ezzel járó élettani női test szaga, mint a férfiak erős, ereje meg fog változni a változások a menstruációs ciklust. Gyakran van ez az élmény, séta éjjel, egy fiatal lány rohant oldalról séta, a gyaloglás felé nekem egy bódító illatú, így fogja érezni leírhatatlan jó érzés. Ez az érzés került sor a szerető, aki átalakul öröm és élvezet szex az egyik, ami nem kétséges, hogy a szeretet egy bizonyos szerepet játszhat. Bit fiatalok írták le ezt a fajta érzés: egy utcai lámpa fekete sikátor, egy ember sietett el tőlem, nem látom őt (az ő) arcát, nem tudom, férfi vagy nő? Úgy vélem azonban, csak egy nő, hogy egy meleg, illatos, ez ad nekem nagy öröm, így a fejemben, azonnal jelennek meg a gyönyörű lány a kép, és egy nem-gondolat ... ", láthatjuk, szag milyen erős a vágy is felkeltette.

Azonban a rossz szag lesz akadálya, hogy szeressék, hanem komolyan befolyásolja a minőséget a házastársi nemi élet, vagy éppen gátolja a szexuális vágy, hogy készítsen.

Különböző időpontokban, különböző fajok, különböző személyek a szag preferencia más volt. Vannak olyan emberek, mint elegáns, könnyű, volt elfogult a gazdag, erős, és még néhány ember, mint testszag, és az ebből eredő szexuális kielégülés a szaglás, egyes tudósok nevezték a szagló szeretet. A mai Európa és az Egyesült Államokban a férfiak és nők, hogy folytassa a testszag hasonló, de erős pézsmaszagú illata, úgy gondolják, hogy szaga van tele összetevőket, tudják, hogy a szexuális vágy jelentősen megnövekedett.

lifeorg.blog.sohu.com/
Lancome EXFOLIANCE DOUCEUR 75ml SkinCare Lancome TONIQUE CONTROLE 200ml SkinCare Lancome FORTE VITAL EYE 15ml SkinCare Clarins EYE CONTOUR GEL 20ml SkinCare Clarins DOUX GOMMAGE POLISSANT 50ml SkinCare Clarins DOUBLE SERUM 38 15 + 15ml SkinCare E.Arden CERAMIDE PURIFYING GEL CLEANSER 125ml…..
perfumes 2012.03.08 14:36:14
Ahhoz, hogy a nő Hong kellékek és tippek

Parfüm a kikapcsolódásra, egy gyógyfürdő, egy szép fizikum. Tény, hogy nem feltétlenül megy a szépségszalonok, a következő kellékeket és tippeket, meg tudod csinálni otthon vagy az irodában egy fürdő, holdfény egyszerűen tenni, hogy egy illatos nővel.

Kellékes való gyártására illat

A papír zsebkendő, vagy egy szövet vagy egy zsebkendőt dobni öt vagy hat csepp illóolaj,
És közel az orr, néhány mély lélegzetet, és van elfoglalva a legtöbb egyszerű és gyors nyomáscsökkenés.

2 gombátlanítás Tajvan lehetővé teszi a levegő diffúz aromás tényező, tömjén a legközvetlenebb módon. Mint például a gyertyát típusú gázosítás egységek vannak, hogy fordítsanak különös figyelmet a biztonságra, lehet, hogy kényelmesebb és biztonságos váltani plug-in, vagy ultrahangos vibráció.

3 edények nyaklánc csökken három-négy csepp illóolaj a gyapot töltött a lyukba kerámia nyaklánc lóg a mellén, illóolajok természetesen a test hőmérséklete felmelegíti az emberek bárhol is volatilis aromateraputa élvezni. De az íze is eltarthat néhány napig, a legmegfelelőbb Field család.

4 sötét kis üveg palackok a telepítését jó masszázs olaj szállítására. Szükséges, egy kis masszázs a templomokat, orr, emberek, stb lehet izgalmas.

Rozsdamentes acél vagy üveg edényben a konténer terhelés 50 ℃ ~ 60 ℃ forró vízben, adjunk hozzá 3 csepp illóolaj, szembe közeli méretű, motorháztető nagy törülközőt vesz egy mély lélegzetet, szippantás öt-tíz percig. Különösen alkalmas az orrdugulás, a nyomás nagy.

Kihasználva illóolajok telepíteni titkos

1 Szeretnénk 1 darab vaj labda a fürdő 15 csepp illóolaj vagy méz, hogy összeegyeztesse majd önteni a kád.

(2) termelés masszázsolaj 95ml hordozó olaj 5 ml illóolaj (1ml illóolaj körülbelül egyenlő 20 csepp).

. Telepítése illatú spray-1. 10-20 csepp illóolajat, és 10C.C. vodka vagy alkohol összeegyeztetni, majd öntsük hozzá a desztillált víz 100C.C. shake, majd betölteni az üveg inhalátor.

A 100 C.C. 4.DIY tiszta fürdő kellékek 20-40 csepp illóolaj pigment, sem fűszerek, sem mesterséges adalékanyagokat Bath & Shower Concentrate sampon, a főzőpohárba, és keverjük 3 percig, amíg össze, majd öntsük vissza az edénybe. Általánosságban elmondható, adjunk hozzá 20 csepp íze van, adjunk hozzá 40 csepp hatékonyságát.

A 5.DIY szekrény illatosító anyag elkészítéséhez a darabszám a természetes fából készült gyöngyök, és minden egyes csepp 2 csepp illóolaj a kezét dörzsölje, a szekrény nem csak tartós illat, hanem a kártevők elleni védekezésre.

perfumesorg.web.fc2.com/
perfumes 2012.03.08 14:23:42
Parfüm használja a remainding

Tipp: személyes kapcsolat

Parfüm a bőrrel közvetlenül érintkező,
Test melege lesz aroma párologtatásának tölteni, annál vonzóbb.

Tipp 2: egy kis több

Egységes és gyenge aromájú, hozta Ruoyouruowu ködös szépség, füle, belül a könyök, a térd belsejében jó a füstölő használata.

Tipp, figyelj Hong nyelv

Parfüm nyelv és karakter, minden parfüm megvan a saját egyedi ízét. "Poison" egy barack illat, szexi, bájos, és sokszínű, varázslatos, "Dune" egy buja növényzet természetes aroma, fúj az élet leheletét, mint például a föld, a kék tenger és az ég; "ópium" klasszikus semleges illatú, meg egy férfi okos, érett és szabad és könnyű a női illat az egyik, csendben árad a szeretet soha nem fog halványulni.

Tipp 4: idő szerinti változása

Az összeg a parfüm együtt szezonális. Egy szép napon, a parfüm, mint a nap vastag, alacsony hőmérsékletű, nedves vagy esős nap, parfüm, mint a tartós konvergencia. Ezen túlmenően, a tavaszi előnyösebb megnyugtatni a folyosón néhány íz, nyáron a legjobb, ha könnyű és frissítő íze Chief, a téli lehet kiválasztani, hogy meleg, az erős parfüm.

5. tipp: megfelelnek a környezetvédelmi

Mint a divat, parfüm játszani Hongyuntuoyue hatását, és így más környezetben kell használni a különböző parfüm. Dolgozzunk együtt a parfüm legyen könnyű és elegáns, vacsora vagy egy fél választhat egy erős parfüm. Parfüm palackok tiszta must carry által okozott kis fém borítás, rúzs és gyűjtők alkalmas egy szép, elegáns, divat, kristálytiszta üveg, alkalmas viselet.

Tipp: édes álom

Parfüm illat, mint az ugyanolyan nyugodt és megnyugtassák a szellem a szerepét rózsa, narancsvirág, levendula, jázmin, stb kiváló hipnotikus hatást növények, mint a fő alapanyag a parfümre, csepegő három csepp a tetején a láb és a csukló vagy fülek akkor megy aludni, hogy az álmaidat több édes.

bbs.yahoo.cn/u.php?uid=3385055
                什麼是香精?  香精提取於香料,香料根據來源可分為兩大類:天然香料和合成香料。天然香料又分為動物香料和植物香料。植物香料,是從植物的花果、葉、莖、根、皮籽及樹脂中提煉的。常用的有:香葉、玫瑰、白蘭花、橙葉、薰衣草、康乃馨、甜橙、檸檬、青瓜、薄荷、茉莉、乳香脂、蘇合、香莢蘭等。動物香料,常用的有:龍涎香、麝香、靈貓香、海狸香等。合成香料,常用的有:薄荷腦、香葉醇、玫瑰醇、檸檬醇、青瓜醇等。 Mi az íze?A fűszerek íz kivonat, fűszerek szerint a források lehet két…..
perfumes 2012.03.08 14:13:13
Ismeri a parfüm?

Parfüm az örök témája a női báj és a funkciót a személyiség alakításának és stílusa nem érhető el más kozmetikai, és így csak a megértése alapvető ismereteket parfümöt vásárolni és használni parfüm.

Szerint a teljesítmény stílusa más illat, parfüm sorolhatók hét kategóriában. Virágos és elegáns stílus teljesítmény: egy vagy összetett virág, keleties illat: pézsma, ámbra és értékes virág rejtélye teljesítmény egy keleties ízű, gyümölcsös: az integráció a különböző gyümölcsös teljesítménye az ünnepi hangulatot, Kusaka dallam: a teljesítmény a fű, moha és gyógynövények, fűszerek, természetes, friss íz, illat Moss: pedicels, páfrány levelek és fás, fűszeres illata: maracuja, rozmaring, és a másik fő férfi parfüm, mesterséges illat: szintetikus, hogy bemutassa a modern értelemben.

Szerint aránya a parfüm található az íz, osztható 5 ízek: amelyek több mint 20%-át az íz, a többi alkohol, tartóssága akár 6 órán át vagy annál nagyobb vacsora, tánc és egyéb alkalmakkor, az ár nagyon drága, parfüm : amely 15 százalékról 20 százalékra a lényeg, 14% és 15% desztillált vizet, és a maradék alkohol, illat, négy órán keresztül, a munka és a szabadidő, és magasabb árakhoz, Eau de Toilette: legfeljebb 8%-ról 15%-a íz 17%-ról 18% desztillált vizet, és a maradék alkohol, az íze is fenn kell tartani 1-2 órát, alkalmas otthoni, fürdő és esti használatra, megfizethető, köln: az íze tartalma 4%-ról 8%, általában a férfi parfüm, parfüm ügynök: legfeljebb 1%-ról 3%-át az ízét.

Megtanulni a parfüm illatát, és körültekintően kell kóstolni az ízt index előtt az illat, az íz és utóízzel. Mielőtt az íze is utal, hogy 3-10 perc után permetezés a parfüm illó jó íze; Az íz a spray a parfümöt 10-60 perc íz, ez a parfüm egyenletesen elosztó ki a mag íze; utóízzel permetezünk parfümöt 2 ~ ~ 3 óra maradt a bőrön, a halvány illat.

plus.google.com/101568874586050815031